local-stats-pixel fb-conv-api

10 dīvainas lietas, kas tiek uzskatītas par seksīgām dažādās pasaules valstīs!9



Eiropas skaistuma standarti mums liekas pašsaprotami, taču citās valstīs tie var krasi atšķirties no mums ierastajiem. Mūsu redakcija piedāvā paskatīties, kas tiek uzskatīts par seksīgu un pavedinošu dažādās pasaules valstīs.



202 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ķīniešiem savulaik bija imperatora ģimene, kam nekad nebija jāstrādā, kamēr parastie ķīnieši rāvās uz lauka, tumši iedeguši saulē. Baltā āda bija dižciltības pazīme. Tagad visi grib imperatora uzvārdu, imperatora bālumu. Pat ja tāpat jāturpina rauties uz lauka vai pie konveijera.

Sievietes ar augstām pierēm, protams, solīja gudrus pēcnācējus. Arī .. ko dievs nav devis, to ar skūšanu nedabūt.

Japāņu «yaeba» - šķībais zobs. Fifīgi, protams un piešķir individualitāti (aziāti savādāk visi vienādi) un savu odziņu, bet ja jānes tādi upuri, lai skolā tevi pamanītu, tad «yayebu» tādu trendu.

10 0 atbildēt

Uz Mauritāniju! Laižam pie čomiem.

5 0 atbildēt

Labs raksts! emotion 

4 0 atbildēt

Tie ir atavismi un novecojušas, vairs nekam nederīgas tradīcijas, kam kādreiz bija nozīme.

Nekas - gan civilizācija atnāks arī līdz tām tautām, atmetīs šos novecojušos skaistuma etalonus. Piemēram, lūpas stiepjošās Mursī cilts sievietes sāks tur likt iekšā kompaktdiskus, bet tadžiku sievietes sāks pozēt nevis a vecām Nokijām, bet jauniem aifoniem. emotion 

5 1 atbildēt

Jega iranietem no tas operacijas, ja tapat janesa lupata uz sejas.

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Un daudzas mūšu pašu Eiropas sievietes dzen sevī silikonu, botoksu un vēl nezin ko, lai dabūtu lielākas pakaļas, krūtis vai lūpas. Tad vēl daudzi cilvēki mūsdienās ausīs liek tuneļus vai plagus. Varbūt daudzās šajā rakstā minētajās kultūrās, tas liktos dīvaini vai smieklīgi, kas mums pierasti un ikdienišķi.
2 0 atbildēt

Cik labi tomēr, ka es dzīvoju Latvijā.

0 0 atbildēt