local-stats-pixel fb-conv-api

Vārdu spēks4

Bieži nepiedomājam par to ko pasakam. Izteiciens "esmu atbildīgs par to ko pasaku, nevis par to, kā tu to saproti." Šķiet, ka vienā teikumā tiek izteikta visa doma. Tātad, es saku jebkā, bet ja tu to saproti, kautkā, tad es neesmu atbildīgs par to. Šo teikumu par pielietot cilveki, kuri mēdz runāt caur "puķēm", jo cilveki ar tiešu valodu nekad nesaskarsies ar problēmu, ka kāds kautko pārprasis. Viņu teiktie vārdi vienkārši nebūs pārprotami.

Bet ja runa iet par parastām ikdienas situācijām.

Ar vārdiem var sāpināt, nogalināt, saskumdināt, saraudināt, likt smieties, likt justies laimīgam, likt priecāties, just saviļņojumu.

Mēdz teikt, ka vārdi ir labāki par jebkuru ieroci. Un tā arī tas ir. Neviens sitiens pa seju nesāpēs, tā kā ass vārds no tuva silvēka. Ja brūces uz ķermeņa sadzīst un pazūd tad brūces sirdī nepazūd. Bieži mēs neapzināmies sava teiktā spēku, mēs pasakam un nemaz nedomājam par to, kas notiek otra cilvēka prātā. Vārdi var nogalināt, iekšēji gan ārēji. Mūsdienās lielākā daļa pusaudži ir depresīvi un noslēgušies sevī. Mēs meklējam atbildes uz jautājumu kāpēc? Kāpēc pusaudži ir tik skarbi? Kā būtu ja jūs uzinātu visu ko reiz viņiem teikuši vienaudži vai vecāki? Visticamāk vairs nebūtu jautājumu. Katrs cilvēks, kas ir palicis skarbs pret apkārtējiem ir tāds radīts. Un visticamāk, tādu viņu ir padarijuši paši cilvēki viņam apkārt. Ja pret kādu izturas slikti, ar laiku sliktais pārņem viņu un viņš sākt just riebumu pret cilvēkiem, netikai pret tiem, kas viņam teika ko sliktu, pret visiem, jo viņš neprot atšķirt sliktu no laba, viņa acīs visi ir vienādi. Un tas ir skumji. Cilvēki cits citu pataisa par bezjūtīgiem radijumiem, kuri ir kā ieprogramēti "atriebies, sāpini viņus, tāpat kā viņi tevi. Viņi ir ļauni un visi vienādi".

Mēs varam likt priecāties, sakot ko labu un jauku.

Vārdiem ir milzu vara. Un brīdis kad to saproti, ir brīdi, kad tu esi pietiekami izaudzis, lai sajustu citu sāpes un saprastu, ka tu neesi vienīgais, kam sāp, vienīgais kurš ir ticis sāpināts un neesi vienīgais kurš jebkad juties pilnīgi tukšs sāpju dēļ.

Vārdiem ir milzu spēks!

24 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Viss ir tikai Tevii. Ja Tu ljauj vaardiem Tevi iespaidot, taa ir tikai un vieniigi Tava izveele.

3 0 atbildēt

Vārdi ir kā vējš, parādi vidējo pirkstu un viss chill emotion

1 0 atbildēt

Labais..Paldies par rakstu !!emotion...sen seit kas tik sakariigs nebija lasiits.. Un jaa..tev ir pilniigi pilniiga taisniiba emotion Ir patikami saprast ,ka ir vel kads kurs spejigs sakarigi un sapratigi domat. Parejie divi pagaidaam-kas raksta dumjus komentarus..Nu tad lai raksta arii..Fuck them!!..kaa vini pasi saka..taa tacu vinju izveele..emotion ..Taa..ja nu interesee-https://www.youtube.com/watch?v=tAvzsjcBtx8 ;   Sis ir pats interesantakais ko esmu redzejis .,taapeec ka skaidri zinu ka nenoliedzama patiesiba.-Cerams noderees...galvenais atvert apzinju emotion veiksmi tev emotion!

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt