local-stats-pixel fb-conv-api

10 biežāk uzdotie jautājumi darba intervijās [Ar atbildēm]7

127 3

Sveiki spocēni un citi rēgi! Šajā rakstā par 10 biežāk uzdotie jautājumi darba intervijās un atbildes uz tiem! Pirms dodies uz darba interviju, izpildi mājasdarbu - sagatavo atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem!

1. Pastāsti par sevi.

Sagatavo īsu un kodolīgu stāstījumu, kurā Tu uzsver savu pieredzi un profesionālās kompetences. Šis jautājums nekad neietver atbildes par Tavu personisko dzīvi. Liec uzsvaru uz saviem sasniegumiem, paveikto iepriekšējos uzņēmumos un izglītību.

2. Kāds ir Tavs sapņu darbs?

Sapņu darbam būtu jābūt saistītam ar amatu, uz kuru vēlies kandidēt. Piemēram, ja esi pieteicies strādāt bankā, nemini, ka Tavs sapņu darbs ir kļūt par žurnāla redaktori. Tavam sapņu darbam irjābūt kā minimums jomā, kurā darbojas Tevis izvēlētais uzņēmums, lai viņiem rodas sajūta, ka Tu esi ceļā uz savu mērķi.

3. Kādēļ Tu vēlies pamest esošo darbu?

Nekad nestāsti neko sliktu par savu iepriekšējo darba devēju – tas ir nerakstīts zelta likums! Pretēja rīcība ir milzu kļūda, jo tā Tu rādi savu attieksmi pret darbu un uzņēmumiem kā tādiem. Pat tad, ja Tavas iepriekšējās darba attiecības nebeidzās veiksmīgi, atrodi ko pozitīvu vai mini neitrālus iemeslus. Ja iepriekšējā darba atstāšana nebija Tava izvēle, Tev nevienam nav jāpaskaidro un jātaisnojas, kādēļ tas tā notika.

127 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Gan man agrāk, gan es pats tagad kā pirmo un galveno jautāju prasmes un pieredzi tās pielietot (ne obligāti darbā) un noteikti ar paraugiem, kā arī cieņā ir praktiskie uzdevumi šo prasmju pārbaudē. Viss pārējais ir tikai sekundāri, ja vien nevajag kādus bikšu deldētajus, kas tikai runāt par darbu prot, ne to darīt emotion

6 0 atbildēt

Tie ir tev uzdotie jautājumi??? Man parasti prasa tikai, Vai es vēlos strādāt??? emotion

4 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

🙂

0 0 atbildēt