local-stats-pixel fb-conv-api

Vai zeme spētu izdzīvot bez cilvēkiem?20

379 0

Vai kāds kādreiz ir domājis par to, kas notiktu, ja rīt pēkšņi visi cilvēki uz zemes pazustu? Ne nomirtu, bet vienkārši pazustu. Kāda būtu pilsēta, pilna ar darbojošām automašīnām, tikai bez cilvēkiem? Par to, vai zeme varētu izdzīvot bez mums, būs iespēja izlasīt tālāk šajā rakstā...

379 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
Varēji no vairākām pusēm apskatīt problēmu. Piemēram, kas notiks ar atomelektro stacijām, kad vairs netiks nodrošināta dzesēšana.. Par šito bija filma Nathional Geographic Bet nu par rakstu pluss.
17 0 atbildēt

Černobiļā var apskatīties, kā izskatās zeme, ja pazustu cilvēki.  emotion 

14 0 atbildēt

Apmēram pēc 600 gadiem, zeme būs iznīcinājusi visus pierādījumus, ka uz zemes ir dzīvojuši cilvēki (homo sapiens). - šitās ir kaut kādas muļķības.

13 0 atbildēt

Filma par šo tēmu: "Aftermath. Population Zero".

12 0 atbildēt

Meh.. Viss vēl nav automatizēts, elektrība pazustu jau pēc pāris dienām vai nedeļām, jo pat automatizētās elektrostacijas vajag cilvēka klātbūtni, lai tās strādātu. Protams, Latvijā daudz nekas nemainītos, jo mums te ir lielākoties viss ir zaļš. 

Bunkuri tik ātri nepazustu, tie pat būtu atrodami pat pēc tiem 600 gadiem, tikai vai tie būtu droši gan nevar solīt. Varbūt pasaules lielākās pilsētas būtu pusgruvušas un diezgan panīkušas, bet tās nebūtu pazudušas, jo daba nevar tā vienkārši iznīcināt debesskrāpi īsā laika posmā, pat metāls, kas rūsē, tam paiet ļoti ilgs laiks, kamēr tas pavisam pazūd.

600 gados varētu redzēt gruvešus un reiz bijušās pilsētās būtu koki, nekas nebūtu pazudis, bet būtu diezgan sagruvis un izpostīts.

8 0 atbildēt
Ja Zeme pa 60 miljoniem gadu saglabāja dinozauru pēdas , tad kāpēc Zeme noslaucīs visas cilvēku pēdas pa 500 gadiem ?
7 0 atbildēt

un evolūcija atkal  atjaunosies un cilvēki atkal sāks sapist pasauli.

7 0 atbildēt

Manuprāt būtu labāk, ja cilvēku nebūtu, jo tie drīzāk izposta, ne palīdz dabai. Vēl vakar gāju pastaigā pa mežu un redzēju, ka apkārt ir samesti miskastes maisi. Jūs, cilvēki, esat totāli cūkas. Tie, kas aktīvi palīdz dabai, vot, ir malači, bet ar to būs krietni par maz.

4 0 atbildēt

"Apmēram pēc 600 gadiem, zeme būs iznīcinājusi visus pierādījumus, ka uz zemes ir dzīvojuši cilvēki (homo sapiens)."

Neticu, neticu, neticu.

4 0 atbildēt

papildināšu.

Ir raidījums nākošā dienā pēc cilvēkiem.

Ne tikai ēģiptes piramīdas saglabāsies. Arī lielie hidroelektrostaciju dambji kā Hūvera dambis stāves vismaz 10000gadus, cēlmetālu izstrādājumi, 4prezidenti, kas iekalti klintīs ASV būs vairāk kā 10000gadus, utt.

2 0 atbildēt

Atbilde uz virsrakstu jau bija zināma neatverot rakstu  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Jā...diezgan smags raksts
0 0 atbildēt

pilnīgas muļķības. pēc miljards gadiem varbūt praktiski viss izzustu, tomēr pēdas uzietamas būtu viennozīmīgi. Pat trilobītus esam atrestaurējuši visās attīstības fāzēs, kur nu vēl ļaužu piedirstoemotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt