local-stats-pixel fb-conv-api

2018. gadā būtiski kāps degvielas cenas22

78 0

Saistībā ar Ministru kabineta pieņemtajiem grozījumiem likumā «Par akcīzes nodokli», kas paredz akcīzes nodokļa celšanu naftas produktiem 2018.gadā, jau no nākamā gada 1.janvāra autobraucēji jutīs izmaiņas degvielas cenās.

78 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Es esmu ar mieru, lai pieliek cigaretēm un alkoholam klāt kārtīgi, bet benzīnu lai neaiztiek. Var nepīpēt un var nedzert, bet auto ar tukšu bāku uz priekšu nekust.

20 0 atbildēt
OK! Neaizmirsti savā "jaunajā dzimtenē" arī savus zobus labot, nevis pa kluso atbraukt ciemos un izmantot pilnu sociālo paketi. Pensiju saviem vecākiem pats maksāsi vai to tu tomēr mums uzticēsi?
12 1 atbildēt

Šobrīd mēnesī nobraukāju savus 120eur.. Nākamgad nobraukāšu cik, 130? Ja vari atļauties auto, jārēķinās ar to, ka uzturēšanas/lietošanas izmaksas ir mainīgas un mūsu valstī- visbiezak uz augšu. Smieklīgi ir tas, ka akcīzei vēl pa virsu liek PVN. Tas ir kā apakšbikšu nodoklim uzlikt pirdienu nodokli.

5 0 atbildēt

Viss jau būtiski kāps. Tāpat vien neviens nepalielina minimālo.

4 0 atbildēt

Viss ir elementāri - paceļam degvielas cenas. Ar vien mazāk paliek to, kas var atļauties regulāri braukt ar auto. Atgriežamies 20.gs sākumā, kad auto bija elites simbols. Jo mazāk auto, jo vieglāk uzturēt ceļus bez bedrēm. Latvijas ceļi būs ideālā stāvoklī un pa tiem brauks tikai labas, jaunas mašīnas. Job done.

4 1 atbildēt

Vakar ziņās šo dzirdēju, drusku satraucos. Beigās izrādās vien par 3 centiem soļķis kāps emotion Tāds sīkums mani neuztrauc, zinot, ka gadā knapi 10k nobraucu. Tādu cenas pieaugumu var pat nokompensēt ar braukšas stila maiņu emotion

3 0 atbildēt

Protams , saprotams ir, ka pasaulē naftas vairāk nepaliek. Bet tajā pašā laikā pie mums "pažizņi" tik kaut kam ceļ cenas. Ja tik vēl algas celtu tikpat ātri. emotion Un ar to es nedomāju tautas kalpus. Tiem visos galos ir melnais caurums, nevar aizrīties ar naudu jau cik gadus. emotion Nu ko - jāgaida laiki, kad veikalā normālam ēdienam mazāk par 100 eur neatstāsi, degviela nemaksās mazāk par 10 eur litrā un algas nebūs lielākas kā šobrīd. Tad cerams būs iespējams kļūt par strādājošu bomzi, kas strādā un pelna naudu, bet neko par viņu izdarīt nevar! emotion  emotion

3 1 atbildēt
Ha, ha, ha! Veiksmi tev, jaunais cilvēk, ar UK bezmaksas medicīnu. Priekš tādiem cilvēkiem viņa arī ir paredzēta - bezdarbniekiem un minimālās algas saņēmējiem. Ārsti arī tur tādi pakistāniešu viestrādnieki. Arī pie mums ir gandrīz bezmaksas medicīna, cik tad tur ir tā pacienta nodeva (1.42 Eur), bet visi, kuri to var atļauties, nez kāpēc ārstējas maksas stacionāros pie zinošiem un augsti kvalificētiem speciālistiem. Tā, ka tā galvas iespiešana durvīs ir notikusi jau ilgi pirms tam, ja jāmeklē bezmaksas ārstu konsultācija un nevar atļauties maksas pakalpojumu. Gan UK, gan Latvijā tā situācija ir ļoti līdzīga un daudz ko par tevi pašu pastāsta.
2 1 atbildēt
Tev, ar minimālo uz papīra un 720 uz rokas, tas, noteikti, šķita varen smieklīgs joks, vai ne?
2 1 atbildēt

Izlasiet manu rakstu "Auto vadīšanas ABC...", un tie nieka 5-6 centi pie degvielas cenas jums šķitīs nieks!

0 0 atbildēt

pi*ari... emotion 

0 0 atbildēt

tas labi--šī kalpu tauta to visu cietīs un uzskatīs par labu...galvenais ,ka maksā par svešu karaspēku uzturēšanu valstī.

0 0 atbildēt