local-stats-pixel fb-conv-api

Iedomājieties sevi viņu vietā163

507 72

Sveiki. Šajā rakstā vēlos parunāt par vienu no tumšākajām lapaspusēm visas cilvēces vēsturē - Holokaustu. Šajā briesmīgajā genocīdā slimie nacisti apzināti visdažādākajos, zvērīgākajos un necilvēcīgākajos veidos iznīcināja 6 miljonus ebreju, čigānu, garīgi slimo, homoseksuāļu un čigānu. Šajā rakstā fokusēšos uz vienu konkrētu Holokausta epizodi, kas notika Latvijā, precīzāk Šķēdes kāpās netālu no Liepājas 1941.gada decembrī. Par Šķēdes kāpām rakstīšu, jo pats dzīvoju netālu no šīs vietas. Parādīšu jums pilnīgi visas bildes no šī masu slepkavošanas "festivāla" un pastāstīšu jums, ko tieši jūs tajās redzat. Likšu jums mēģināt iztēloties pašiem sevi šo nelaimīgo dvēseļu vietā un aizdomāties. Visiem tiem, kuri komentāru sadaļā atkal mēģinās noliegt Holokaustu, tāpat kā tas notika manā iepriekšējā rakstā par šo tēmu: http://spoki.tvnet.lv/vesture/9-fakti-kas-neapsaubami-pierada-ka/825249 tiks ielikts trekns -5 emotion

507 72 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

ieleic vēl vienu mīnusu,pārāk vienpusējs skatījums ,neredzot neko apkārt ... tāda sajūta ,ka pats esi  ēbrejs..cilvēki ir dažādi,bet ir tikai nedaudzas tautas,kas nepatīk citiem..kapēc,nezinu ,lai šīs tautas pašas par to aizdomājās,mani ,tas neskar..

23 6 atbildēt

Anekdote_

Viens  stāsta

_ Mans vectēvs arī traģiski gāja bojā koncentrācijas nometnē. 

_Viņš dzērumā no sargu torņa nokrita..

 emotion 

17 0 atbildēt

Ak dievs, kā tā var melot... PSC!!! Labs jautājums vai visā Eiropā kopā kādreiz ir dzīvojuši 6 miljoni žīdu. Uzvarētāji raksta vēsturi!

Daudz līķi atrasti koncentrācijas nometnēs tāpēc ka ''sabiedrotie'' sabombardēja pilnīgi visu - slimnīcas, ceļus, rūpnīcas, pat pārtikas laukus - visi kara noziegumi. Nav brīnums ka cilvēki mirst, ja nav zāles un pārtika. Kara laika tīfas uzliesmojumi arī tiek aizmirsti un visiem tik kultivē ka nacisti cilvēkiem matus nogrieza un vēl zobus izrāva - kāda velna pēc? Kāpēc veidot koncentrācijas nometnes un barot tos cilvēkus ja var ātri viņus nošaut un atstāt? Kāpēc no nometnēm tika izglābti žīdi? Ja tā objektīvi ņem tad vācu ''dēmoni'' atkāpjoties būtu visus nošāvuši vai ne?

Riebj lasīt šito huijņu. Nu nekas NWO pa lielam ir jau klāt, tāpat nav liela jēga kādam kaut ko ieskaidrot. Paši drīz redzēs.

18 2 atbildēt

Padomju armijas genocids pret Ukrainiem, gads 1932-1933, upuri 2.4 miljoni  - 12 miljoni. par to neviens neruna. 

Armenu genocids, gads 1914-1923, upuri 1.5 miljoni ari par to neviens neruna

skaties ka gribi cilvekiem nav problemu vienam otru nogalinat massas, un nabaga zidini nevar but atskaititi no citiem cilvekiem, kas pie katras iespejas bija gatavi viens otram kerties pie rikles.

15 0 atbildēt

Trekns mīnuss, labāk uzraksti kā pirms tam baigajā gadā žīdi čekas pagrabos dzina naglas galvā Latviešu inteliģences pārstāvjiem un mauca nagus citiem nevainīgiem cilvēkiem - https://www.latvietis.lv/BaigaisGads/BG/lat/Lapas64_67.htm

15 0 atbildēt
Šīs bildes ir no Ukrainas vēsturniek. Un vārds žīdi Latvijā bija pilnīgi oficiāls,līdzīhi kā Lietuvā žydai vēl tagad.
15 1 atbildēt

autors raksta : "Vēršu uzmanību uz vārdu "žīdi", kas ir vārda "ebreji" nievājošā forma"..

pilnīgas muļķības. Visi ārzemju latvieši saka žīdi arī pat tagad, jo viņi nezina tādu vārdu ebrejs kas ir apmērām 1950.gadā izgudrots vārds.

un angļu valodā jews skan kā žīdi nevis kā ebrejs.

p.s. pēc Laventa izgājieniem un tagad arī pēc Parex Latvijā ir ļoti spēcīgs antisemītisms, bet pie mums vēl ir normāli. Vācijā gan pat Merkele ir spiesta atzīt, ka nu jau ir kritisks stāvoklis, jo vācieši ļoti ienīst ebrejus..

14 0 atbildēt

Vēršu uzmanību uz vārdu "žīdi", kas ir vārda "ebreji" nievājošā forma.

==================

Pirmskara Latvijā vārdam ''žīds'' nebija nievājoša nozīme. Tas bija tautības nosaukums, nekas vairāk. Nievājošu nozīmi tam piešķīra vēlāk ''atbrīvotāji'' no austrumiem....

13 0 atbildēt
A kāds nav iedomājies kapēc visos laikos tieši ebreji?! Značit tur kaut kam ir jābūt. Labi šito es neatzīstu, pret nāciju kā tādu, bet paskatamies paši uz sevi ... Kaut teksta autors - draņķi, smirdīgie utml.
13 0 atbildēt

Jefiņ ,ja tu sarkano armiju raksti ar lielo sākumburtu,tad vari apvainoties ka tevi uzrunāju ar vismazāko,man no tā ne silts ne plakans. Uzcep nākamo peršu par boļševiku maniaku uzvaras gājienu līdz Berlīnei un līdz nāvei izvaroto sieviešu,bērnu un omīšu likteņiem. Tā pat neaizmirsti pieminēt 3000000(trīs miljoni) ziņojumu čekai, Neba jau no zila gaisa puse cccp sēdēja lēģeros. Mērgļi bija abās pusēs. Labi,fīrers kaut ko ļurkstēja par āriešu pārākumu,bet vai krievi nedara to pašu. Kas tik viņiem nav ienaidnieki!? Pindosi,Labusi,Židobanderovci,Buļbaši ,Friči,Čurki,Hunveibini,Musļiki utt.,tik viņi vien ir *duhovniji* un *skreponosnije*  emotion  

15 2 atbildēt

Kā vietā man sevi jāiedomājas? Nacistu? Labprāt! emotion

12 0 atbildēt

"Vēršu uzmanību, ka visās bildēs redzamie karavīri ir latvieši. Bildēs nav redzams neviens pats nacists, it kā viņu tur nemaz nebūtu un visas slepkavošanas organizētu latvieši. "

Vai Tu, pajoliņ, tur blakus stāvēji, ka tā vari apgalvot?

12 0 atbildēt

Kur tur kāds Latvietis, kur tieši pierādījumi-vārds uzvārds?  Kā tu vari zināt, ka tie ir ēbreji, varbūt poļi ? Kāpēc šis raksts parādās spokos tieši tagad, jā un man mājās grāmatu plauktā ir grāmata, kurā ir šīs bildes?! Jāsaka krievu propogandas grāmata, jo iekšā daudz nepatiesības, uzreiz nosaukumu grāmatai nepateikšu, tad plauktā jāmeklē. Kaut kas par ''Salaspils nāves nometnēm''. Krievi toč bija svētie un tiem nebija nevienas nāves nometnes !?  Tu sanāk esi melis- ''Trollis''. 

12 0 atbildēt
"Iespējams, jaunās meitenes tika pat izvarotas, vai kaut kā citādi seksuāli pazemotas pirms nošaušanas. Šīs visas ir manas teorijas, pierādījumi tam nav atrodami." Te nu mēs redzam tavas neķītrās domiņas, mazais perversuli!
17 5 atbildēt
Tajā laikā vārds žīds bija normāls vārds, tas neskaitījās lamu vārds. Tas pats kā čigāns, tagad visur romi pff.
11 0 atbildēt

Lai vai kā nacisti centās, bet komunistu līmeni cilvēku iznīcināšanā tā arī nekad nesasniedza. Ak jā, cilvēku iznīcināšanu nacisti mācījās no saviem sabiedrotajiem kumunistiem. Ar kuriem pirms bija sagājuši ragos vēl kopā rīkoja militārās parādes kopīgi okupētajā Polijā.

Tas gan nenozīmē, ka atbalstu kāda noziegumus pret cilvēci, bet nevajag arī galīgi makaronus uz ausīm karināt.

10 0 atbildēt

Nevar piekrist rakstā apgalvotajam, ka laikrakstā "Kurzemes vārds" publicētajā rīkojumā ebreji tika apzīmēti nievājošā formā - "žīdi". 1941.gadā tas nebija nievājošs apzīmējums. Līdz Otrā pasaules kara beigām ebreji Latvijā parasti tika dēvēti par žīdiem, bet apzīmējums ebreji tika lietots retāk. Pēc kara sāka lietot vārdu "ebrejs", jo "žīds" tika negatīvi izmantots nacistu antisemītiskajā propagandā un Holokaustā. Vienlaikus, ņemot vērā, ka līdz ar PSRS okupāciju Latvijā iebrauca ebreji no Ukrainas, Krievijas un citām padomju republikām, tika pārņemta krievu valodas tradīcija izvairīties no vārda “жид”, kas krievu valodā uzskatāms par netaktisku ebreju apzīmējumu.

10 0 atbildēt

Izvarošanas diez vai notika. Ja notika, tad tās veica tikai vietējie, jo vācu militārpersonām kaut kās tāds bija stingri aizliegts. Aizlieguma pamatā, protams, nebija vēlme pasargāt ebrejus, bet gan atziņa, ka augstākas rases pārstāvis nekādos apstākļos nedrīkst kopoties ar zemākas rases pārstāvi. 

9 0 atbildēt

izlasīšu,patīk vēsture,bet par ēbrējiem runājot ne visi par tiem priecājās,mans veicaistēvs par holakaustu izteicās skarbi,ko viņam ēbrēji(žīdi) bija nodarījuši nezinu,bet viņam tie ļoti nepatika

14 5 atbildēt
Nu nebija jau vācieši tik slikti , vecmāmina teica , ka ienākot Latvijā Vācieši atkarība no komunistiem esot bijuši loti zolīdi. Bērniem deva šokolādi , apmainā pret olām un speki esot devuši savus koncervus. Prasījuši atlauju vai drīkst vispār palikt sēta. Loti cienīja saimniekus, kas uzpsèleja kadu mūzikas instrumentu. Turpretīm sarkanarmieši esot bijuši īsti dzīvnieki... nema visu ko gribēja, opim pie galvas esot pielicis kads serzants ieroci , tikai tapec ka nēesot bijis ko darit.. Autoram ieteiktu salidzinat dzives limenus sajas abas puses Vāciesi ir augsti attistita valsts,turpretim krievi dzīvo vēl ar projām skūnos. Lai nu kā Mēs visi esam cilveki , kads labs ,kads slikts. Nevar mests visus vienā maisā Latviešus nejauc iekšā (bija legionari ,bet nejau ebrejus viniem vajadzeja saut).. varbut esi dzirejis par tādu Arāja grupu , tie arī šāva.
8 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »