local-stats-pixel fb-conv-api

13 iemesli, kāpēc NEVAJAG doties uz lētiem nagu saloniem11

156 0

Aizmirsti par to, ka ar Tevi tā nekad nenotiks. Ja dosies uz kreiso salonu, kur kaut kāda Vija no Bauskas pēkšņi ir pabeigusi nagu pieaudzēšanas 20 stundu kursu jūtūbā, tad rezultātā saņemsi ne tikai nagu sēnīti un «Orbit» formas nagus, bet arī vēl dabūsi par to samaksāt dvacāru.

Lai šie 13 šausmīgie nagu dizaini un nagu formas kalpo kā mācība - skopais maksā divreiz!

156 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Zaudēta nauda un sēnīte nav sliktākais, kas var notikt, apmeklējot šaubīgus meistarus, kas nedezinficē instrumentus, tikpat labi tur var noķert arī hepatītu, HIV un citus "labumus". 

13 0 atbildēt

Nezinu, vai salons, uz kuru mana mamma bija aizgājusi veidot nagus, bija lēts, bet nagumeistare bija nederīga.

Sienas aplīmētas ar dažādiem diplomiem un sertifikātiem, bet nagu laka tika klāta uz nagiem nevienmērīgi. Kad procedūra vēl nebija pabeigta, no dažiem nagiem laka bija gandrīz pazudusi, bet vēl uz dažiem tā bija ar robiem.

9 0 atbildēt
6 izskatās pēc taisītiem mājās. Reāli ne visi cilvēki kuri iemācās nagus likt pašapmācībā to dara slikti. Un ja pats neseko līdzi darba gaitai tad neej un neliec nagus. Un cik es zinu daudzas kuras mācās likt nagus to dara par ļoti lētu samaksu vai par velti.
7 0 atbildēt

Liekat liekat tās "Gold digger" lāpstas, Būs ar ko rakt!  emotion  emotion 

5 0 atbildēt

ir gels un gellaka, nevis gēls un gēllaka

3 0 atbildēt
Tas mmoments kad cilvēkiem ir slinkums pašiem savus raktus taisīt, bet tā vietā ir copy+paste no krievu lapām....
3 0 atbildēt

 Pilnigi un galigi nesaprotu cik lielai mulkei jabut pasai klientei laujot sev taisit tadus nagus. Pec pirma naga tacu var jau redzet ka  nav riktigi. Neliek tacu aizmigusam klientem un ari visus nagus reize ari neliek.

3 0 atbildēt

kas tas bija? aa ir aitas,ir cirpeji,atv.

3 0 atbildēt

5. skaitījās 'moderni' Amerikā ap 2000 gadu. Kad iet manikīru kursus te pat LV tā ir vien no formām ko māca, kaut gan diezvai kādreiz izmanot; lāpstu (shovel) formas nagi. 

1 0 atbildēt

Pēdējā bilde atgādina tā krievu 'Youtubera' darbus. Viņš kutigulas pamatīgi izkropļo un nagus padara vienkārši neglītus. 

0 0 atbildēt