local-stats-pixel fb-conv-api

Neglītiem cilvēkiem pašiem savs "Tinder"7

94 0

Izrādās, kamēr es te vienkārši rakstu, kāds ir ķēries pie darba un mūsu priekam - Neglīto cilvēku tinders. Es vēl līdz galam neesmu nospriedusi kāpēc ellē es šo tagad rakstu. Arī nesaprotu kādēļ vispār kaut kas tāds pastāv, bet saitam ir miljons lietotāju. Ja uzskati sevi par neglītu, droši, dodies uzavotā minēto saitu un atrodi savus domubiedrus.

1. Kā jau var noproti, tad neviens tur neizskatās kā no žurnāla vāka. Bildes nereģistētajiem lietotājiem ir aizmiglotas. Ja tu gribi redzēt kaut ko vairāk esot jāreģistrējas. Kā tieši tas notiek vēl neesmu sapratusi - man likās, ka reģistrējoties es jau izveidoju kontu, bet nē, tā ir kaut kāda cita reģistrācija. Visticamāk jau laulību reģistrā.

2. Par 5ciem eiro gadā var nopirkt tādas fīčas kā "Personas, kas viena otru ir atzīmējušas ar "patīk", par to tiks informētas." un "Čats tiešsaistē ar video un audio funkciju". Tā saucās gada pakete. Nopietni? Nu būsim godīgi un sauksim lietas īstajos vārdos - man tas izskatās vienkārši pēc iekāres nodokļa.

3. Katram lietotājam ir profils ar atmiņu kladei līdzīgu formātu. Fak - kāpēc tiem bija jābūt neglītiem cilvēkiem, es reāli būtu into that shit. Ja tinderī tev jāmēģina par dāmas personību spriest vien pēc tā vai visas bildes nav bijušas mēģinājums atrādīt savas krūtis, tad šeit tas ir savādāk.

4. Viss pārējais gan I guess pēc standarta, tā vismaz secinu pēc atsauces saitā, kur kāds raksta "Pagaidām personīgā pieredze ir ļoti slikta, jo esmu šeit jau ilgu laiku un nēesmu saņēmis nevienu vēstuli. Ir tāda sajūta, ka te nekas nenotiek. Vai tiešām nevienam nav radusies interese par mani?" Emm? Nu man tagad ir, bet nu moš kaut bišķi iniciatīvas?

Sorry, cilvēki, ka es jums tā piesienos, bet nu man reāli grūti atrast vēl amizantākas komūnas.

94 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Es vēl līdz galam neesmu nospriedusi (c)

jo esmu šeit jau ilgu laiku un nēesmu saņēmis nevienu vēstuli (c)

Nu sor, ja Tu esi transvestīts, tad nebrīnies emotion

P.S. Ja kas, Tinder ir foršs saits ar reālām iepazīšanās iespējām!

4 0 atbildēt

Man ar tevi ir mačs   emotion  

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt