local-stats-pixel fb-conv-api

Beidzot! - Krieviju izslēdz no olimpiskajām spēlēm!!!101

SOK diskvalificē Krievijas Olimpisko komiteju (KOK) un atļauj individuāliem Krievijas sportistiem piedalīties 2018. gada ziemas olimpiskajās spēlēs Phjončhanā zem olimpiskā karoga.

397 12 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000
Skaidrs,ka krievu bandīti savas nozagtās Olimpiskās medaļas atpakaļ labprātīgi neatdos!!!Kur ir redzēts,ka laupītājs labprātīgi atdod atpakaļ nozagto!!!emotion
5 3 atbildēt

Ļoti pareizs lēmums! Nav ko piesegt dopingotājus! Nav ko žēlot nevainīgos sportistus...  emotion 

7 5 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt
Let me speak from my heart!
0 0 atbildēt
Okupantiem,deportētājiem un slepkavām nav,ko darīt Olimpiskajās spēlēs!!!
0 0 atbildēt

Meladze labāk lai paskatās kā piekdien Austrijā izgāzās soču olimpiādes dopingists un laika kruķītājs Tretjaskovs!emotion)   Bez dopinga un VDK atbalsta pat uz skeletona trāpīt startā nespēj un neiekļūst pat pirmajā divdesmietniekā   ..ha ha ha!emotion)

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
sen bija laiks
0 1 atbildēt

@Aptauja: Vai Krieviju vajadzēja izslēgt no olimpiskajām spēlēm

Cits variants: nezinu

2 3 atbildēt

Izklausās ka esi stulbs. Mīnuss. emotion 

1 2 atbildēt

Uz beigam galigi aizgaji murgos.

1 2 atbildēt
Onlimpiskās spēles pagalam.
0 2 atbildēt

paaugsieties,tad tik mullkkiigus jautaajumus neuzdosiet...

0 2 atbildēt

Beidzot Putleristānai starptautisks aplauziens! Citādi tajā lielkņazistē jau sāka likties, ka var jebkuram un par jebko likt svaigu sūdu uz galvas un teikt, ka tā ir cepure! Rīkojiet Putinskije Olimpijskije Igri 2018 līdz pat ......

1 3 atbildēt
Kārtējais cirka kura vairs nav sports, bet politika. Ir cilvēki kas tiešām cenšas voniem ir sapnis un viņi par to cīnas! Kas lieto dopinga protmas sodam jābūt tādam lai citi vairs negribētu, bet te jau jācieš viesiem!
4 6 atbildēt

Jebkuram šeit ir iespēja iepazīties ar McLaren Report, bet domāju, ka neviens no jums to nav izlasījis un vispār iepazinies kamdēļ Krievija tiek izslēgta. Bet visi tik ļoti atbalsta Krievijas izslēgšanu tādējādi padarot Olimpiskās spēles par politiskajām spēlēm.

Visi pierādījumi kas McLaren Report minēti ir: Noskrāpēti vai apbružāti urīna paraugu trauki, zems sāls saturs asins paraugos un dažos gadījumos DNS rezultātu nesakritība starp jaunāko testu un visiem vecajiem testiem.

Jebkurš loģiski domājošs un medicīnas jomu pārzinošs cilvēks uzreiz pateiks, ka tie pierādījumi ir fufelis un ne par ko neliecina, DNS testi nekad nav 100% precīzi, sportisti ir vislielāka riska grupa zemam sāls saturam asinīs un nobružāts trauks vispār nav nekāds pierādījums bet defekts radies ražošanas vai loģistikas procesā.

Tātad, jūsuprāt, šo pierādījumu dēļ jāizslēdz visi Krievijas sportisti no dalības starptautiskos turnīros, arī tie kuriem nekad nav bijis nekāda sakara ar dopingiem, bet visu dzīvi smagi trenējies un strādājis, lai sasniegtu maksimumu?

2 6 atbildēt
Bet ASV joprojām varēs melnos večus sieviešu stafetēs likt
6 12 atbildēt