local-stats-pixel fb-conv-api

13 lietas, kuras sapratīs mākslinieki34

343 3

Sveikiņi radošie spoki, vienmēr esmu tādus apbrīnojusi. Nolēmu izveidot šo rakstu, jo spokos radošu cilvēku ir diez gan daudz, manuprāt. Šis gan vairāk atbildīs gleznotājiem, bet šo to varēs saprast arī dzejnieki, rakstnieki un citi radoši, mākslinieciski cilvēki!

343 3 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Man ar ir bardaks uz galda, varbūt manī snauž mākslinieka talants.

12 0 atbildēt
O jā. Man visi punkti atbilst. It īpaši galds bardakā un ja kas nesanāk, tad viss tiek saķēpāts, sadīrāts vai uzreiz sadedzināts. emotion Zīmējot tiešām var nogurt. Visu laiku ir jāpiedomā kur ko zīmēt, kas labāk piestāv, kādas krāsas saiet kopā. Zīmētāji sapratīs emotion
6 0 atbildēt

Pēc raksta izlasīšanas tieši uznāca iedvesma kaut ko uzķēpāt, ilgi nekas nav zīmēts aizņemtības dēļ.  Raksts labs, daudzas lietas spēju attiecināt uz sevi! emotion

6 0 atbildēt

Nevis bardaks uz galda ,bet radosha nekartiba...  Par to zimeshanas procesa ilgumu ir pilniga taisniba , kads no holandieshu vecmeistariem,gleznotajiem,bija gleznojis slotas katu 3(tris) gadus ,budams slavens ar savu gleznu detalju izstradashanu lidz pilnibai... ,var iedomaties cik ilgi tapa visa glezna.  Vot citreiz domaju ,varbut ari man sakt gleznot... laikam vismaz Purvitis no manis iznaktu,jo ari man medz but radosha nekartiba uz galda... pat zem .

5 0 atbildēt
Mans urologs ir teicis -"sargi savu galu. Neturi to bardakā!"
5 0 atbildēt
Pilnīgi piekrīty
5 1 atbildēt
*brofist*
2 0 atbildēt

Gaidu laipnulisa vērtējumu. 

2 0 atbildēt
Māksla nav tikai melnbaltās skices, ir vēl otas, krāsas, koka forumu, māls,fotogrāfi arī ir mākslenieki. Idejas kas ienākt galva nakts vidū un nevari sagaidīt rītdienu un to visu uzlikt uz lapas, vai nosapņo kādu gleznu un no rīta pamosties un zīmē ai as no savā sapņa, ļoti virspusēji uzrakstīts.
3 3 atbildēt

Daudzi atbilst man, bet biežas zīmēšanas pauzes sākušās, jo atmosfērai un ritmam ir liela nozīmē manā radošajā darbībā.

1 1 atbildēt

Māksliniece neesmu, bet daudzi atbilst.  emotion 

0 0 atbildēt
Cmoon tā nav tikai zīmētājiem vien, same shit attiecies kautvai uz programmistiem, tikai mazliet pārfrāzējot.
0 0 atbildēt

Nu... Par talantu tev es nepiekritīšu... Ne visiem ir talants. Man tāda nav, es vnk vairākus gadus trenējos un tā arī tiku uz augšu, lai gan ir vēl ļoti tālu līdz tiem, kuri ar talantu jau piedzinoši.

0 0 atbildēt