local-stats-pixel fb-conv-api

13 gadus vecā skolnieka traģiskā nāve atvēra acis daudziem vecākiem8

401 3

Danielam bija tikai 13 gadi, kad viņš saprata, ka nav jēgas vairs turpināt cīnīties, jo viņu tāpat neviens nedzird. Viņu skolā apcēla, jo viņam bija labākas atzīmes nekā citiem, viņam bija lielāks svars nekā citiem un viņam bija pārāk laba sirds.

Pagājušajā nedēļā puisis uztaisīja pašnāvību.

401 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tikai tad, kad ir notikusi traģēdija, visi pēkšņi ir "šokēti". Kad puisēns nāca mājās nomākts, negribēja iet uz skolu, lūdza palīdzību, tad visiem bija vienalga. Kāpēc vecāki neko nedarija lietas labā? Mainīt klasi,skolu nav pārāk grūti.....

29 0 atbildēt

Ne pirmais, ne pēdējais, ko skolā apbižo. Dēļ tā darīt pašnāvību - trolololo. 

31 5 atbildēt

Mani skolā apbižoja pirmajā klasē - teicu mammai. Otrajā klasē - teicu atkal mammai, lai nejaucās. Bija gadījums, kad nokaitināja, un vienam iebliezu ar kāju pa vēderu. Kopš 4.klases mani neaiztiek... Bet stulbi jau tas ir. It kā, ja esi puisis - sūdzēties nav labi, pašam jātiek galā. Bet, ja netiec galā un sūdzības arī neko nedod... Ir kā ir.

14 0 atbildēt
Un dažreiz liekas , ka pats vēlos uzspridzināt Zemi... Te tak pilns ar tizliem , iedomīgiem.... Duhhhhhhhh
14 1 atbildēt
Un kur bija mīlošie vecāki ?
12 0 atbildēt

  pasakiet kāds, lūdzu, kāda velna  pēc sīcim bija jāiet uz skolu, ja viņš to vairs galīgi negribēja, ja viņam tur katru dienu vienas vienīgas mocības??!

8 0 atbildēt

Varēja nomainīt skolu,vai sadot pa mizu un sākt nodarboties ar kādu cīņas sportu,jaunieši jau domā graizoties viņus pamanīs un viss manīsies.

12 7 atbildēt