local-stats-pixel fb-conv-api

Pāvests Francisks: "Elles nav"33

162 0

"Viņi netiek sodīti, tie, kas nožēlo grēkus un saņem Dieva piedošanu, nonāk Dieva godībā, bet tie, kas nenožēlo un nevar nožēlot un tāpēc nevar saņemt piedošanu, izzūd" izteicās pāvests Francisks katoļu blogam Rotare Caeli

162 0 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Tos, kuri Latvijā padzīvojuši ar elli vairs nenobaidīsi..  Labie latvieši pēc nāves nokļūst paradīzē, sliktie - atpakaļ Latvijā..

12 0 atbildēt

@Aptauja: Vai elle pastāv?

Cits variants: Ellei ir simboliska nozīme, bet tas nenozīmē, ka nesvarīga. Tāpat kā citiem garīga rakstura jautājumiem.

5 0 atbildēt

Kādu pasauli ap sevi izveidosim, tādā nokļūsim. Kas vienam elle otram paradīze un otrādi.

3 0 atbildēt

uN KĀ VEL PASTAV  emotion 

3 0 atbildēt
Reliğija ir izdoma un arī elles un paradīzes.Visa bībele jau to paræda - autors nezināms, sarakstīti sazin kādi murgi, visi tic un visiem labi. Tā ir lieta masveida cilvēku pakļaušanai. Neĺoğiski ir arī tas ,ka šie"Dieva kalpi" baznīcās pirms pāris gadsimtiem zaga no tautas visu. Visi īpašumi piedrēja viņiem, nabagie deva viņiem. Kur tad astpuļgojojas baznīcas devība pret nabagajiem? Tomēr Dieva eksistenci nenoliedzu, ja nav pierædijumu, ka tāda nav un arī otrādāk. Katrs tic kam grib.
2 0 atbildēt

Pāvests ir  viltīgs  jezuīts  --  bet tas Eugenio Salfari  ir  kautkur tuvu 80 gadiem  vecs prātu izkūkojis muļķis  kuram jezuīts vnk uz 1 .aprīli   ""jociņu  dzīvelības stimulēsanai ""   piemeta  ..(( Pāvests izrādīja tam vecajam muļkim lielu mīlestību  --Citādi tādi večuki sāk mirt kā mušas  ja pēkšņi  viņu ""nabagmājā"" viss ir ideālā kārtībā un  pietrūkst  par ko kurnēt  --- ))

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai elle pastāv?

Cits variants: esam elle

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai elle pastāv?

Cits variants: varbūt

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai elle pastāv?

Cits variants: 0

2 0 atbildēt
Muļķadesas! Ellē apkure par velti. Ja kāds kuriķis guļ,tad piedraudi šamam ar fāterīša dusmām. Un viss kārtībā!
2 0 atbildēt

Cilvēks nu sarunājās. Par šo tēmu labus pāris teikumus cehs.lv bija uzrakstījuši nupat.

Elle, paradīze, mīlestība, naids, ciešanas, laime, veiksme utt.Tie visi ir tīri subjektīvi jēdzieni. Kas viena uztverē- laime, otram varbūt nelaime. Tikai esam izveidojuši kolektīvos uzskatus un pa lielam vēlamies vienu un to pašu "laimi" un bīstamies no vienas un tās pašas "nelaimes, Elles" utt.

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai elle pastāv?

Cits variants: to ka elle ir karst izdomaja dienvidnieki tur ir eligi auksts un slapjsh

2 0 atbildēt

Attiecībā uz reliģiju nav vienaldzīgo - vai nu atbalstītāji vai pretinieki. Patiesībā reliģija ir laba lieta, tā atgādina pat Visuma likumiem, piemēram, mīli savu tuvāko kā sevi pašu, nedari otram, ko negribi, lai dara tev u.t.t. Tajā ir vingrinājumi, piemēram, lūgšanas, kas paredz prāta kontroli (ir ļoti jākoncentrējas, lai stundu lūgtu par tuvākajiem, nedomājot par ko citu). Kas attiecas uz Baznīcu, tās ir laicīga organizācija, līdzīgi kā Saeima, kurā apvienojas ambiciozi, gudri cilvēki, kas nodarbojas ar komercdarbību un ideoloģisko darbību, un kuriem patīk „patroļļot" Tautu. Kas attiecas uz elli, tā ir katra personīgā atbildība, jo katrs savu dzīvi var veidot par paradīzi vai elli.

3 1 atbildēt
All the gods, all the heavens, all the hells, are within you
1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai elle pastāv?

Cits variants: Es neticu Dievam.

1 0 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt

@Aptauja: Vai elle pastāv?

Cits variants: Vislielāko elli rada pats cilvēks, gan sev, gan citiem..

1 0 atbildēt

Vai elle pastav? Elle ir izdomajums, kas atspogulo ciesanas laika (ne tikai cilveka). Es esmu tur un man nepatik. Lai cik aiznemti mes nebutu ar sevi un savam idejam - viss nenoliedzami eksiste. Un diemzel, vismaz uz sis planetas - ciesanas ir realitate.  Viss ko mes varam darit ir padarit so eksistenci mazliet patikamaku sev un citiem (cik tas ir iespejams) un buvet nakotni, kas nakotnes moskiem ir mazliet patikamaka.. un ceret, ka tie daris ta pat.

0 0 atbildēt
Debilais kora zēnu drāzējs. Sejā redzams, ka pa seju vajag ar 45 izmēra gumijas zăbaku.
0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai elle pastāv?

Cits variants: Es būšu elles prezidents

0 0 atbildēt