local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Tu jau iesniedzi gada ienākumu deklarāciju, lai atgūtu savu naudu?38

274 0

Šodien ir 1. marts un tas nozīmē to, ka visi godprātīgie latvieši, kuri ir iesnieguši savas algas grāmatiņas un saņem naudu godīgā ceļā, tikpat godīgā veidā var atgūt savus pārmaksātos nodokļus. Plus - ir neoficiāli beigusies ziema, bet tas nenozīmē to, ka tūlīt sāks ziedēt sniegpulkstenīši, ja vien tavā pagalmā ir par pusmetru plānāka sniega kārta nekā manējā.

Un vēl kas - pēc mēneša būs 1. aprīlis un Lieldienas. Ja Tu esi vecāks, tad iesaku izjokot savus bērnus Lieldienās, liekot viņiem meklēt olas, kuras neesi paslēpis, jo bija slinkums. Vari nepateikties man!

274 0 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

"Šobrīd tehnisku iemeslu dēļ nav pieejama Elektroniskās deklarēšanas sistēmas funkcionalitāte, izņemot pārslēgšanos uz citām sistēmām. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām."

emotion

11 0 atbildēt
Pat nedomāju, ka mans darba devējs par mani nodokļos ir samaksājis tik daudz, cik man VIDs piedāvā atpakaļ atdot. Es jau gan neiešu sūdzēties. Vismaz sanāks jauns tetovējums emotion
11 0 atbildēt

Nebūtu lietderīgi tagad visiem uzreiz tur pieslēgties un pārslogot sistēmu, par ko jau nupat dzirdēju brīdinājumu un lūgumu tā nesteigties, jo termiņi nav steidzoši. 

Es gribētu atgādināt jauniešiem, lai neaimirst palīdzēt savām omītēm un opīšiem, kas neprot ar datoru strādāt, jo viņi iespējams ir medicīnas jomā izmantojuši maksas pakalpojumus un var saņemt krietnas naudiņas atpakaļ. 

To es zinu labi, jo 2016. g taisīju acij maksas operāciju un pagājušā gadā  man atpakaļ atmaksāja 250 EURO.  

7 0 atbildēt

Ja šodien te jau aizskarti mūsu sadzīves jautājumi, gribu atgādināt arī par nekustāmā īpašuma nodokļu atvieglojumiem Rīgā. Mēs daudz ko nezinām un maksājam. Arī es nezināju neko par atvieglojumiem un gadiem ilgi maksāju pilnu nekustāmā īpašuma nodokli par savu dzīvokli Rīgā. Izrādās, ja esmu pensionāre un savā dzīvoklī esmu deklarēta un dzīvoju viena, varu saņemt 50% atlaidi nekustāmā īpašuma nodoklim  šim īpašumam. Uzzināju to tikai pagājušā gadā nejauši, kad biju jau nomasājusi nodokli par visu gadu. Tūdaļ aizrakstīju oficiālu vēstuli RD un ļoti ātri dabūju minēto atvieglojumu  par visu  gadu. Naudas pārmaksu ar manu piekrišanu iemaksāja manā RD kontā. 

Šogad jau janvārī saņēmu oficiālu vēstuli, ka man atlaide ir pagarināta uz visu 2018. gadu, nekas nav jāmaksā un vēl palikusi pārmaksa 56 EUR. 

Izrādās, ka ierēdņi paši nevienam šo atlaidi nepiedāvā.

6 0 atbildēt
Visi kas ņaud,ka uzkārusies... Vajag to darīt 00:10 1.martā. emotion Nekas nekārās man. emotion
6 0 atbildēt

Ko tur uzreiz 1 martā skries un pildīs jāpagaida ,ka lielais bars nojies emotion   

5 0 atbildēt

Pārmaksu saņemt gribētāji gāž apkārt sistēmu.. Tā runā, ka priekš visiem naudas nepietiks.. tikai pirmajiem.. /pieleju eļļu ugunī/  emotion 

5 0 atbildēt

Evita, ej mācies ekonomiku. Kāds te sakars ir iesniegta algas grāmata vai nav ? Abos gadījumos no valsts dabūsi atpakaļ naudu. Un vispār visiem diezgan draudzīgs ieteikums. Lai neiebrauktu auzās un nākošā gadā sniedzot deklarāciju jums nebūtu vēl jāpiemaksā, apskatiet vai neapliekamais minimums atbilst jūsu bruto algai. Pa lielam visiem virs 600eur bruto vajadzētu prasīt, lai algas aprēķina bez neapliekamā minimuma. Minimālās algas saņēmējiem šis nav jādara.

3 0 atbildēt
Yes dabušu 130 eur atpakaļ, paldies ka atgadinaji , EV1TA!😊
3 0 atbildēt

@Aptauja: Vai Tu jau iesniedzi gada ienākumu deklarāciju?

Cits variants: Nē, jo sūdainā VID sistēma ir uzkārta

4 1 atbildēt

iesniedzu,tikko par vienu gadu dabūšu vairāk par 300€

3 0 atbildēt

Man pat aizvadītā gada nogalē atsūtīja vēstuli par to, ka varu aizpildīt deklarāciju un saņemt kādu kapeiciņu   emotion  

un saņēmu arī emotion emotion

2 0 atbildēt

Paldies ka atgādinājāt  emotion 

2 0 atbildēt

esmu to izdarījis 2 valstīs :p Kā izrādas, sistēma ir viena un tā pati visā eiropā :p

2 0 atbildēt

Iesniedzu !  emotion 

2 0 atbildēt

Man eds uzkarās šodien atkārtoti. Lai jau noskrien, gan aizpildīšu

2 0 atbildēt

Protams, Evitiņ! emotion

1 0 atbildēt

Nebija, tā ka var iesniegt tikai pirmajā gadā kas esis strādajis, ja strādā jau darbu gadu un vairāk, tad itka nevarot neko atgriezt?

0 0 atbildēt
Es bemaksāju nodokļus!
0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai Tu jau iesniedzi gada ienākumu deklarāciju?

Cits variants: man ir jasniedz delkrācija . nu vakar vajadzēja, vidi ka parasti man problēmas sataisija bija,lieki krenķi

0 0 atbildēt