local-stats-pixel fb-conv-api

Youtuberis filmē pakārušos cilvēku, lai iegūtu skatījumus.48

56 28

Nesen par vienu no interneta skandāliem ir kļuvis video, kur Youtuberis Logans Pauls devies uz Aokigaharas mežu, kuru plašāk pazīst kā mežu, kur katru gadu atrod virs 100 cilvēkiem, kuri nolēmuši tur pielikt punktu savai dzīvei. Logans, iegājis meža aizliegtajā daļā, atradis cilvēku, kurš bija pakāries. Tajā vietā, lai izsauktu policiju un ziņotu par notikušo, viņš par mirušo ir smējies. Viņš pat neizigrieza mirušo ķermeni no videoklipa, bet tajā vietā pat gājis tuvāk, pabakstījis un savā starpā ar draugiem pasmējušies.

Pēc tam, kad izgājis no meža ārā, viņš saņem aizrādījumu, kāpēc tur devies, uz ko viņš atbildēja "es jau visu redzēju."

Video noslēgumā Logans Pauls piedāvā pirkt Maverick (viņa izveidotais zīmols) produktus.

Videoklips ātri guva plašu nosodījumu, un salīdzinoši ātri tika izņemts no Youtube, taču tie, kuri no jauna augšupielādēja video, tika sodīti par Youtube noteikumu pārkāpumu.

Vēlāk Logans Pauls publicē video "So Sorry," kur paziņo, ka nezināja ko darīt un viņam ir žēl notikušā. Taču viņam neviens īsti piedot negrib, jo viņš neizsauca nedz policiju pirms tam, nedz pēc tam, papildus viņa attieksme pret mirušo bija pazemojoša.

Tagad teiksiet, ka viņu visi ienīst, vai ne? Nebūt ne. Logana Paula abonenti, kā saprotu, lielākoties ir bērni. Viņi min, ka Logans Pauls darīja pareizi, ka viņš ir foršs, un ka visiem heiteriem skauž un viņiem nav dzīves, jo viņi tikai grib heitot un traucēt veiksmīgam cilvēkam dzīvi. Tāpat daudzi cilvēki min, ka viņš gribēja tikai labu. Un tikpat daudzi saka, ka par šo nevajadzētu rakstīt, ko, es, diemžēl, jau izdarīju. Starp citu, es uzskatu, ka mums visiem ir jāzina savi varoņi.

Ko domā tu?

56 28 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Tas, ka minētais cilvēks publicēja atvainošanās video un teica, ka nezināja, ko darīt un, ka ir žēl, ir sevis attaisnošanas mēģinājums.

Domāju, ka šis cilvēks pamatīgi jāsoda..

14 0 atbildēt

Kāpēc visp. tādam ir uzmanība jāpievērš?

12 0 atbildēt

Man vienīgajai ir interesanti, kurā brīdī un kāpēc Logan Paul kļuva par mūsu tautas varoni?  emotion Man vairāk interesē, kāpēc viņu tā nosauci, nevis ko šis "varonis" izdarīja.

9 0 atbildēt

citejot ozola dziesmas vardus O-Z-O... oi neee, L_O_H_S

9 0 atbildēt

Šim varonim viss youtube staffs stāv aizmugurē... Viņa video nebija ne age-restriction, nekā. Labi, ka viņš pats vēl izdomāja nelikt "monitezation" savam video un nesaņēma naudu par to un vēl viņam pašam pienācās to video izdzēst, jo youtubes to nedarīja. Youtubes speciāli pat pacēla viņa atvainošanās video uz #1 Trendingā, lai visi to redzētu, kamēr pārējie, kas taisīja video par viņu un vienkārši runāja tika uzlikts age-restriction, ka tu vairs nevari saņemt naudu no reklāmām.

Informācija arī atnāca no viena prakses darbinieka youtubā, kurš taisa review video un izfiltrē ne "family-friendly" video. Pēc viņa vārdiem: youtube darbinieki manuāli izskatīja viņa video un neuzlika nekādus limitus.

Youtube paliek aiz vien vairāk un vairāk korumpēts priekš konkrētiem cilvēkiem kā pelnīt naudu. Nekas vairs nenotiek godīgi. Viss ir bizness. Logan Pauls par vienu video savā kanālā saņem ~15000 dolārus, kamēr Youtube saņem 30000 dolārus. Var saskatīt to, ka Youtube vienkārši nav pašiem izdevīgi nekādā veidā cenzēt viņu, jo priekš viņiem viņš ir money-makers, kuram lielākā daļa skatītāju ir nepilngadīgi bērni.

To ko viņš izdarīja šajā situācijā ir galīgi nepiedodami un es uzskatu, ka sodam par kaut ko tādu vajadzētu būt lielākam nekā Pewdiepie bija par to tekstu uz lapas fiverā... bet gan jau ka tā nebūs.

5 0 atbildēt

Acimredzams, ka sīkie fani dodās aizstāvēt savu elku. Tas pamatojās viņu vēlmē attaisnot notikušo kā kaut ko jauku un foršu, ka tas nekas nav bijis nopietni, autors ir viens pretīgs cilvēks, kurš cenšās kaut kā nomelnot Loganu. Nē tā nav. Mans raksta mērķis bija informēt Spokus par šo tipu, kurš smejas ar saviem draugiem par mirušu cilvēku. Taču sīkajiem faniem mazs lūgums - lūdzu, filtrējiet, ko video autors publicē. Nevajag katra viņa stulbību attaisnot, jo redz, es/mani draugi seko viņam un tāpēc viņš ir neaizskarams. Tādi cilvēki ir daudziem izdevīgi, jo tā viņš sevi attaisno, papildus, ja grib, var uzrīdīt fanus kādam, kas neatbalsta viņu un panākt kādam sliktu dienu.

4 0 atbildēt

issssa joke?

3 0 atbildēt

Loganam Paulam ir smadzeņu trūkums, pārāk maz uzmanības. 

Mentāli slimus cilvēkus neizārstēt ar tabletēm.

2 0 atbildēt

Tas ir tas čalis, ks Baywatch filmā tēloja (izrādās, varbūt pat nebija jātēlo) douchebagu, kurš apsmēja resno, un netika uzņemts atlasē emotion

2 0 atbildēt
Gaidam kad lv tuberi sāks kopēt viņu... Dievs žēlīgais
2 0 atbildēt

kartejo reizi pieradas ka LV ir dzila bedre ja tik vecas zinas tikai tagad ir aktualas! emotion

3 2 atbildēt

who gives a fuck ? only retards give a fuck

1 0 atbildēt
Tajā video pats Logans jautāja vienam no cilvēkiem, ar kuriem bija kopā, vai viņš izsauca policiju. Un video beigās arī varēja redzēt, ka ir atbraukuši dienesti. Ne atbalstu, ne aizstāvu Logana rīcību, taču daudzas no tām lietām viņš pat nedarīja. Arī līķi nebakstīja (tuvu nofilmēja, jā, arī tas nebija pareizi no viņa puses). Mans subjektīvais viedoklis, protams, bet nekādus baigos jokus par mirušo oriģinālajā video arī nedzirdēju, daudzi cilvēki stresa situācijās muļķīgi smejas.
0 0 atbildēt
Дриш
0 0 atbildēt

Konkrēti šajā rakstā viss ir uzrakstīts ļoti pārspīlētā formā, daudz kas "pievilkts aiz ausīm". Ir īstais laiks šo tēmu likt mierā. 

0 0 atbildēt
kamoooon, uz spokiem arī viss šis atnācis? nevienam tiešām tas neinteresē. pat tas, kas notiek latvijā visiem ir pie vienas vietas, tāpēc te likt kaut kādus degradētus amerikāņus ir ļoti debīla rīcība.
1 1 atbildēt
duraks esi, tur atbrauca ugunsdzeseji un atra palidziba
1 1 atbildēt

lab ne jk

0 0 atbildēt

Katrs kļūdās

0 1 atbildēt
Jēga vilkt citu valstu youtuberus spokos? Nopietni?? Tas notika ja nemaldos pirms 4 dienām un viss jau sāk apklust, lieciet mieru gan tam cilvēkam kas pakārās, gan loganam, ka filmēja, ir pietiekami liels, sapratīs vainu. Tagad jau tie "nosodījuma" raksti un "nosodījuma" video aiziet uz to lai paši autori dabūtu skatījumus. Lielākais ārzemju heiteris tā teikt ir Kavos, visu laiku heito "Paul brothers", kamēr sagaidīja iespēju tikt slavas gaismā, sāka taisīt video par to cik tas ir stulbi utt. Nu tas jau aiziet no parasta "reakcijas video" uz fanu pievilināšanu / uzpelnīšanos uz citi neveiksmes. Neesmu fans, neesmu heiteris, vienkārši pasaku.
0 1 atbildēt