local-stats-pixel fb-conv-api

Kā rādās lietotājs Gabriela ar savu Krievijas propagandu?43

288 28

Mēs visi šeit jau pamanijām, ka ir parādījies tāds lietotājs Gabriela, kas lej te propogandu par Krieviju.

Kā tad šis lietotājs dzīvojot Latvijā zinot arī latviešu valodu ir pārdevis dvēseli Krievijas ļaunuma imperījai.

ASV Spiegu aģenti man vēstā šādi:

Gabrielai viens vecāks ir krievs un otrs latvietis, tāpēc šis lietotājs kā par brīnumu zin latviešu valodu un ir to abguvis atšķirībā no pārējiem sugas brāļiem. Gabriela nebija pietiekoši gudra meitene, skolā mācījās vidēji uz 4 un knapi pabeidza pamatskolu, krievu gēns viņas attīstības līmenī nospēlēja lielu lomu, diemžēl. Pabeigusi knapi 9 klases, neatrasdama darbu, un tā kā viens vecāks bija krievs (Katram jau interesē painteresēties par senču izcelsmi), Gabriela sāka pastiprināti interesēties par Krieviju un uzsāka skatīties Krievijas propogandu internetā, ta kā Gabrielas IQ bija attiecīgi zems, tad propoganda lenām sākā saēst viņas gludās smadzenes padarot tās par ķīseli. Ļaunā Krievijas imperija zina to ka cilvēkus ar aprobežotām prāta spējām ir viegli ietekmēt, pakļaut savā ļaunuma aizsegā. Ar laiku Gabrielas smadzenēs ļaunuma imperijas propoganda bija iepotēta tik dziļi ka meitene patiesi sāka tam visam ticēt un pielūgt ļaunuma impēriju, sāka nesāt ļaunuma impērijas uniformu adidas treņintērpu kur vienā kabatā bija semkas un otrā ļaunā imperātora fotogrāfija. Tā kā ļaunuma impērija vienmēr atbalsta savējos jebkurā pasaules nostūri, aģenti uzziet cilvēkus kas pastiprināti interesējas par ļaunuma impērīju. Un kādu dienu graužot semkas un dzerot no divlitrenes alu Gabriela saņema zvanu no paša Kremļa. Kremlis viņai piesolija maksāt nelielu samaksu par to ka ievietos propagandas rakstus par Krieviju latviešu izklaides portālos, Gabriela aiz prieka un mīlestības pret ļaunuma impēriju piekrita. Kremlis meitenei piegādā propogandu kuru meitene pārtulko uz latviešu valodu un izliek šeit ar lielāko prieku. Visa šī informācija ko piegādā Kremlis ir absalūti meli un propoganda, bet Gabriela tam visam tik ļoti tic, ka ir gatava durties uz šķēpiem aiz mīlēstības pret ļaunuma impērīju.

Kas varētu notikt turpmākajās meitenes dzīves gaitās, noteikti nekas jau labs.

Esat gudri, neesat kā Gabriela un nepakļaujaties ļaunuma impērijai.

288 28 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

kremlis jau nu diez vai zvana kautkādām padibenēm un piedāvā naudu  emotion drīzāk Ždanokas pabiras paaicināja emotion

31 0 atbildēt
Vispār jau ir diezgan viegli noskaidrot šo valsts ienaidnieku adreses!!!Diez vai viņi fiziski vispār atrodas Latvijā!!!
21 0 atbildēt

Labs, pētniecisks un analītisks raksts. Man patika. Tikai komatus gan neliec, jo ar tiem pirmklasniekiem vienmēr ir sarežģījumi. Gan jau kādreiz būsi slavens rakstnieks, draudziņ!

19 0 atbildēt

Patiesībā gabriela ir rakstu kopētāja, kas kopē 2/3 gadus vecus rakstus un pieraksta katram teikumam vēl 3 vārdus klāt emotion

17 0 atbildēt
Krieviju laikam tiešām sagaida nacistiskās Vācijas liktenis!!!Atpakaļ ceļa viņiem vairs nav,jo vatenieki jau ir pārkāpuši jebkuras ētikas un morāles robežas!!!Tālāk būs trešais pasaules karš!!!
12 0 atbildēt

Autoram!

Vai tad labākus argumentus par personālijām nebiji spējīgs atrast?, Ņemot vērā diskusiju kultūru, būtu jāievēro vismaz viens panatnoteikums: "Nekad un nekādi personiski apvainojumi!". otrkārt:"Ja ir apsūdzības, tad pierādījumiem ir jābūt". Lasot šo, novēroju - ir personālijas, kas liecina par diskusiju kultūru (diskusiju kultūras neesamību) un oponenta demokrātijas principu neievērošanu (Neķādi pierādījumi nav doti). Domāju, ka tālāki komentāri ir lieki.

10 1 atbildēt

12 Kremlini ielika - emotion 

Kremlis un kremļa troļļu armija sasvīda ne pa jokam  emotion 

9 0 atbildēt

Nezinu, nevaru vērtēt, bet pēdējā laikā spoku portālā, pēc manām domām, parādās raksti, kuri saistīti ar austrumu valsts troļļiem, varbūt administrācija varētu darīt, kaut ko lietas labā, lai izklaides portālā neskalotu smadzenes, tomēr mēs esam Latvijas pilsoņi, un mūsu valstij šogad būs simtgade. emotion 

5 0 atbildēt
Lūdzu, nevajag visus krievu tautības pārstāvju vērtēt vienādi. Mans tēvs 26 gadus atpakaļ ieradās Latvijā, un dotajā momentā pārvalda latviešu valodu perfektāk nekā daļa tautiešu. Pati arī nevaru sūdzēties par veselo saprātu. Protams, katrā nācijā ir savi atkritumi, un liela daļa krievvalodīgo Latvijā tādi ir.
4 0 atbildēt

Empire strikes back.

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Вы мне походу поставити минус если это прочли. Es domājot ja kāds izlasīs augstāk minēto sapratīs ka nevar tāpat vien vainot cilvēku ar to ko viņš redz mēdijos jo pa tv visiem kanāliem rāda vienu to pašu latviešu kanālos gan krievu un starptautiskajos dēļ tā es vairs neskatos Tv. Ps. Piedodiet par gramatikas neievērošanu.
0 0 atbildēt
Emm, tev liekas ka usa, nato vai europa ir baigais labums? Eu un asv skalo smadzenes vēl trakāk, reti kurais to pat apzinās. Asv pedējos 200 gados ir veikusi ap 100 bruņuto konfliktu, un viss tikai iegūtu naftu. Neviens taču par to nešausminās, ko?neatbalstu arī krieviju, ja domā ka esmu kreivu pusē. Neesmu nevinā, abas dara daudz ļaunu lietu, atšķiras tikai metodes.
2 2 atbildēt

Es tā neapgalvotu, ja nebūtu emotion

0 0 atbildēt

kas par kuci ..

10 11 atbildēt

Vārds ir Galadriel nevis Gabriela. Okulāriņus očkiņam notīri 

3 6 atbildēt

Latvijas un iespējams pasaules domāšanas veids - cilvēki kas runā par svarīgām tēmām, par zinātni, politiku, iedzīvotāju maldināšanu no trešā skatu punkta ir troļļi, muļķi, dzērāji un vēl nez kas. Kamēr šie nolicēji glorificē cilvēkus kuru raksti sastāv no pusplikām sievietēm vai 100 reizes redzētām Krievijas sociālo portālu bildēm, vai arī šāda tipa un Matildes dzeltenās preses tenkām. Bet kas man, jūs varat dzīvot savā amnēzijas stāvoklī, ne jau man no tā sliktāk, aitas ir domātas cirpšanai un to es gan daru, gan darīšu. emotion

2 6 atbildēt

Tu kārtējais amerikāņu atbalstītājs,vai pašam smadzeņ nav? Šitanī portālā katrs mauc iekšā kas ienāk prātā,noskaidro ko saka amerikāņi par katru autoru,tad tik Tu redzēsi brīnumus. 

2 6 atbildēt

Un kā radā stādi gelīgi debīlie ,kuri svēti tic jeņķu propogandai pert Krieviju un visiem tiem ,kuri tai nepakļaujas.?? pasatalnieki--pārsvarā plebeju tauta ,kurai nav pašai  sava mugurkaula un lepnuma..par prasmi domāt un anaalizēt pa nerunājot..pēē..nožēlojami !!

4 11 atbildēt