local-stats-pixel fb-conv-api

Eņģeļi dara visu!7

35 1

Varbūt jūs ieraudzījuši šī raksta lielumu nodomāsiet:''Tik garš teksts,nelasīšu!'' bet saku jums: Izlasiet!

Eņģeļu valoda

Eņģeļi dara visu, kas ir atkarīgs no viņiem, lai vērstu jūsu uzmanību uz sevi un sazinātos ar viņiem. Tā viņi palīdz mums izdziedināt mūsu dzīves. Tā un ne citādi, mēs bieži ignorējam šīs zīmes, kuras viņi mums sūta, un norakstām uz vienkāršām sakritībām vai mūsu iedomām. Eņģeļi saka: „Mēs nevaram uzrakstīt mūsu vēstījumus jums debesīs. Jums vajag vērst uzmanību un ticēt, kad jūs novērojat kādas nebūt ainas, kuras parādās jūsu dzīvē, sevišķi atbildot uz kādiem jūsu jautājumiem vai lūgumiem, kurus jūs noformulējat. Kad jūs dzirdat atkārtojamies dziesmu vai redziet atkārtojamies vienus un tos pašus ciparus, kas, kā jūs domājat, aiz tā stāv? Nu jūsu Eņģeļi protams!”

Ciparu secība

Jūsu Eņģeļi bieži jums sūta vēstījumus norādot jums ciparu secību. Viņi to dara divos veidos. Pirmais, klusām iečukst jums tos ausī, lai jūs laicīgi paceltu galvu un ieraudzītu laiku ko rāda pulkstenis vai telefona numuru sludinājuma dēlī. Eņģeļi cer, kad jūs ieraudzīsiet atkārtojamies vienus un tos pašus ciparus. Piemēram, jūs bieži redzat ciparu kombināciju 111, un jums liksies, kad katrreiz, kad skatāties pulkstenī, pulkstenis rāda 1:11 vai 11:11.

Otra metode, ar kuru Eņģeļi rāda jums ciparu secību, kam ir sava nozīme, piemēram, fiziski novērojat mašīnu, kura brauc pirms jums, un kurai ir zīme ar speciālu numuru, kuru Eņģeļi grib, lai jūs ieraudzītu. Tie, kas pazīstami ar šiem fenomeniem, kļūst par speciālistiem dažādu ciparu nolasīšanā un izprašanā. Tādā veidā, Eņģeļi patiesi var mums nodot detalizētus vēstījumus. Te es minēšu dažus piemērus ciparu secībai. Tā vai savādāk, bet jūsu Sargeņģelis pateiks jums, ja šai situācijai ir cita nozīme. Pajautājiet saviem Eņģeļiem, „Ko Jūs mēģināt pateikt man?”, un viņi ar prieku dos jums papildus informāciju, lai palīdzētu jums atšifrēt šo ciparu nozīmi.

111 - seko savām domām rūpīgi, un pārliecinies par to, kad tu domā tikai par to, par ko gribi domāt, bet ne par to, par ko domāt nevēlies. Šī secība nozīmē to, kad jums paveras plašas iespējas, un jūsu domas parādīsies fiziskajā plānā rekordlielā ātrumā. 111 līdzīgs spožam gaismas zibsnim. Tas nozīmē, kad Visums nofotografēja jūsu domas un īsteno fiziskā formā. Vai esat apmierināti ar šīm domām, kuras nofotografēja Visums? Ja nē, mainiet savas domas. (palūdziet savus Eņģeļus, lai palīdz jums, ja izjūtat sarežģījumus ar kontroli un savu domu izsekošanu).

222 - mūsu nesen iesētās idejas sāk dīgt realitātē. Turpiniet aplaistīt un kopt tās, un drīz tās izlauzīsies caur zemes garozu, tā kā drīz jūs varēsiet redzēt pierādījumus savām manifestācijām. Citiem vārdiem, nepalaidiet i piecas minūtes pirms šī brīnuma. Jūsu izpausme būs drīz redzama, tāpēc jūs turpiniet centīgi strādāt! Turpiniet uzturēt pozitīvas domas, turpiniet atkārtot afirmācijas un vizualizācijas.

333 - Augšāmceltie Meistari atrodas jūsu tuvumā, vēlās parādīt jums, kad jūs varat rēķināties ar viņu palīdzību, mīļas un draudzīgas attiecības. Piesauciet Augšāmceltos Meistarus bieži, sevišķi, kad redzat ciparu kombināciju ar 3 sev apkārt. Daži no vairāk pazīstamiem Augšāmceltiem Meistariem ir sekojoši: Jēzus, Moisejs, Marija, Kuaņ Iņ, Jogananda.

444 - Eņģeļi ieskauj jūs, apliecinot jums savu mīlestību un palīdzību. Neuztraucieties, tāpēc ka Eņģeļu palīdzība ir tepat līdzās.

555 - Piesprādzējiet savas jostas. Galvenās dzīves pārmaiņas ir priekšā. Šīs izmaiņas nav jāskata, kā „pozitīvās” vai „negatīvās”, tāpēc kad visas pārmaiņas ir tikai dabiska dzīves plūsmas sastāvdaļa. Iespējams, kad izmaiņas būs atbilde uz jūsu lūgšanām, tāpēc turpiniet būt mierā un pozitīvā plūsmā.

666 - jūsu domas šobrīd neatrodas balansā, tās ir pārāk fokusētas uz materiālo pasauli. Šī ciparu secība lūdz jūs sabalansēt domas starp debesi un zemi. Līdzīgi tam, kā teikts tautas parunā, Eņģeļi lūdz jūs nofokusēties garam un kalpošanai, un atceraties, kad jūsu materiālās un emocionālās vajadzības automātiski tiks apmierinātas šai rezultātā.

777 - Eņģeļi aplaudē jums, apsveic, jūs esat plūsmā! Turpiniet labos darbus un ziniet, kad jūsu vēlmes piepildās. Šī ir ārkārtīgi pozitīva zīme, kas nozīmē, kad jūs varat gaidīt, kad notiks vēl lielāki brīnumi.

888 - noteikts etaps jūsu dzīvē beidzās, un šī zīme brīdina, lai sagatavotos tam. Šo ciparu kombinācija var nozīmēt, kad jūs beidzat emocionālo karjeru, vai attiecību fāzi. Tā arī nozīmē, to kad tuneļa galā ir gaisma. Papildus, tas nozīmē, «Raža nobrieda. Savāciet to un baudiet to». Citiem vārdiem izsakoties, nav ko mīņāties, ejiet uz priekšu, un baudiet sava darba augļus.

999 - Noslēgums. Lielās fāzes noslēgums jūsu personīgajā vai vispārējā dzīvē. Tā kā, tas ir sūtījums Gaismas darboņiem, kas aizņemti ar Zemes dziedināšanu, nozīmē, «Ķerieties pie darba, tāpēc kad Mātei Zemei ir nepieciešama jūsu palīdzība».

000 - Atgādinājums tam, kad esat vienoti ar Dievu, lai jūs sajustu sava Radītāja mīlestības klātbūtni sevī. Tā kā, tas nozīmē, kad kāda situācija apgāja pilnu apli.

Kombinācijas, saturošās ciparu 1

Kombinācija 1 un 2, kā arī 121 vai 112 - jūsu domas līdzīgas sēklām, kuras jau sāk dīgt. Jūs jau noteikti varējāt saredzēt dažus pierādījumus jūsu vēlmju īstenošanos. Tas nozīmē, kad lietas virzās vēlamajā virzienā. Turpiniet ticēt!

Kombinācija 1 un 3, kā arī 133 vai 113 - Augšāmceltie Meistari strādā ar jums par jūsu domu procesu. Dažādos veidos viņi rīkojās kā Skolotāji, mācot jūs senām gudrībām, kas saistītas ar manifestāciju. Viņi sūta jums enerģiju, lai atturētu jūs no vilšanās, un uzmundrina, lai jūs paliktu nofokusēti uz patiesiem jūsu dvēseles mērķiem. Papildus, Augšāmceltie Meistari var piedāvāt jums konsultāciju, vadību, padomus, kas attiecās uz jūsu dzīves jēgu. Vienmēr, tā vai citādi, viņa māca tam, kad jebkurš gara darbs sākās ar domu un ideju. Palūdziet viņus lai palīdz jums ar padomu izvēlētie, to ko jūs gribat.

Kombinācija 1 un 4, kā arī 114 un 144 - Eņģeļi pārliecinoši norāda, lai tagad sekojat līdzi savām domām. Viņi iesaka tagad jums ievēlēties vēlēšanos, tā kā jūs atrodaties tādā punktā, kura realizē jūsu domas dotajā mirklī. (PIEBILDE: kombinācija 411 nozīmē, „Pajautājiet Eņģeļiem par informāciju, kura dotajā momentā jums pašreiz ir nepieciešama&rdquoemotion.

Kombinācija 1 un 5, kā arī 115 vai 551 - jūsu domas veic izmaiņas jūsu dzīvē. Turpiniet vadīt savas domas jums izvēlētajā virzienā. Ja tuvojošās izmaiņas nav vēlamas, jūs domas varat atlikt vai arī izmainīt savas domas.

Kombinācija 1 un 6, kā arī 116 vai 661 - turiet savas domas paaugstinātā stāvoklī un izvairieties no satraukuma, kas saistīts ar materiālo pasauli. (PIEBILDE: kombinācija 611 nozīmē, „Lūdziet palīdzību, lai izlabotu kaut ko materiālajā pasaule, kas kairina vai uztrauc jūs dotajā momentā&rdquoemotion.

Kombinācija 1 un 7, kā arī 117 vai 771 - tas ir apstiprinājums tam, kad jūs visu darāt lieliski. Jūs esat uz pareizā ceļa, tā turpināt! Tas nozīmē, kad jūs izvēlējāties savas domas pareizi, un jums nepieciešams spēcīgāk safokusēt uz saviem uzdevumiem. Pielieciet piederošās emocijas pie savām domām, piemēram, pateicības apziņa par šīm dāvanām, kuras jūs saņēmāt savā dzīvē. Pateicība paātrinās procesu jūsu manifestācijai.

Kombinācija 1 un 8, kā arī 118 vai 881 - Jūs savā dzīvē tuvojaties pie svarīgas fāzes beigām. Ja jūs esat piekusis no kaut kādiem notikumiem savā dzīvē, priecājaties, kad drīz notiks izdziedināšanās vai aizvietos uz kaut ko labāku. Cenšaties un atbrīvojiet tās daļas no savas dzīves, kuras nestrādā, tāpēc kad jūsu domas par labāku dzīvi tuvojās pie realizācijas.

Kombinācija 1 un 9, kā arī 119 vai 991 - jaunas durvis atvērās, kā jūsu domu rezultāts. Jums ir iespēja paskatīties uz savām domām un aci pret aci satikties ar savu radošo darbu. Ļaujiet vecajam aiziet, tāpēc kad tas tiks aizvietot ar jaunu tā kā jūs pats vēlējāties.

Kombinācija 1 un 0, kā arī 100 vai 110 - Varenā Dievišķā vadība no Dieva un Eņģeļiem lūdz jūs izmainīt jūsu domas. Iespējams, jūs lūdzāties, lai kļūtu laimīgs un vesels. Ja tā, tad šī ir atbilde uz jūsu lūgšanām. Dievs zina, ka risinājums, kuru meklējat, dzimst no jūsu domām. Palūdziet Dievu vadīt jūsu domu virzību un atbalstīt jūs pārejas periodā.

Kombinācijas, saturošās ciparu 2

Kombinācija 2 un 1, kā arī 221 vai 112 - jūsu domas līdzīgas sēklām, kuras jau sāk dīgt. Jūs jau noteikti varējāt saredzēt dažus pierādījumus jūsu vēlmju īstenošanos. Tas nozīmē, kad lietas virzās vēlamajā virzienā. Turpiniet ticēt!

Kombinācija 2 un 3, kā arī 223 vai 323 - Augšāmceltie Meistari strādā ar jums kā līdzautori jūsu jaunajam projektam. Viņu jums saka, ka viņi izprot jūsu uztraukumu, un viss notiek vislabākajā veidā, kāds Jums vajadzīgs. Šie Meistari var redzēt, kad jūsu nākotne jau garantēta un būs piepildīta ar laimi, ko jūs meklējat. Izbaudiet šo jauno fāzi jūsu dzīvē!

Kombinācija 2 un 4, kā arī 224 vai 244 - kā tiek rakstīts garīgajos vēstījumos, esat Brīnumu Kursā, «Eņģeļi lolo jūsu jaunizcepto mērķi». Šī zīme nozīmē to, kad saņemat palīdzību no augšas, lai īstenotu jūs vēlamo pāreju. Šis ir laiks, kad jums sevišķi ir jāzina, kad neesat vientuļi. Ciparu kombinācija 2 un 4 ir signāls no jūsu Eņģeļiem, kuri jums saka, kad viņi dotajā momentā ļoti cieši strādā kopā ar jums.

Kombinācija 2 un 5, kā arī 255 vai 225 - jūsu lūgsnas un jūsu nolūki ir tīri, spēcīgi, un absolūts, tāpēc gaidiet, kad izmaiņas sāksies pat agrāk, nekā jūs, iespējams tās gaidījāt. Nenokavējiet momentu, kad jūsu vēlmes sāks piepildīties. Tās var atnāk pavisam nemanot, tāpēc nezaudējiet cerību. Runājieties ar Dievu bieži, un lūdziet mierinājumu.

Kombinācija 2 un 6, kā arī 266 vai 262 - jauns pirkums vai jauns ieguvums gaida jūs.

Kombinācija 2 un 7, kā arī 277 vai 272 - Jūs nesen vērsāties sakarā ar jaunu darbu, pieņemšanu skolā, vai par kredīta iespējām? Šie cipari ziņo labas vēstis. Viņi lūdz jūs turēties un neļaut savai ticībai svārstīties.

Kombinācija 2 un 8, kā arī 288 vai 282 - Vienas durvis veras vaļā un otras durvis veras ciet. Tagad ieklausieties savā intuīcijā ļoti uzmanīgi, tāpēc, kad tā jums teiks priekšā ceļu, kurš nodrošinās jums patstāvīgu labklājību pa pārejas laiku.

Kombinācija 2 un 9, kā arī 299 vai 292 - ja jūs nesen cietāt zaudējumu (darbu, mīļāko, utt.), gaidiet, kad tā būs atalgota jau tuvākajā laikā. Viss strādā jums par labu, neskatoties uz to, kad iespējams, kad aizmugurē palika tik daudz scēnu, kad domājāt, ka Dievs aizmirsis Jūs. Neuztraucieties! Izjūtiet dzīves enerģiju, kura dotajā momentā kustās pa priekšu. Jūs nebijāt sodīti sakarā ar iepriekšējo zaudējumu. Tieši otrādi, Visums gatavo jūs kam jaunam.

Kombinācija 2 un 0, kā arī 200 vai 202 - Dievs grib, lai jūs zināt, kad viņš nav aizmirsis un pametis jūs. Viņš jūs mīl, ļoti stipri! Būtībā, Dievs gatavo lielisku jaunu fāzi jūsu dzīvē. Runājiet ar Dievu bieži, un jūs sajutīsiet šo tuvojošos brīnumu. Kā arī Dievs atgādina jums par svarīgumu „Dievišķais Laiks”. Dažreiz noteiktiem faktoriem būtu jāsakrīt, lai jūs vēlamais rezultāts varētu būt sasniegts. Kamēr jūs turat savu ticību, nekas nevar būt par šķērsli, lai piepildītu jūsu vēlmes.

Kombinācijas, saturošās ciparu 3

Kombinācija 3 un 1, kā arī 311 vai 313 - Augšāmceltie Meistari strādā ar jums un jūsu domu procesiem. Dažādiem veidiem viņi izpaužas kā Skolotāji, apmācot jūs senajām gudrībām, kas saistītas ar manifestāciju. Viņi sūta jums enerģiju, lai noturētu jūs no vilšanās, un uzmundrina, lai jūs paliktu nofokusēti uz patiesajiem sava gara mērķiem. Papildus, Augšāmceltie Meistari var piedāvāt jums konsultācijas, vadību, padomus, kas attiecās uz jūsu dzīves jēgu. Vienmēr, vairāk vai mazāk, viņi māca tam, kad jebkurš darbs sākās domu un ideju līmenī. Palūdziet, lai palīdz jums ar padomu izlemt to, ko jūs vēlaties.

Kombinācija 3 un 2, kā arī 322 vai 332 - Augšāmceltie meistari strādā ar jums kā līdz autori jūsu jaunajam projektam. Viņu jums saka, kad viņi saprot jūsu satraukumu un saka, kad viss notiek vislabākajā veidā, kāds Jums vajadzīgs. Šie Meistari var redzēt, kad jūsu nākotne jau garantēti būs piepildīta ar laimi, kuru jūs meklējat. Izbaudiet šo jauno dzīves fāzi savā dzīvē!

Kombinācija 3 un 4, ka arī 334 vai 344 - Jums ir iespējas saņemt daudz palīdzības dotajā momentā! Kā Augšāmceltie Meistari, tā arī Eņģeļi atrodas jums blakus, lai palīdzētu, vadīt un mīlēt jūs. Tiecaties pie viņiem tikpat ļoti, kā viņi tiecās pie jums.

Kombinācija 3 un 5, kā arī 353 vai 335 - Augšāmceltie Meistari grib sagatavot jūs lielām dzīves pārmaiņām, kuras ir neizbēgamas. Viņi grib, lai jūs zināt, kad viņi tur jūsu roku, kamēr notiek šīs pārmaiņas, un kad viss būs labi. Pieņemiet izmaiņas un meklējiet svētību.

Kombinācija 3 un 6, kā arī 363 vai 336 - Jūsu Augšāmceltie Meistari palīdz izpaust jums tos materiālus, kuri jums nepieciešami, lai izpildītu Dievišķo mērķi jūsu dzīvē. Vai tā nauda mācībām, vai arī noteikumi priekš mācību vai dziednieciskā darba, Meistari strādā pie tā, lai dotu jums to. Viņi grib, lai jūs zināt, kad esat pelnījuši šo palīdzību, lai jūs spētu to pasniegt arī citiem.

Kombinācija 3 un 7, kā arī 377 vai 373 - Augšāmceltie Meistari laimīgi. Viņi ne tikai redz jūsu īsteno iekšējo Dievišķīgo, bet viņi arī akceptē šo ceļu, kuru jūs izvēlējāties. Viņi grib, lai jūs zināt, kad esat pelnījuši laimi, ļaujiet plūst svētajam svētlaimes avotam, kurš nāk ar jūsu Dievišķo mantojumu un izvēlēto ceļu.

Kombinācija 3 un 8, kā arī 338 vai 383 - „Turpiniet iet”, Meistari saka jums. Paaugstiniet enerģiju un savu domu un jūtu fokusu. Pārskatiet savu pasaules uzskatu ņemot vērā savas zināšanas par vienotību ar Dievu, visu un visu jūs dzīvi.

Kombinācija 3 un 9, kā arī 393 un 339 - Tas ir slepens sūtījums, lai atlaistu jūsu dzīves situācijas, kuras nav viengabalainas vai kuras jau nokalpoja saviem mērķiem. Mākslīgi neturieties pie šīm situācijām no bailēm. Ziniet, kad ik mirkli par jums rūpējās. Tas ir nepieciešams, lai noturētu pozitīvu acu skatu attiecībā pret sevi un savu nākotni. Šis skatpunkts pēc savas būtības, veido to, ko jūs izjūtat, tāpēc palūdziet Meistarus palīdzēt jums izvēlēties savas domas no augstākās mīlestības perspektīvas.

Kombinācija 3 un 0, kā arī 300 vai 330 - Dievs un Augšāmceltie Meistari mēģina piesaistīt jūsu uzmanību, lielākā mērā, attiecībā uz jautājumu, kas saistīts ar jūsu Dievišķā uzdevuma izpildījumu. Vai pavisam nesen neesat ignorējuši kādu pamācību? Ja tā, tad varat izjust kādu apgrūtinājumu. Šī ciparu kombinācija ir Debesu metodes brīdinājums jums par to, kad jums ir jāizpilda sava loma radīšanas darba procesā. Tas nozīmē, kad nepieciešams ieklausīties un sekot savai Dievišķajai vadībai izpildot noteiktas darbības.

Kombinācijas, saturošās ciparu 4

Kombinācija 4 un 1, tādas, kā 441 vai 411 - Eņģeļi neatlaidīgi norāda, lai jūs tagad sekotu līdzi savām domām. Viņi iesaku jums ievēlēties vēlēšanos, tā kā jūs atrodaties tādā punktā, kurš realizē jūs domas tagadnes momentā. (PIEBILDE: kombinācija 411 nozīmē, „Pajautājiet Eņģeļiem par konkrēto informāciju, kura jums ir nepieciešama dotajā momentā&rdquoemotion.

Kombinācija 4 un 2, piemēram, 442 vai 422 - Kā tiek teikts Svētajos rakstos, Brīnumu Kursā, „Eņģeļi lolo jūsu jauno mērķi”. Tā ir zīme tam, ka jūs saņemat palīdzību no augšas. lai piepildītu jūsu vēlamo pārreju. Šis ir laiks, kad jums sevišķi ir jāzina, kad jūs neesat vientuļi. Ciparu kombinācija 2 un 4 ir signāls no jūsu Eņģeļiem, kuri jums saka, kad viņi strādā ļoti ciešo kopā ar jums dotajā momentā.

Kombinācija 4 un 3, piemēram, 443 vai 433 - Dotajā momentā jums ir iespēja saņemt ļoti daudz palīdzības! Kā Augšāmceltie meistari, tā arī Eņģeļi atrodas kopā ar jums, lai palīdzētu, mācītu un mīl jūs. Sniedzieties pie viņiem tāpat, kā viņi sniedzās pie jums.

Kombinācija 4 un 5, piemēram, 455 vai 445 - Jūsu Eņģeļi piedalās vienā no jūsu nozīmīgākajām dzīves izmaiņām tagad.

Kombinācija 4 un 6, piemēram, 446 vai 466 - Jūs Eņģeļi brīdina jūs, kad esat pārāk spēcīgi nofokusēts uz materiālo pasauli. Viņi lūdz jūs, lai nododat savus pārdzīvojumus viņiem, lai viņi varētu iejaukties. Nobalansējiet savu fokusu starp debesīm un zemi, un ziniet, kad jūsu resursi patiesi bezgalīgi, it sevišķi, kad strādājat roku rokā ar Dievībām.

Kombinācija 4 un 7, piemēram, 477 vai 447 - Eņģeļi apsveic jūs un saka, „Turpiniet šo brīnišķīgo darbu! Jūs esat plūsmā. Turiet savas domas nofokusētas, tāpēc kad tām ir liels pozitīvs efekts”.

Kombinācija 4 un 8, piemēram, 488 vai 448 - Tas ir jūsu Eņģeļu paziņojums par to, kad noteikts jūsu dzīves etaps noslēdzas. Viņi vēlās, lai jūs zinātu, kad viss bremzējas, viņi ir ar jums, un palīdzēs vadīt jūs pie jaunām situācijām, kas vairāk piemērota jūsu situācijai, vēlmēm un mērķiem.

Kombinācija 4 un 9, piemēram, 494 vai 449 - Eņģeļi saka jums, kad laiks atlaist situāciju, kura noslēgusies. Viņi atgādina, to, kad vienas durvis aizveras, citas durvis atveras. Eņģeļi pavisam noteikti palīdz jums atvērt jaunas durvis un izdziedināt no jebkurām sāpēm, kas pavada šajā periodā, kuras jūs tagad pārdzīvojat. Lūdzu, palūdziet savus Eņģeļus palīdzēt jums iemantot ticība tajā, kad šīs pabeigšanas un sākumi ir atbildes uz jūsu lūgsnām.

Kombinācija 4 un 0, piemēram, 440 vai 400 - Dievs un Eņģeļi vēlās, lai jūs zinātu, kad jūs esat ļoti, ļoti mīlēts. Viņi lūdz jūs sajust šo mīlestību, tāpēc kad tā viņa atbildēs uz daudziem jūsu lūgumiem un atrisinās mīlestības problēmas.

Kombinācijas, saturošās ciparu 5

Kombinācija 5 un 1, kā arī 511 vai 515 - Jūsu domas veido izmaiņas jūsu dzīvē. Turpiniet pārvaldīs savas domas jūsu izvēlētajā virzienā. Ja tuvojošās izmaiņas nav vēlamas, jūs varat tās apstādināt vai izmainīt ar savām domām.

Kombinācija 5 un 2, tādus, kā 522 vai 552 - Jūsu lūgšanas un jūsu nolūki tīri, spēcīgi, un absolūti, tāpēc gaidiet, kad izmaiņas notiks daudz ātrāk, ne kā jūs iespējams gaidījāt. Nepalaidiet garām momentu, kad jūsu vēlmes piepildās. Tās var atnāk visādiem iespējamajiem veidiem, tāpēc nezaudējiet cerības. Sarunājaties ar Dievu, tik bieži cik vien iespējams, un lūdziet mierinājumu.

Kombinācija 5 un 3, piemēram, 533 vai 553 - Augšāmceltie Meistari grib jūs sagatavot lielām pārmaiņām dzīvē, kuras ir neizbēgamas. Viņi vēlās, lai jūs zinātu, kad viņi tur jūsu roku šo pārmaiņu laikā, un kad viss būs labi. Pieņemiet izmaiņas un meklējiet svētību tajā.

Kombinācija 5 un 4, piemēram, 554 vai 544 - Jūsu Eņģeļi piedalās vienā no jūsu ievērojamākām dzīves izmaiņām tagad.

Kombinācija 5 un 6, piemēram, 556 vai 566 - Jūsu materiālā dzīve spēcīgi mainās, piemēram, jaunas mājas iegūšana, jaunas mašīnas, vai kāds cits jauns ieguvums.

Kombinācija 5 un 7, piemēram, 577 vai 575 - Tas ir atzinums tam, jūs esat uz sliekšņa neizbēgamām izmaiņām, kura padarīs bagātāku jūsu dzīvi fiziski, vai emocionāli, vai intelektuāli - vai kombinācijās no visiem trijiem. Palieciet uz šī kursa un drīz jūs redzēsiet izmaiņas tam, kā izmaiņas ietekmēja jūsu dzīvi un jūsu apkārtni.

Kombinācija 5 un 8, piemēram, 588 vai 558 - Šī ciparu kombinācija simbolizē to, kad jūs atrodaties 11-jā stundā, ar seju pretim izmaiņām. Ne baidāties no tā, tāpēc kad jūs atbalstīs un mīlēs šo izmaiņu laikā, kurš tagad nav izbēgams.

Kombinācija 5 un 9, piemēram, 599 vai 595 - Priekš tā, lai jaunās izmaiņas notiktu, nepieciešams atlaist pagātni. Šī ciparu kombinācija prasa jums atlaist pagātni un, to kas izpildīja dzīves funkciju savā laikā. Tomēr, dzīve turpinās, un izmaiņas neizbēgamas. Ziniet, kad viss jaunas stāv jums pie sliekšņa, gaidot, kad tās ielaidīs. Jums būs iespēja ļaut šim jaunajam ienākt, kad atlaidīsies visu veco ar mīlestību.

Kombinācija 5 un 0, piemēram, 500 vai 550 - Svarīgs vēstījums, kas paziņo jums, kad jūsu dzīves izmaiņas notiek Dievišķā un lieliskā kārtībā. Tās ir dāvanas no Dieva un attiecīgi ar Dieva gribu jūsu Augstākā Es vārdā.

Kombinācijas, saturošās ciparu 6

Kombinācija 6 un 1, tādi kā 611 vai 661 - Turiet savas domas paaugstinātā stāvoklī un izvairieties no nemieriem, kuri saistīti ar materiālo pasauli. (PIEBILDE: kombinācija 611 nozīmē, „Lūdziet palīdzību lai labotu kaut ko materiālajā pasaulē, kas kaitina un uztrauc jūs dotajā momentā”.

Kombinācija 6 un 2, tāda kā 622 vai 662 - Jauns pirkums vai ieguvums gaida jūs.

Kombinācija 6 un 3, tāda kā 663 vai 633 - Jūsu Augšāmceltie Meistari palīdz jums iegūt tos materiālus, kuri nepieciešami jums, lai izpildītu Dievišķo mērķi jūsu dzīvē. Vai tā ir nauda, vai apstākļi priekš skološanas vai dziedniecības darba, Meistari strādā pie tā, lai sniegtu to jums. Viņi grib, lai jūs zināt, kad jūs esat nopelnījuši šo palīdzību, lai jūs būtu spējīgi sniegt to citiem.

Kombinācija 6 un 4, tāda kā 644 vai 664 - Jūs Eņģeļi brīdina jūs, kad esat pārāk spēcīgi nofokusēts uz materiālo pasauli. Viņi lūdz jūs, lai nododat savus pārdzīvojumus viņiem, lai viņi varētu iejaukties. Nobalansējiet savu fokusu starp debesīm un zemi, un ziniet, kad jūsu resursi patiesi bezgalīgi, it sevišķi, kad strādājat roku rokā ar Dievībām.

Kombinācija 6 un 5, tādi kā 665 vai 655 - Jūsu materiālā pasaule spēcīgi mainās, piemēram, jaunas mājas iegūšanai, jaunai mašīnai, vai citam ieguvumam.

Kombinācija 6 un 7, tādi kā 667 vai 677 - Atzīšana tam, kad jūsu domas un darbs materiālajā pasaulē saņēma augstu novērtējumu. Jūs veiksmīgi sabalansējāt savas domas un darbības, jūs rūpējaties par prātu, ķermeni un garu. Turpiniet šo lielisko darbu!

Kombinācija 6 un 8, tādi kā 668 vai 688 - Jūs taisāties izšķirties ar kaut ko no jūsu materiālās pasaules, piemēram, īpašuma pārdošana. Ja jūs nevēlaties atbrīvoties no kaut kā vai pārdot kaut ko no jūsu pasaules, jūs varat izmainīt savas domas un izmainīt notikumu gaitu. Bet ja tomēr, jūs nolēmāt pārdot kaut ko vai atbrīvoties no kaut kā materiāla no jūsu dzīves, pieņemiet šo zīmi, kā signālu tam, kad jūsu vēlmes piepildās.

Kombinācija 6 un 9, tādi kā 669 vai 699 - Atlaidiet savas materiālās lietas, sevišķi, ja jums ir uzbāzīga ideja attiecībā pret kaut kādu materiālu ieguvumu. Šī ciparu kombinācija lūdz jūs atkāpties. Tāpat, šis ziņojums ir par to, kad kaut kas jūsu dzīvē būs izmainīts uz labo pusi. Esiet atvērti jauniem ieguvumiem, kuri atvērs jūsu cerības, tāpēc kad jūs esat gatavi jaunumiem. Jūs esat pelnījuši to labāko!

Kombinācija 6 un 0, tādi kā 600 vai 660 - Šis sūtījums no jūsu Radītāja par jūsu materiālo dzīvi. Dievišķā vadība no Dieva lūdz jūs mazāk fokusēties uz Zemes vēlmēm. Tas nenozīmē, kad Dievs lūdz jūs nabadzīgu dzīvi, bet, tieši otrādi, Jūsu Radītājs lūdz jūs pamēģināt pieņemt vairāk garīgo pieeju priekš jūsu vajadzību atrisināšanas. Ziniet, kad Dievs ir jūsos un viņš ir jūsu visa avots, kas jums nepieciešams. Vienkārši noturu ticību un pateicību, un esiet atvērti zīmēm vai jaunām iespējām, kuras atnesīs materiālo labumu arī jums. „Vispirms meklējiet Dieva valstību, un viss pārējais tiks jums dots”, lūk, šo kombināciju jēga.

Kombinācijas, saturošās ciparu 7

Kombinācija 7 un 1, kā arī 711 vai 771 - tas ir apstiprinājums tam, kad jūs visu darāt lieliski. Jūs esat uz pareizā ceļa, tā turpināt! Tas nozīmē, kad jūs izvēlējāties savas domas pareizi, un jums nepieciešams spēcīgāk safokusēt uz saviem uzdevumiem. Pielieciet piederošās emocijas pie savām domām, piemēram, pateicības apziņa par šīm dāvanām, kuras jūs saņēmāt savā dzīvē. Pateicība paātrinās procesu jūsu manifestācijai.

Kombinācija 7 un 2, kā arī 722 vai 772 - Jūs nesen vērsāties sakarā ar jaunu darbu, pieņemšanu skolā, vai par kredīta iespējām? Šie cipari ziņo labas vēstis. Viņi lūdz jūs turēties un neļaut savai ticībai svārstīties.

Kombinācija 7 un 3, kā arī 773 vai 733 - Augšāmceltie Meistari laimīgi. Viņi ne tikai redz jūsu īsteno iekšējo Dievišķīgo, bet viņi arī akceptē šo ceļu, kuru jūs izvēlējāties. Viņi grib, lai jūs zināt, kad esat pelnījuši laimi, ļaujiet plūst svētajam svētlaimes avotam, kurš nāk ar jūsu Dievišķo mantojumu un izvēlēto ceļu.

Kombinācija 7 un 4, piemēram, 774 vai 744 - Eņģeļi apsveic jūs un saka, „Turpiniet šo brīnišķīgo darbu! Jūs esat plūsmā. Turiet savas domas nofokusētas, tāpēc kad tām ir liels pozitīvs efekts”.

Kombinācija 7 un 5, piemēram, 775 vai 755 - Tas ir atzinums tam, jūs esat uz sliekšņa neizbēgamām izmaiņām, kura padarīs bagātāku jūsu dzīvi fiziski, vai emocionāli, vai intelektuāli - vai kombinācijās no visiem trijiem. Palieciet uz šī kursa un drīz jūs redzēsiet izmaiņas tam, kā izmaiņas ietekmēja jūsu dzīvi un jūsu apkārtni.

Kombinācija 7 un 6, tādi kā 776 vai 776 - Atzīšana tam, kad jūsu domas un darbs materiālajā pasaulē saņēma augstu novērtējumu. Jūs veiksmīgi sabalansējāt savas domas un darbības, jūs rūpējaties par prātu, ķermeni un garu. Turpiniet šo lielisko darbu!

Kombinācija 7 un 8, piemēram, 778 un 788 - Vai nebija jums sajūtas, kad kaut kāda jūsu dzīves daļa, piemēram, darbs vai attiecības, izbeidzās? Tas ir apstiprinājums tam, kad jūsu izjūtas bija pareizas. Izbeigšanās var nozīmēt ievērojamas pozitīvas izmaiņas kādā no situācijām, vai arī tas var nozīmēt, kad kaut kāda jūsu dzīves daļa tuvojās nobeigumam. Neskatoties ne uz ko, šī ciparu kombinācija vēsta jaunumus par gaidāmajām pozitīvajām izmaiņām, ieslēdzošām sevī saspringtās situācijas beigas. Turaties, tāpēc kad jūsu dzīvei teju - teju sāksies uzlabojumi.

Kombinācija 7 un 9, piemēram, 779 vai 799 - Apsveikumi! Jūs izmetat iestāvējušos daļu no jūsu dzīves, kura vairs jums neatbilst. Jūs dzīvojat vairāk kustīgu dzīvi, kura ieslēdzas apvienošanā ar jūsu sevis augstāko atzīmi. Šī ciparu kombinācija sveicina jūs lēmumā dzīvot daudz sirsnīgāk.

Kombinācija 7 un 0, piemēram, 700 vai 770 - „Malacis” tieši no Dieva, kas sniedz jums uzslavas par mentālu, garīgu un fizisku darbu, kuru jūs darāt. Jūs palīdzat sev un daudziem citiem cilvēkiem ejot savu patieso ceļu, un Dievs lūdz jūs turpināt savu lielisko ceļu.

Kombinācijas, saturošās ciparu 8

Kombinācija 8 un 1, kā arī 811 vai 881 - Jūs savā dzīvē tuvojaties pie svarīgas fāzes beigām. Ja jūs esat piekusis no kaut kādiem notikumiem savā dzīvē, priecājaties, kad drīz notiks izdziedināšanās vai aizvietos uz kaut ko labāku. Cenšaties un atbrīvojiet tās daļas no savas dzīves, kuras nestrādā, tāpēc kad jūsu domas par labāku dzīvi tuvojās pie realizācijas.

Kombinācija 8 un 2, kā arī 822 vai 882 - Vienas durvis veras vaļā un otras durvis veras ciet. Tagad ieklausieties savā intuīcijā ļoti uzmanīgi, tāpēc, kad tā jums teiks priekšā ceļu, kurš nodrošinās jums patstāvīgu labklājību pa pārejas laiku.

Kombinācija 8 un 3, kā arī 833 vai 883 - „Turpiniet iet”, Meistari saka jums. Paaugstiniet enerģiju un savu domu un jūtu fokusu. Pārskatiet savu pasaules uzskatu ņemot vērā savas zināšanas par vienotību ar Dievu, visu un visu jūs dzīvi.

Kombinācija 8 un 4, piemēram, 884 vai 844 - Tas ir jūsu Eņģeļu paziņojums par to, kad noteikts jūsu dzīves etaps noslēdzas. Viņi vēlās, lai jūs zinātu, kad viss bremzējas, viņi ir ar jums, un palīdzēs vadīt jūs pie jaunām situācijām, kas vairāk piemērota jūsu situācijai, vēlmēm un mērķiem.

Kombinācija 8 un 5, piemēram, 885 vai 855 - Šī ciparu kombinācija simbolizē to, kad jūs atrodaties 11-jā stundā, ar seju pretim izmaiņām. Ne baidāties no tā, tāpēc kad jūs atbalstīs un mīlēs šo izmaiņu laikā, kurš tagad nav izbēgams.

Kombinācija 8 un 6, tādi kā 886 vai 866 - Jūs taisāties izšķirties ar kaut ko no jūsu materiālās pasaules, piemēram, īpašuma pārdošana. Ja jūs nevēlaties atbrīvoties no kaut kā vai pārdot kaut ko no jūsu pasaules, jūs varat izmainīt savas domas un izmainīt notikumu gaitu. Bet ja tomēr, jūs nolēmāt pārdot kaut ko vai atbrīvoties no kaut kā materiāla no jūsu dzīves, pieņemiet šo zīmi, kā signālu tam, kad jūsu vēlmes piepildās.

Kombinācija 8 un 7, piemēram, 887 un 877 - Vai nebija jums sajūtas, kad kaut kāda jūsu dzīves daļa, piemēram, darbs vai attiecības, izbeidzās? Tas ir apstiprinājums tam, kad jūsu izjūtas bija pareizas. Izbeigšanās var nozīmēt ievērojamas pozitīvas izmaiņas kādā no situācijām, vai arī tas var nozīmēt, kad kaut kāda jūsu dzīves daļa tuvojās nobeigumam. Neskatoties ne uz ko, šī ciparu kombinācija vēsta jaunumus par gaidāmajām pozitīvajām izmaiņām, ieslēdzošām sevī saspringtās situācijas beigas. Turaties, tāpēc kad jūsu dzīvei teju - teju sāksies uzlabojumi.

Kombinācija 8 un 9, tādi kā 889 vai 899 - Kaut kāda jūsu dzīves svarīga fāze ir pienākusi pie beigām, nesot sev līdzi citus notikumus, kuras arī pēc domino efekta noslēdzās. Līdzīgi vilcienam, kurš tuvojās galapunktam, viens vagons apstājās, tai brīdī kā citi vagoni aizkavējās, brīdī kad nobremzē pie pieturas. Šī ciparu kombinācija ir vēstījums par to, kad jūs izejat cauri notikumu ķēdei, kad daudzas daļas no jūsu dzīves nobremzējas un apstājas. Neuztraucaties, tā vai citādi, tāpēc kad šīs izmaiņas nepieciešamas jaunu kombināciju sākumam un apstākļiem.

Kombinācija 8 un 0, tādi kā 800 vai 808 - Šis vēstījums no jūsu Dievišķā Radītāja, nozīmē, kad gaidāmā noslēgšana ir daļa jūsu Dievišķā plāna. Viņi ir atbildes uz taviem jautājumiem, un notiek saskaņā ar Dieva gribu attiecībā pret jums. Palūdziet Dievu palīdzēt mīkstināt jebkuras bažas vai satraukumus, kuras varētu jums būt attiecībā uz gaidāmajām izmaiņām.

Kombinācijas, saturošās ciparu 9

Kombinācija 9 un 1, kā arī 991 vai 919 - Jaunas durvis atvērās, kā jūsu domu rezultāts. Jums ir iespēja paskatīties uz savām domām un aci pret aci satikties ar savu radošo darbu. Ļaujiet vecajam aiziet, tāpēc kad tas tiks aizvietots ar jaunu tā kā jūs pats vēlējāties

Kombinācija 9 un 2, kā arī 992 vai 922 - Ja jūs nesen cietāt zaudējumu (darbu, mīļāko, utt.), gaidiet, kad tā būs atalgota jau tuvākajā laikā. Viss strādā jums par labu, neskatoties uz to, kad iespējams, kad aizmugurē palika tik daudz scēnu, kad domājāt, ka Dievs aizmirsis Jūs. Neuztraucieties! Izjūtiet dzīves enerģiju, kura dotajā momentā kustās pa priekšu. Jūs nebijāt sodīti sakarā ar iepriekšējo zaudējumu. Tieši otrādi, Visums gatavo jūs kam jaunam.

Kombinācija 9 un 3, kā arī 939 un 993 - Tas ir slepens sūtījums, lai atlaistu jūsu dzīves situācijas, kuras nav viengabalainas vai kuras jau nokalpoja saviem mērķiem. Mākslīgi neturieties pie šīm situācijām no bailēm. Ziniet, kad ik mirkli par jums rūpējās. Tas ir nepieciešams, lai noturētu pozitīvu acu skatu attiecībā pret sevi un savu nākotni. Šis skatpunkts pēc savas būtības, veido to, ko jūs izjūtat, tāpēc palūdziet Meistarus palīdzēt jums izvēlēties savas domas no augstākās mīlestības perspektīvas.

Kombinācija 9 un 4, piemēram, 994 vai 944 - Eņģeļi saka jums, kad laiks atlaist situāciju, kura noslēgusies. Viņi atgādina, to, kad vienas durvis aizveras, citas durvis atveras. Eņģeļi pavisam noteikti palīdz jums atvērt jaunas durvis un izdziedināt no jebkurām sāpēm, kas pavada šajā periodā, kuras jūs tagad pārdzīvojat. Lūdzu, palūdziet savus Eņģeļus palīdzēt jums iemantot ticība tajā, kad šīs pabeigšanas un sākumi ir atbildes uz jūsu lūgsnām.

Kombinācija 9 un 5, piemēram, 959 vai 995 - Priekš tā, lai jaunās izmaiņas notiktu, nepieciešams atlaist pagātni. Šī ciparu kombinācija prasa jums atlaist pagātni un, to kas izpildīja dzīves funkciju savā laikā. Tomēr, dzīve turpinās, un izmaiņas neizbēgamas. Ziniet, kad viss jaunas stāv jums pie sliekšņa, gaidot, kad tās ielaidīs. Jums būs iespēja ļaut šim jaunajam ienākt, kad atlaidīsies visu veco ar mīlestību.

Kombinācija 9 un 6, tādi kā 996 vai 966 - Atlaidiet savas materiālās lietas, sevišķi, ja jums ir uzbāzīga ideja attiecībā pret kaut kādu materiālu ieguvumu. Šī ciparu kombinācija lūdz jūs atkāpties. Tāpat, šis ziņojums ir par to, kad kaut kas jūsu dzīvē būs izmainīts uz labo pusi. Esiet atvērti jauniem ieguvumiem, kuri atvērs jūsu cerības, tāpēc kad jūs esat gatavi jaunumiem. Jūs esat pelnījuši to labāko!

Kombinācija 9 un 7, piemēram, 997 vai 977 - Apsveicami! Jūs izmetat iestāvējušos daļu no jūsu dzīves, kura vairs jums neatbilst. Jūs dzīvojat vairāk kustīgu dzīvi, kura ieslēdzas apvienošanā ar jūsu sevis augstāko atzīmi. Šī ciparu kombinācija sveicina jūs lēmumā dzīvot daudz sirsnīgāk.

Kombinācija 9 un 8, tādi kā 998 vai 988 - Kaut kāda jūsu dzīves svarīga fāze ir pienākusi pie beigām, nesot sev līdzi citus notikumus, kuras arī pēc domino efekta noslēdzās. Līdzīgi vilcienam, kurš tuvojās galapunktam, viens vagons apstājās, tai brīdī kā citi vagoni aizkavējās, brīdī kad nobremzē pie pieturas. Šī ciparu kombinācija ir vēstījums par to, kad jūs izejat cauri notikumu ķēdei, kad daudzas daļas no jūsu dzīves nobremzējas un apstājas. Neuztraucaties, tā vai citādi, tāpēc kad šīs izmaiņas nepieciešamas jaunu kombināciju sākumam un apstākļiem.

Kombinācija 9 un 0, tādi kā 900 vai 909 - Šis vēstījums no jūsu Dievišķā Radītāja, liecina par to, kad jūsu dzīves daļa, kura tikko noslēdzās, bija Dieva vadīta. Nekas pa īstam nebija pazaudēts. Neeksistē nāves un neeksistē nejaušības. Jūsu nesenās dzīves izmaiņas, kurā jūsu dzīves svarīgā daļa pārtrūka vai izmainījās, faktiski, ir atbildes uz tavām lūgsnām. Dievs dod jums saprast, kad viņš neko jums neatņem, un „nenodara” jums lieku. Tieši otrādi, jūsu dzīves plāni un lūgšanas izsauca šīs izmaiņas jūsu dzīvē, ar jūsu Dievam doto spēku. Novēliet piedot visiem, saistītiem ar šo, lai jūs varētu būt gaišs un brīvs, kad jūs ieiesiet jaukajā jaunajā jūsu dzīves fāzē.

Kombinācijas, saturošās ciparu 0

Kombinācija 0 un 1, kā arī 001 vai 010 - Varenā Dievišķā vadība no Dieva un Eņģeļiem lūdz jūs izmainīt jūsu domas. Iespējams, jūs lūdzāties, lai kļūtu laimīgs un vesels. Ja tā, tad šī ir atbilde uz jūsu lūgšanām. Dievs zina, ka risinājums, kuru meklējat, dzimst no jūsu domām. Palūdziet Dievu vadīt jūsu domu virzību un atbalstīt jūs pārejas periodā.

Kombinācija 0 un 2, kā arī 002 vai 020 - Dievs grib, lai jūs zināt, kad viņš nav aizmirsis un pametis jūs. Viņš jūs mīl, ļoti stipri! Būtībā, Dievs gatavo lielisku jaunu fāzi jūsu dzīvē. Runājiet ar Dievu bieži, un jūs sajutīsiet šo tuvojošos brīnumu. Kā arī Dievs atgādina jums par svarīgumu „Dievišķais Laiks”. Dažreiz noteiktiem faktoriem būtu jāsakrīt, lai jūs vēlamais rezultāts varētu būt sasniegts. Kamēr jūs turat savu ticību, nekas nevar būt par šķērsli, lai piepildītu jūsu vēlmes.

Kombinācija 0 un 3, kā arī 003 vai 300 - Dievs un Augšāmceltie Meistari mēģina piesaistīt jūsu uzmanību, lielākā mērā, attiecībā uz jautājumu, kas saistīts ar jūsu Dievišķā uzdevuma izpildījumu. Vai pavisam nesen neesat ignorējuši kādu pamācību? Ja tā, tad varat izjust kādu apgrūtinājumu. Šī ciparu kombinācija ir Debesu metodes brīdinājums jums par to, kad jums ir jāizpilda sava loma radīšanas darba procesā. Tas nozīmē, kad nepieciešams ieklausīties un sekot savai Dievišķajai vadībai izpildot noteiktas darbības.

Kombinācija 0 un 4, piemēram, 040 vai 400 - Dievs un Eņģeļi vēlās, lai jūs zinātu, kad jūs esat ļoti, ļoti mīlēts. Viņi lūdz jūs sajust šo mīlestību, tāpēc kad tā viņa atbildēs uz daudziem jūsu lūgumiem un atrisinās mīlestības problēmas.

Kombinācija 0 un 5, piemēram, 050 vai 055 - Svarīgs vēstījums, kas paziņo jums, kad jūsu dzīves izmaiņas notiek Dievišķā un lieliskā kārtībā. Tās ir dāvanas no Dieva un attiecīgi ar Dieva gribu jūsu Augstākā Es vārdā.

Kombinācija 0 un 6, tādi kā 006 vai 600 - Šis sūtījums no jūsu Radītāja par jūsu materiālo dzīvi. Dievišķā vadība no Dieva lūdz jūs mazāk fokusēties uz Zemes vēlmēm. Tas nenozīmē, kad Dievs lūdz jūs nabadzīgu dzīvi, bet, tieši otrādi, Jūsu Radītājs lūdz jūs pamēģināt pieņemt vairāk garīgo pieeju priekš jūsu vajadzību atrisināšanas. Ziniet, kad Dievs ir jūsos un viņš ir jūsu visa avots, kas jums nepieciešams. Vienkārši noturu ticību un pateicību, un esiet atvērti zīmēm vai jaunām iespējām, kuras atnesīs materiālo labumu arī jums. „Vispirms meklējiet Dieva valstību, un viss pārējais tiks jums dots”, lūk, šo kombināciju jēga.

Kombinācija 0 un 7, piemēram, 007 vai 077 - „Malacis” tieši no Dieva, kas sniedz jums uzslavas par mentālu, garīgu un fizisku darbu, kuru jūs darāt. Jūs palīdzat sev un daudziem citiem cilvēkiem ejot savu patieso ceļu, un Dievs lūdz jūs turpināt savu lielisko ceļu.

Kombinācija 0 un 8, tādi kā 088 vai 080 - Šis vēstījums no jūsu Dievišķā Radītāja, nozīmē, kad gaidāmā noslēgšana ir daļa jūsu Dievišķā plāna. Viņi ir atbildes uz taviem jautājumiem, un notiek saskaņā ar Dieva gribu attiecībā pret jums. Palūdziet Dievu palīdzēt mīkstināt jebkuras bažas vai satraukumus, kuras varētu jums būt attiecībā uz gaidāmajām izmaiņām.

Kombinācija 0 un 9, tādi kā 099 vai 090 - Šis vēstījums no jūsu Dievišķā Radītāja, liecina par to, kad jūsu dzīves daļa, kura tikko noslēdzās, bija Dieva vadīta. Nekas pa īstam nebija pazaudēts. Neeksistē nāves un neeksistē nejaušības. Jūsu nesenās dzīves izmaiņas, kurā jūsu dzīves svarīgā daļa pārtrūka vai izmainījās, faktiski, ir atbildes uz tavām lūgsnām. Dievs dod jums saprast, kad viņš neko jums neatņem, un „nenodara” jums lieku. Tieši otrādi, jūsu dzīves plāni un lūgšanas izsauca šīs izmaiņas jūsu dzīvē, ar jūsu Dievam doto spēku. Novēliet piedot visiem, saistītiem ar šo, lai jūs varētu būt gaišs un brīvs, kad jūs ieiesiet jaukajā jaunajā jūsu dzīves fāzēm

35 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

ļooooti bieži paskatos uz kompja pulksteni, kad tas rāda 13:37.

Vai tas nozīmē, ka man jāpāriet uz "leetspeak" rakstīšanas sistēmu? Baigi negribētos, jo baisi nepatīk tā rakstība (13375!>34I< ) 

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Kur tad 666?
1 0 atbildēt

Eņģeļi ir tik gudri, attīstīti un spēj čekstēt ausī, bet runā binārajā kodā..? Kas tas par mēslu?

3 3 atbildēt

Man neviens nekādus ciparus nesūta.

0 0 atbildēt
Pilnīgi viss copy paste. Pirmie 2 teikumi un arī vienīgie ko autora rakstijis visi sr gramatikas kļūdām.
0 3 atbildēt