local-stats-pixel fb-conv-api

Vai literatūras kategorijā ir nepieciešamas pārmaiņas (un kādas)?

Ilgstoši lietoju virsrakstā pieminēto kategoriju. Esmu gan tās lasītājs, gan pietiekami regulārs autors. Dažādās sarunās ar vairākiem spokiem laika gaitā ir radusies skaidrība, ka kaut kas ar to sadaļu nav kārtībā. Pat bez šīm sarunām tas ir skaidrs, jo krīt skatījumi. Zinot, ka spokos, tomēr, liela daļa gan autoru, gan lasītāju un arī administrācijas cilvēku vairāk ciena un vēlās redzēt oriģinālsaturu (kas noteikti Literatūras kategorijā ir pamatā) vēlos uzzināt, kāda spārmaiņas vēlētos paši spocēni - varbūt neviens tādas nemaz negrib. Sākotnēji, lai būtu pamats un idejas, ko izmainīt/nemainīt, aprunajos ar vairākiem, manis izvēlētiem autoriem kur publicē vai ir publicējuši literatūras darbus. Ja nesaņēmi manu vēstuli neapvainojies, jo tagad tev ir iespēja izteikties atbildot uz jautājumiem un izsakot plašāku viedokli komentāros. Autorus, kurus uzrunāju publiski nesaukšu, taču pie jautājumiem norādīsu, ka tā ir, kāda no autoru idejām (vias idejas, protams, nepieminēju, jo dažas pārklājās, savukārt, citas ir patiešām neieviešamas, bet centos izlasīt labākās).

Tāpēc lūgums atbildēt uz visiem aptaujas jautajumiem un arī izteikt savu viedokli par to vai literatūras kategorijā ir nepieciešamas kādas izmaiņas, ja ir nepieciešamas tad, kādas, plašāku viedokli par jautājumos izteikto. Pēc tam, kad aptauja būs pietiekami aizpildīta (ar nozīmīgu respondentu skaitu, tajā skaita komentāriem) centīšos labakās idejas ieviest dzīvē.

Par labu Literatūras kategoriju!

116 0 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Tiešām vajadzētu nodalīt stāstus no dzejas...

10 0 atbildēt

Sāksim ar to,ka saturīga aptauja. Paldies par to. 

Par literatūras sadaļu... Visu cieņu, bet šī opcija- nevar likt mīnusu, nevar ieteikt sociālajos tīklos ir iemesls, kāpēc es tur neko nevēlos publicēt. Kāpēc? Tāpēc, ka cilvēkam, neatkarīgi no vecuma, ir jāspēj uzklausīt gan konstruktīvo, gan sūda kritiku. Gan ar +/-, gan ar komentāriem. Nespēj nepiņņāt, jo sabiedrība nobalso galvenokārt negatīvi? Tava problēma, tad neesi gana izaudzis, lai publiski izpaustos. Par soc.tīkliem- tiek atņemta iespēja daudz maz sakarīgiem darbiem izkļūt ārpus šūpulīša. Ja šī opcija ir noņemta tāpēc, lai kaut kādas drazas autoru publiski neizsmej? Skatīt augstākrakstīto par kritiku. 

Literatūras sadaļu gan lasu samērā maz tieši dēļ satura..Reti kas raisa interesi. Pats neesmu nekāds uberautors, bet visam ir savas robežas.

8 0 atbildēt

Pirmais "tests" kutu nespēju izpildīt līdz galam emotion

7 0 atbildēt

Kategorijas obligati vajag, tas ari ir visu problemu celonis. vajag pec temam lai piedzivojumu un romantikas stasti iet atsevisci - pa zanriem.

4 0 atbildēt

Brīvā pantmērā ir šodien modē rakstīt dzeju

un tamdēļ,

es nevaru vairs atšķirt kuru literāta ceļu eju:

vai tas ir domāts stāsts par notikumu kādu,

bet varbūt slavens repotājs mīl  formu šādu,

Un, ja nu tā ir tikai rīme gaužām lēta,

te spoku rakstos šad tad viegli sēta?

Lai problēmu šo risināt ar balsošanu spētu,

vispirms ir jāceļ ļoti augstu sētu

starp žanriem, kas tiek šodien kopā mesti, 

un abpus žogam vienlīdz viegli nesti.

  emotion  

4 0 atbildēt

Laikam jāatgādina, ka literatūras autori bija tie, kas pieprasīja, ka nevar likt mīnusus, tāpēc arī nav iespēja nokļūt karstākajos un labākajos.  emotion Šausmu stāstiņiem gan skumīgs liktenis :[

2 0 atbildēt

Nu pārmaiņas noderētu! emotion

2 0 atbildēt

Sava mēra izmaiņas derētu, bet tā kā tur neuzturos vispār, neietekmēs mani.

2 0 atbildēt

Kurš ierosināja par pārmaiņām?

2 0 atbildēt

Dzeja ir jāatdala no citiem literatūras žanriem. Un mīnusus labāk nevajag, pietiek jau ar tiem, kuri tiek likti par citu kategoriju darbiem. emotion 

3 2 atbildēt
Nav nemaz tik viegli uzrakstīt interesantu orgu, kur nu vēl literatūras nosaukuma cienīgu darbu. Ko var redzēt arī pēc skatījumu daudzuma.
2 1 atbildēt

Noderīga aptauja emotion +

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

lai jūs saprastu es nepildīju šo testu.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Brīdinu, ka jautājums būs noteikti grūts katram, kas pats nav šajā kategorijā rakstus pievienojis. Ne par velti balva ir 5 sorgu vērtībā. Administrācijā katram tas būtu jāzina. 

0 0 atbildēt

Nezinu kā ir citiem, bet maniem rakstiem, ko esmu pievienojusi jebkad esošajai Literatūras kategorijai ir arī viena ļoti liela priekšrocība, kas  netiek ne te, ne arī citur pieminēta. To nekādā gadījumā negribētu zaudēt. 

Tam spokam, kurš pirmais nosauks komentārā šo ievērojamo priekšrocību, nosūtīšu kā balvu 5000 cepumus no sava konta. 

0 0 atbildēt