local-stats-pixel fb-conv-api

Arheoloģiskie atklājumi, kas mūsdienu zinātniekiem nav saprotami.19

430 1

Neizskaidrotjami atklājumi pašsaprotami parāda, ka mūsu pagātne ir bijusi daudz savādāka, nekā daudzi arheologi likuši mums ticēt.

Bija aizvēsturiskas civilizācijas, kuru tehnoloģiskā attīstība var tikt salīdzināta ar mūsdienu vai pat daudz augstāku attīstības līmeni. Visā pasaulē zinātniekiem un arheologiem šķiet, ka klejotāju tautām un primitīvajām kultūrām bija neizskaidrojamas un pēkšņas attīstības kulminācijas.

Viena teorija ir - ka šajās primitīvajās kultūrās iefiltrējās citplanētu kulturas. Un līdz ar viņiem tika atnestas zināšanas tehnoloģiju attīstīšanai, un tādējādi iestādot sēklu mūsdienu civilizācijai.

Ir pierādījumi par seniem un noslēpumainiem artifaktiem, kurus izmētāja nezināma civilizācija pa visu Zemi un ir teorija, ka šī civilizācija nebija no mūsu planētas. Viņu iedotā informācija ļāva cilvēcei izveidot Ēģiptes un Maiju piramīdas, Naska līnijas, Perū, Stounhendžu un citus senus artifaktus.

Kā senās tautas, tūkstošiem gadu pirms mums, spēja izpētīt astronomiju? Kas visām senajām civilizācijām ir kopīgs? Kāpēc tieši astronomija un dievi?

Video tiek sīkāk pastāstīts - par Maiju piramīdā atrastajiem rakstiem un ko tie nozīmē, par Ēģiptes piramīdu slepenajām istabām, to novietojumu un citu, par Nazca līnijām un ko tās varētu nozīmēt, un kā tās tika veidotas.

430 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Iespējams, ka kāda no šīm teorijām arī ir patiesa, BET uzreiz gribu piebilst - ir kļūdaini domāt to, ka ja kāds šobrīd nevar iedomāties kā kaut kas tika darīts, tad tas uzreiz ir neiespējami. Piemērs - Lieldienu salu galvas. Gadiem arī bija šādi uzskati, ka viņas pārvietot nav iespējams, tam ir vajadzīgi desmiti tūkštošu cilvēku spēks (šajās salās nekad tik liela populācija nav bijusi) utt. līdz pētnieciskā arheoloģijā tika pierādīts, ka katru skulptūru ar savdabīgas tehnikas palīdzību varēja pārvietot 50-60 cilvēku. Piedevām bez lielām problēmām.  Par Naskas zīmējumiem runājot, kosmisko teoriju viens no pamatakmeņiem ir tas, ka šos zīmejumus var redzēt tikai no gaisa un attiecīgi pieņemts, ka senie cilvēki lidot neprata un tātad apskatīt nevarēja un sev šos zīmējumus netaisīja. Šo teoriju piekritēji ignorē liecības par to, ka senajiem Naskas iedzīvotājiem un vēlāk inkiem bija zināms gaisa balona paveids (šķiet bija pat atrasti zīmējumi ar to un bija saglabājušās inku liecības par šādu ierīci), kuru izmantoja priesteri svētkos paceļoties virs zemes. 

Par Ēģipti jau minēja - nejau ziemas iestāšanās bija svarīgas senajām zemkopju tautām, bet ēģiptiešu gadījumā Nīlas plūdi no kā bija atkarīga ēģiptiešu sabiedrības un valsts pastāvēšana. Un Saulgriežu ir svarīgi praktiski jebkurai zemkopju tautai. Romieši svinēja Saturnālijas (no 18-23.decembrim), Ēģiptieši arī ko līdzīgu, otrā pasaules pusē inki, maiji utt. arī ko līdzīgu darīja. Pat mūsu senčiem ir Jāņi un Ziemas saulgrieži kā svētki.

P.S. Plusu rakstam tā pat tomēr ieliku. emotion

11 0 atbildēt

Kas ir Nazca līnijas? kur tādas ir Perū ir Naska.

Gandrīz visas senās civilizācijas sekoja līdzi zvaigžņu kustībai, jo pēc tām varēja noteikt pavasara,  ziemas tuvošanos - tas bija izdzīvošanas jautājums.. Nav nekāds brīnusms ka daudzs celtnes ir saistītas tieši ar to - jo veidot celtni astranomiskiem novērojumiem no koka ir vairāk kā bezjēdzīgi - novērojumus veica paaudzēm ilgi - koks vienkārši dažu gadu laikā satrupētu.. vienīgas risinājums ir akmens..  

Oriona zvaigznājs un tā spožākās zvaigznes bija labi zināmas - jo tieši pēc tām un vel dažām noteica ziemas saulgriežus. 

kas "trīs cari" jeb "trīs mednieki" jeb "trīs gudrie" vai vienkārši oriona josta, veido ar sīriusu līniju - tad ir ziemas saulgrieži - Skaisti vai ne.. Un kāds tur brīnums ka tas ir visās reliģijās - kriestiešiem austrumu zvaigzne un trīs gudrie , austrumu zvaigzne norāda kur dzimis kristus - jep 25 decembrī līnija norāda kur parādīsies saule... emotion  

Tāpēc nav je nav jāpiesauc citplanētieši...

9 0 atbildēt

Bļaha es pagājšmēnesī biju Rēzeknē un tur pāri dzelzceļam ir tilts uztaisīts un ļaudis saka, ka jau sen.

7 0 atbildēt

Paldies par video, Dēnikens ir man ļoti iemīļots autors.

Pusaudžu gados lasīju viņa grāmatas un domāju par to, kas gan uzcēlis piramīdas. Pirms 9 gadiem pabiju pie tām un vīlos, jo tās izskatījās tik...parastas. Salīdzinot ar ēģiptiešu tempļiem...bet tās dīvainās ejas, tuneļi un tikko kā atklātā milzu telpa (aiz tām mazajām slepenajām durvīm?) joprojām liek domāt - kāpēc? Kas tika apglabāts tajos sarkofāgos pazemes ezerā? kāpēc tur vispār ir ezers?

+ no manis!

7 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

6 0 atbildēt

Nu kas tā par māniju, tiklīdz kauč kas nesaprotams, tā obligāti vainīgi citplanētieši. Tas jau paliek smieklīgi. Manuprāt tā ir cilvēces totāla nenovērtēšana, tipa ko tad mēs varam, bet tie dievi - citplanētieši, o jā tie var visu!

7 2 atbildēt

Es tā arī iedomājos,ka būs vecais labais Eriks fon Denikens.

5 0 atbildēt

Nevajag noliegt cilvēka spējas paveikt lielas lietas tikai tāpēc, ka tās nevar izskaidrot. Kurš no Spoku auditorijas spētu uzbūvēt dīzeļmotoru? Lūk, man tas liekas apbrīnojami un neizskaidrojami, bet tas nenozīmē, ka izskaidrojuma nav.

3 0 atbildēt

 emotion Uzzināju ko jaunu.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

lūdzu - precīzu informāciju studijā, nevis vienkāršu apgalvojumu, viena tante teica.. Tas ka lieli bloki ir pārvietoti - fakts, ka neviens nezin kā - fakts.. Tad nu dižais dīvāna eksperts - pierādi kā tas tika izdarīts - ar faktiem..

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt