local-stats-pixel fb-conv-api

Notikums, kas lika man saprast to, ka ar šo pasauli kaut kas nav kārtībā29

481 1

Mans autobuss kursē diezgan reti, tāpēc vienmēr atrodas laiks, lai novērotu cilvēkus, kas stāv pieturā. Vienā skaistā rītā kļuvu par liecinieci interesantai ainai, kas norisinājās tieši tur. Tad arī sapratu to, ka mēs laikam dzīvojam kaut kādā aizspogulijā, kur viss notiek otrādi.

481 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000
Tadel man patik dzivot valstii kura neviens tev nepiekasisies par to ka tu gerrbies un cilveki seit ir loti laipni ! Kad braucu uz Lv un jakarto kadi darijumi vai papiri tad tantinjas kas mani apkalpo , parasti ir loti nepieklajigas!
30 0 atbildēt
Tās vecmāmiņas vispār hu*evšās. Ceru ka savos pensijas gados tāda nebūšu. Ja būšu :-D tad laikam visas viņas tādas tās vecmāmiņas
22 0 atbildēt

Diemžel ļoti bieži sastomama parādība.Es runāju par tadām vecmamiņām.Un arī jaunākām kundzītēm un jaunkundzītēm. Un kundziņiem. Kuri mēslo tur kur stav un tur kur iet. Gan tiešā gan pārnestā nozīmē. (es pati neesmu panks,bet gan melnās krāsas mīļotaja.Takā tādas mēslotājas un mēslotajus gadās izteikti dzirdēt) Un tas ka meitene savāca,nav nekas ačgārns. 

10 0 atbildēt
Jā, jā sēdēja uz čemodāna un no zila gaisa vecmāmiņa piesējās un lamājās. Drīzākais tas izklausās pēc izdomāta stāsta nevis reāla atgadījuma lai tikai krātu smirdīgus like. Sen jau vairs nav tik traki Latvijā un pa lielam jau visiem ir vienalga kāds izskaties. p.s. Un kāpēc uzsvers uz Dostovjeski? Jo kāds sakars stāstam ar to grāmatu.
14 4 atbildēt

Paaudžu maiņa reti kad ir nesāpīgs process. 

10 0 atbildēt

Tām nekad nav labi. Pie vecuma visas tēlo svētas, neapmierinātas govis.

8 0 atbildēt

Tā ir, piesienas par to, ka ģērbjas savādāk, bet neinteresējas, kāds ta raksturs tādiem savādākiem cilvēkiem ir. Bieži vien tā sauktie normāli ir daudz briesmīgāki raksturā par dažādiem pankiem, kurus pierasts sabiedrībā uzskatīt par kaut ko briesmīgu.

7 0 atbildēt

Tas nav šodien parādījies- panki kas dzīvoja pagrabā un reāli pārtika no tā ko var nozagt un nolaupīt- bet lasa dzeju un klasiku, sasatapu tādus apmēram 1990.

4 0 atbildēt
Braucu sabiedriskajā transportā un viena pensionāre visu brauciena laiku blenza uz maniem matiem(tajā laikā koši oranži)un uz pirsingiem. Ko es? Visas 40 minutes blenzu pretī tikpat nekaunīgi
3 0 atbildēt
Bet ļoti bieži tās pat nav vecmāmiņas, kas šādi brūk virsū. Pēc manas pieredzes, man vienmēr ir piekasījušies vienaudži, kuriem, pieļauju, mammas neļauj matus krāsot un tetovēties, pīrsingus taisīt, un vēl arī pusmūža cilvēki (vīrieši, nereti dzēruši). Mazi bērni gan skatās ar smaidu sejā un saka "mammu, es arī gribu krāsainus matus!".
2 0 atbildēt

Tikai tagad? emotion

Šajā bedrē visiem jābūt mietpilsoņiem bez dvēseles un to vajadzētu saprast kopš dzimšanas! emotion

2 0 atbildēt

jaa nez kurš ir tas vājprātīgais

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
"Mans autobuss kursē diezgan reti" kur tad tu dzīvo, ja buss kursē reti, parasti visi busi kursē katru dienu emotion
2 2 atbildēt

Un lasīja viņa grāmatu "Jazik Ada".   (programmētāji sapratīs)

0 2 atbildēt

Nav ko lasīt krievu huiņu! un nav ko pankoties!

1 8 atbildēt