local-stats-pixel fb-conv-api

Kītons - puisis, kurš ar savu stāstu salauza sirdis tūkstošiem cilvēku28

262 6

Ja pēdējo 48 stundu laikā esi atvēris kādu no sociālajiem tīkliem, tad «Kītona Džonsa» vārds Tev nebūs svešs. Jaunais puisis no Noksvilas ir kļuvis par vienu no populārākajiem bērniem pasaulē rekordīsā laikā, piesaistot dažādu slavenību uzmanību, pateicoties vienam video, kuru uzņēma viņa mamma.

Minūti un piecpadsmit sekundes garajā video ir redzams Kītons, kurš stāsta par to, ka skolas biedri par viņu ņirgājas un apsmej. «Viņi smejas par manu degunu. Viņi sauc mani par neglīteni. Viņi saka, ka man nav draugu,» video atklāj Kītons. Viņa mamma Kimberlija Džonsa atklāj, ka pats dēls ir lūdzis, lai viņa nofilmē to, ko grasās teikt.

«Mēs visi zinām, kā tas ir, kad vēlies iederēties kādā sabiedrības grupā, bet tikai daļa no visiem zina, kā tas ir, kad neiederies nekur!»

Publicētais video ātri vien kļuva populārs un piesaistīja vairāku slavenību uzmanību. Sākot ar Keitiju Periju, Demiju Lovato un beidzot ar Krisu Evansu, kurš uzaicināja Kītonu un viņa mammu uz nākamā gada «Atriebēju» pirmizrādi Losandželosā.

Līdz ar jauniegūto popularitāti, tika atvērta arī GoFundMe lapa, kurā vāc ziedojumus Kītonam, kas palīdzētu viņam nodrošināt labu nākotni. Sākotnējais mērķis ir bijis savāk 20 000 ASV dolārus, bet divu dienu laikā ir savākti jau vairāk nekā 57 tūkstoši, kas ir gandrīz 3 reizes vairāk par sākotnēji uzstādīto mērķi.

Bet ģimenei nemaz neiet tik viegli, jo kolīdz Kītona video sāka pievērst arī mediju uzmanību, sāka parādīties ieraksti un pierādījumi par to, ka pats Kītons un viņa māte Kimberlija nemaz nav tik jauki un nevainīgi kā no sākuma izskatās. Vairāki skolas biedri ir atklājuši to, ka pats Kītons ir izprovocējis citus uz apsaukšānos un naidu skolas telpās, jo ir rasists. Viņš regulāri izmantojot vārdus «ni**er» vai «ni**a» ar mērķi aizskart un pazemot skolas biedrus, kuri ir citas rases pārstāvji.

Bet par to, kā ir patiesībā, zina tikai viņi paši. Cerams, ka šī nav nekāda melu kampaņa, kurai mērķis ir piesaistīt labsiržu uzmanību un uzpelnīties uz viņu rēķina.

 
 
 
 
 
 
262 6 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Nu gan laiki pienākuši - katram, kas raud, ka viņu skolā apceļ, tagad ziedos naudu? emotion Ne pirmais, ne pēdējais. Slimā pasaule!!

51 1 atbildēt

un?

28 1 atbildēt

Liela daļa cilvēku ir nonākuši neertās situācijās un tikti aizskarti, bet ne jau tāpēc jāčīkst visai pasaulei un vēl saziedo naudu vispār cilvēkiem jumts aizbraucis. Es varētu ieiet graudiem.lb bilžu topa sadaļā un sekunžu laikā atrast desmitiem cilvēkus kuri ir nesimpātiski - varbūt saziedosim arī viņiem ? 

25 0 atbildēt
Kītoniņ,par maz tu sists esi,ja???emotionUzsitiet tam čalim vēl zilu actiņu,varbūt tiks ātrāk pie pirmā miljona!!!emotion
11 1 atbildēt

Ok, es saprotu. Pilnīgi puisītim piekrītu un man prieks, ka cilvēki ir tik atsaucīgi un palīdz viņam ar gan naudām un morālo atbalstu, bet tas jau ir par daudz - viņš ir fuckin' visur. Snoop Dogg'a, Džastina Bībera, Gwen Stefani, Jessikas Albas u.c. slavenību instagramā un twitterī, un feisbukā un tagad vēl spokos. MĒS SAPRATĀM!! Stop it pls. Gandrīz tik pat kaitinoši kā "is short for" memes. 

No hate, just saying. 

9 0 atbildēt
Grrr. Tas ir tāds bullshits. Ir tūkstošiem cilvēku, kurus apceļ vai vienkārši nepieņem. Kur ir mani 57 tūkstoši dolāru? Wtf. Viss kas man ir ir problēmas izveidot normālas attiecības un depresīvas epizodes. Not cool. Varbūt arī jāuzsāk gofundme.
7 1 atbildēt

Man jau likās, ka aiz teksta ".. tika atvērta arī GoFundMe lapa, kurā vāc ziedojumus Kītonam, kas palīdzētu viņam.." sekos "..uztaisīt operāciju".   emotion    emotion  

6 2 atbildēt

mcā, gaidu no tevis kvalitatīvu rakstu. emotion

5 1 atbildēt

Krokodili man var raudāt pie deguna cik grib, viņi man neko nesalauzīs. 

4 1 atbildēt

Dzīve ir skarba, lai samierinās

3 1 atbildēt

uj nabadziņš, cerēsim, ka uz pasaules tāds vienīgais

2 0 atbildēt

un matilde salauza manu sirdi

2 1 atbildēt

Biznesa ideja jau šiem laba.  emotion 

0 0 atbildēt

Es arī šādā veidā gribētu nopelnīt naudu, un apsaukāt melnos par smirdīgiem "ni*eriem"

Fake.

1 1 atbildēt

Traki, traki!

0 0 atbildēt

Veiksmes stāsts...  emotion 

1 2 atbildēt
Godīgi es viņu saprotu. Mani visu manu dzīvi kopš pārvācos uz Latviju mobingo visi! Tāds bezcers. Gan bērnudārzā, sākumskolā, pamatskolā, vidusskolā. Eju diezgan elitārā skolā, 11.klasē. Man ļoti žēl Kītonu, bet man ir bijis jāiet cauri līdzīgām lietām, ja ne trakākām. Vēlu puisim veiksmi!
0 3 atbildēt

Huiņa

1 4 atbildēt

Kas šitie ir par sūdu rakstiem, varbūt ieliec reizi mēnesī, toties rakstu kas ir kvalitatīvs nevis izvilkts no kkādas unilad miskastes.

8 12 atbildēt
Sirds sāp, skatoties šo video. Lasu komentārus pie raksta un saprotu,ka latvieši tiešām ir bezsirdīgi un skaudīgi. Man kauns. Tik naidpilna attieksme pret šo puisi.
2 7 atbildēt