local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete dod priekšroku seksam ar spokiem13

349 1

Kāda sieviete no Anglijas apgalvo, ka ir redzējusi savu nākotni kopā ar vīrieti un viņas sapņu vīrietis ...ir spoks. Un pat ne viens vien. Šis spirituālais gids apgalvo, ka viņai ir bijis TAS ar kādiem 20 spokiem, un viņi tā spējot apmierināt sievieti, kā vīrietim tas nav spēkam.

"Man bija sekss ar spoku, tu vari to sajust, bet to ir grūti izskaidrot. Tur bija smagums un bezsvara stāvoklis, fiziska elpa, glāsti un enerģija"

Ametista Realma, tā sauktais garīgais padomdevējs no Bristoles, Anglijā, atklāja savus piedzīvojumus ar spokiem nesen, TV šovā "This morning". Tajā viņa atklāja, ka pirmo reizi izmanību no spoka puses esot sajutisi pirms 12 gadiem, kad bija vēl saderinājusies ar īstu vīrieti. Viņi bija pārvākušies uz jaunu māju un, kad draugs bija prom, viņa to sajuta. Pēc pirmā šoka viņa saprata, ka tā ir mīlesība no pirmā mirkļa.

"Tas sākās kā enerģija, pēc tam kļuva fizisks. No sākuma bija spiediens uz manām ciskām un elpa uz kakla. Es tikai vienmēr jutos droši. Man bija sekss ar spoku. Tu vari to sajust. To ir grūti izskaidrot."

Foto: Pexels

349 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

1. Jābeidz lietot apreibinošas vielas 2. Varbūt ir jāatpūšas un jānomierina nervi, kā arī jāsaved kārtībā veselība, lai nav visādas tirpšanas, karstumi utt. 3. To visticamāk sauc par spēcīgu erotisko fantāziju (maķenīt nopietni "slapjie sapnīši"emotion un īsta veča trūkumu gultā.

21 0 atbildēt

gan jau sarijusies ripas un tagad dalās savos iespaidos piepušķojot stāstu  emotion  

12 0 atbildēt

Sieviete kārtīgi pielējusies un atsaukusi atmiņā ainu no šausmenītes  ">https://www.youtube.com/watch?v=xQHVp0lkg08   emotion ;

9 0 atbildēt

Un es izsalasot virsrakstu, sākumā padomāju par mūsu Spocēniem emotion , tas protams joks, bet dāmītei reāli peld apziņa. emotion +

9 0 atbildēt

Vai ari seks narkotisko vielu iespaida?

7 0 atbildēt

ko lai saka šizofrēniku pilnā pasaule un vēl mazliet. Bet pasmejos labi.  emotion 

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Jāpaņem lsd un es arī varu būt viņas spoks emotion  emotion 

2 0 atbildēt

varbūt sievietes klusē par šo te un tpec man neiet

0 0 atbildēt

 Šai dāmai ir ļoti spilgta iztēle kas ir uz robežas ar neesamību.Narkotiku ispaidā ne to vien var nosapņot.  

0 0 atbildēt

spirituāls? MĪNUSS nopelnīts!

0 0 atbildēt
Hmm
0 0 atbildēt

Es esmu reģistrēts spokos. Es skaitos???

0 0 atbildēt