local-stats-pixel fb-conv-api

10 veidi, kā padarīt savu dzīvi nedaudz interesantāku.37

947 14

Aiz garlaicības radās doma izveidot rakstu par 10 iespējām, kā padarīt savu dzīvi kaut nedaudz savādāku, un interesantāku! :)

947 14 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
Isak sakot nepavadi visu dzivi pie datora
106 0 atbildēt

Hmm.. ja katrs pretimnācējs tagad teiks man "čau" būs skaidrs, kas par lietu..

45 0 atbildēt

Kur sports, aktīvas nodarbes? Sportošana, treniņi ir labākais veids, kā pavadīt laiku. Nezini, ar ko sākt? Ej uz futbola, basketbola, kikboksa, vieglatlētikas treniņiem vai kaut uz svaru zāli. Ja nē, tad vismaz sāc skriet vai brauc lielus gabalus ar velosipēdu. Pietiks būt pasīviem un spēlēt galda spēles, sports ir krietni labāks par gandrīz visu rakstā minēto.

33 2 atbildēt

atrodi hobiju,dzīves mērķi.

16 0 atbildēt

cerams, ka šis raksts iedvesmos daudzus jauniešus, kuri to vien dara kā sēž pie datora.

14 0 atbildēt

Otrkārt, pēc sporta pašsajūta būs neizmērojami labāka. Uzlabosies veselība, ja vien nečakarēsi sevi ar nenormālām slodzēm pirmajā treniņā. Protams, nevajag tagad rauties katru dienu, jo starp fiziskiem treniņiem ir jābūt vismaz dienas pārtraukums, lai muskuļi spēj atjaunoties un tad var tālāk rukāt. 

Ja tiešām iepatiksies kāds sports, tad uzreiz aizpildīsies laiks - sāksi meklēt, lasīt par šo sportu, apgūt pamatus, būs vēlme pašam iemācīties ko jaunu. ATLIEK TIKAI SĀKT!

8 0 atbildēt

Dažreiz nesaprotu tos, kuri visu dienu nosēž iekšā. Kā viņiem var nebūt kaut kas tāds, kas viņus aizrauj un kas nav dators? Man, piemēram, tas ir sports - futbols. Citiem mūzika, zīmēšana u.t.t,, ir tik daudz lietas, bet jaunieši 'tāpat izvēlas paspēlēt world of warcraft nekā iziet ārā un iepazīt citus cilvēkus. Weird but true.

4 0 atbildēt

Nemāci man dzīvot emotion

4 0 atbildēt

1. Man naw iespejams emotion Metals for the win

3 0 atbildēt

jā šitas ir baigi labi viss,vel šim visam 100% klāt vajag sportu ,tas origami ,bez tā var mierīgi iztikt, esi atvērts ,ej uz sporta zāli , dodies uz koncertiem un klubiem,paekspermentē ar savu izskatu(matiem utt....) un tad jau tu baudisi dzīvi uz visiem 100%

labs piemērs tam visam ir zyzz - skatīties youtubē!

3 0 atbildēt

kaā man riebjas, ka otrajā lapā ir viena bilde un tā pat ar neko. kāpēc to tekstu vienkārši nevar ielikt aprakstā? 

3 0 atbildēt
Daru visu lai nesēdētu pie monitora. Klausos dažādu mūziku, Izbaudīju nedēļu fantastiskas atpūtas Rojā, esmu bijis MUSE koncertā Stokholmā un rokfestivālā Bråvalla, Zviedrijā. Ēdu dažnedažādas lietas. Gandrīz viss ir OK...Tika svētdien beidzās atvaļinājums...😐😐😐
3 0 atbildēt
Jauki
2 0 atbildēt
Es jau mācos japāņu
2 0 atbildēt

to spēli es gribētu pamēģināt god damn it. looks so fun! 

2 0 atbildēt

Eh, tā gribu vismaz vienreiz dzīvē tikt uz Rammstein koncertu. Viena no vismīļākajām grupām.

1 0 atbildēt
Mana dzīve ir pietiekami interesanta, bet tas mani neattur darīt kautko jaunu un aizraujošu!
1 0 atbildēt

iesaki man veidus ka but garlaicigakam

1 0 atbildēt
1. citu zanru nav. es klausos visu. 2. uz sveshiniekiem manas domas ir paaraak nenormaalas. ar paziistamiem sarunaajos. 3. katru dienu taisu ko jaunu sajaucot eediena paarpalikumus kas maajaas. 4. rakstu un ziimeeju visos briivajos briizos. 5. nav kameras. 6. - paareejam nav laika un naudas.
0 0 atbildēt

es esu veģitārietis un rakstu komentārus mau angļu valodu runāju ar kaķi klausos roku, popu(maz popu), alterativ, punk, emo un metālu, melno metālu, smago, metālu un nedaudz klasiku parējos ļoti gribās bet vēl nav sanācis laikam es esmu diezgan interesantā  dzīvē bet ne pilnība tusiņāemotion

0 0 atbildēt