local-stats-pixel fb-conv-api

10 pazīmes, kas liecina par aizbraukušu jumtu.60

682 11

Nepalaidiet garām jūsu nojūgšanās agrīno stadiju! Šajā rakstā jūs varat salīdzināt savu uzvedību ar 10 pazīmēm, kas liecina par psiholoģisku problēmu klātbūtni. Šie desmit punkti palīdzēs tikt jums skaidrībā ar jūsu trakuma pakāpi. Elpojiet viegli, viss vēl nav zaudēts, tās ir tikai pirmās pazīmes, kas varētu liecināt par to, ka lēnām kļūstat nepieskaitāms.

682 11 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

11. Ja jūs sākat rakstīt rakstus par nojūgšanās pazīmēm vai arī jūs sākat šādus rakstus lasìt , tad ar jums nav labi - sāk braukt jumts.emotion

35 0 atbildēt

11. Jūs pavadat brīvdienas taisot bezjēdzīgu rakstu, par nojūgšanās pazīmēm emotion

37 3 atbildēt
Un vēl viens - Ticība Dievam un mūžīga tā piesaukšana kā glābiņš...
28 5 atbildēt

Man atbilst ļoti daudz kas no šī visa, taču neuzskatu, ka juktu prātā. Piemēram, man patiešām šķiet, ka agrāk viss bija daudz labāk un neviens mani nespēs pārliecināt par pretējo. Mūsdienās apkārt tiešām ir daudz vairāk idiotu, mazgadīgu spaisa pīpmaņu un tādi, kuri savu mūžu rokās nav paņēmuši grāmatu, bet lepojas ar to, ka katru nedēļas nogali piedzeras vai sašņaucas pulverīšus. Lai gan neesmu ne sena, ne aizvēsturiska, taču jau tagad varu teikt, ka manos laikos tā nebija. Jaunieši atpūtās, izklaidējās, bet tai pat laikā arī nebija nāvei nolemti nariki.

Vēl esmu tas cilvēks, kurš apzināti ignorē visas tās lietas, kuras citiem šķiet fanošanas vērtas. Priekš kam man interesēties par kaut kādu zaķu kampaņu, ja pērku biļetes? Un kāpēc pievērst uzmanību jaunām zvaigznītēm, ja patiešām klausos vecu mūziku, kura ir simt reiz labāka par visiem Gangnam style un LMFAO atgremojumiem. Un dzīvniekus mūžīgi esmu vērtējusi daudz augstāk par cilvēkiem, jo cilvēki ir drausmīgākie zvēri uz pasaules.

22 0 atbildēt

Hm, raksta virsraksts neatbilst raksta būtībai. Pārāk skaļš virsraksts. Ar aizbraukušos jumtu man asiocējās neadekvāta cilvēka rīcība - tas ir psihiatrija. Šeit tiek pieminēts smagās psiholoģiskās problēmas. Es cilvēkus iedalu divās grupās, muļķos un idiotos. Muļķis zin, ka viņš daudz ko nezin, taču mācās un paplašina savas zināšanas. Idiots nezin, negrib zināt un negrib pat mācīties. 

Daudzas no šajā rakstā pieminētām lietām ir psiholoģiskās aizsardzības. vai arī krīzes. Skat. manus rakstus

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Psihologiska-aizsardziba/498064

http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Viss-ir-tik-slikti/518217

P.S. Starp citu 7  es putinu gan svītrotu ārā, jo nekāds enģelis viņš gan nav. Un tieši vai netieši viņš tiešām varētu būt vainīgs....

15 0 atbildēt

-Visi saka, ka man ir aizbraucis jumts. Tā patiešām ir?

-Protams, ka nav. Kas tev tā saka? 

-Balsis manā galvā.

9 0 atbildēt
Ievērojot šos murgus kļūsiet par "pelēko masu". Ja godīgi jāsaka,man vēmiens nāk no tiem harlemšeikiem un dibenkratīkļiem,selfijiem ar tualetes podu,un solārijos pārceptām pusaudzēm.
7 0 atbildēt
Galvenā pazīme, ka jumts aizbraucis ir tad ja domā, ka Tev ir jumts nevis prāts. emotion
7 0 atbildēt

Interesanti, jo laikam man jau aizbraucis jumts emotionemotionemotion

7 0 atbildēt

man jumts staigā, bet virs manas saprāta uztveres robežas pagaidām to notur elastīgi manas un kopējās realitātes savienojumi. emotion

6 0 atbildēt

Bļin, es ar putniem  emotion 

4 0 atbildēt

Katrs sajūk prātā pa savam, ne? emotion

4 0 atbildēt

10 Pazīmes kas liecina par manu salaboto jumtu. 

Atceros ka skolā mani nekad neinteresēja ''stulbāki'' cilvēki, protams dažreiz tie izcēlās, bet man bija vienalga. Tagad es nepievēršu uzmanību, bet ja kāds gadās tad pieņemu viņu tādu, vai cenšos viņu ''uzcelt'' vairāk. 

Lai gan bērnībā lielākā daļa neko daudz nesaprata, un tieši tāpēc viss likās maigāks, tas nenozīmē ka tad bija labāk. Man piemēram agrāk bija gan labi, gan slikti un es vēl joprojām uzskatu ka rīt ir labāk nekā vakar un šodien arī ir labi. tie kuri domā ka tagad tiešām ir sliktāk ir negatīvie, un nespēj izlauzt sev pozitīvāku ceļu gremdējoties atmiņās kuras nesasniegs tāpat.

Tad kad biju jaunāks, fanoju par ko gribēju un man bija vienalga par citiem kaut arī nesapratu par ko viņi runā, un viņi nesaprata par ko es runāju. tas mani protams nedaudz atsvešināja, taču tagad ir internets un es esmu lietas kursā, turpinot fanot arī par to kas man patīk. 

Mazāks biju tad bija laiki kad fanoju par kaķiem un visiem kaķveidīgajiem, varēju nosaukt 30 lielos kaķus un 10 mājas kaķu šķirnes, un daudz kur bija ar tiem attēli.  vienkārši patika. tomēr tas netraucēja un interesēja arī citas lietas, kā arī es zināju pamēram daudz maz visa veida dzīvniekus, jo uzdāvināja enciklopēdiju. Tagad, gadiem ejot mainijies ir tikai tas ka es par to ta nefanoju. piemēram - kas tev patīk? -nu tehnoloģijas, māksla, kaķi, burvju triki, nevis tikai kaķi. lai gan bez datora tagad nevarētu dzīvot gan. 

Nu ja kādam ir tā kā man ir bijis, tad es viņu saprotu un varu ieteikt šo to. piemēram ja esmu bijis alkoholiķis un vienu satieku, tad es nesaku, pārstāj dzert tu esi muļķis un beidz sevi nost, re kāds es tagad esmu. lai gan varētu tā teikt, bet es labāk teiktu - varbūt jau pietiks, gan jau kādreiz nožēlosi. 

Teorijām manā dzīvē nav īpaši daudz vietas, tāpēc redzu ko redzu un dzirdu ko dzirdu, izvērtējot kas un kā, protams ka ja ar manu dzīvi arī kaut kas atgadītos tāds kur bez sazvērestības nevarētu izskaidrot, es vispirms mēģinātu savest kārtībā sevi un meklēt faktus kā es tā nonācu. 

Šajā punktā, es neesmu tik stulbs un nesaku ja man ir aizdambējies pods tad valdība gāž savus mēslus par daudz mūsu kanalizācijā, bet gan saprotu ka vai nu esmu nolicis pārāk lielu kluci, vai nav pietiekama ūdens padeve. nekad neesmu vainojis kādu par kaut ko, kam nav tieši pierādijumi ka viņš būtu vainīgs. 

Es jūtos diezgan labi un izskatos kā gribu izskatīties. Tīru zobus, ķemmēju matus, drēbes tīras. varētu būt tikai nedaudz resnāks, ko ir pagrūti sasniegt, bet ja kaut kas nav kārtībā ar izskatu, to parasti pasaka citi, jo pats to tā nevar saskatīt. 

Besī ārā ka daži skatās vienu un to pašu filmu vairākas reizes mēnesī, vai kam neapnīk pāris desmiti dziesmu kuras jau klausās gadiem ilgi. man labi ja klausoties vienu dziesmu katru dienu tā neapnīk mēnesi, bieži vien nevaru izturēt nedēļu ja pa radio skan vienas un tās pašas dziesmas. nu labi filmas es esmu redzējis vairākas reizes, bet ne biežāk kā reizi vai pāris reizes gadā. Apnīk, šausmīgi apnīk, ja redzu rakstos vienus un tos pašus jokus, tās pašas tēmas, faktus u.c. lietas kas uzpeld dažas reizes mēnesī. nevaru iztikt bez nekā jauna.

Mani protams ka novērtē daudzi cilvēki, bet man par to pilnīgi vienalga. man vienalga ko viņi par mani domā, galvenais ko es par viņiem domāju. un ironiski es ļoti novērtēju citus, lai gan par pašu tas neinteresē. 

3 0 atbildēt

Vot ... bezmaz vai jābrauc uz Tvaika ielu labprātīgi emotion .... bet zināma taisnība tajā visā ir, ja nepārspīlē emotion

3 0 atbildēt

Pusgadu neatjaunot mūzikas listi – nav.

I am SO fucked... Nav sanācis gana laika vai interneta lai pieķertos nu jau 4 gadus? Goddamn.

3 0 atbildēt
Hmmm... Man ir trešā pazime, bet itin nemaz nedomāju, ka psihiski ar mani nebutu kartibā. Tas ka nezinu, kas ir Lane del Rei un "Harlemšeiks" vai vèl sazin kādas mistiskas lietas, nenozimè ka man jumts brauc projām. Man ir jau pāri 20 gadiem un pavisam citas intereses, nevis fanot par to kas visiem (citiem) patiik. Un nè, tas nemaz nav pretdabiski. Pretdabiski ir censties lidzinaties kādam citam, jo dabā viss ir unikāls un tādèl ari apbrinojami skaists. Nav divu vienādu koku vai nav divu vienādu zebru dabā, katrs sikums ir unikāls. Nez kāpèc cilvèku pasaulè tā nav. Cilvèki kas neseko baram, nelidzinās visiem parejiem vai atlaujas sekot sev un savai sirdij,nez kapèc tiek uzskatiiti par divainiem vai pat nepieskaitāmiem. Pusaudziem varbūt tā ir pubertāte, kad hormoni trako, gribas izcelties citu priekšā, tad ari paradās bailes no apsmiešanas, vientulibas un nepienemšanas. Varbut tāpèc daudzi saskatās televiziju un trako lidzi, kaut gan varbūt sirds dzilumos gribètu dariit pavisam ko citu. Pasaule ir liela un skaista ar tik daudz un dazādiem pārsteigumiem, kas būtu ja mès visi būtu vienādi jeb pelèki un garlaiciigi?
3 0 atbildēt
Principā,pec šī raksta spriežot es nēsmu sajucis,bet es tapat nesaprotu,kads ir "normāls" cilvēks ? Kads var paskaidrot?
3 0 atbildēt

Tagad ar nepacietibu gaidisim 10 normala cilveka pazimes...

3 0 atbildēt
^_^ Es esmu nenormāla.
2 0 atbildēt

Nepiekritisu daudziem, un nee neesmu jucis!emotion

2 0 atbildēt