local-stats-pixel fb-conv-api

16 lietas, ko Tu dari katru dienu, kas neliktos reālas pirms 50 gadiem19

235 0

Piemēram, zagt mūziku no gaisa. Pirms pāris dienām kāds Reddit lietotājs uzdeva jautājumu: «Ko mēs darām šodien, kas cilvēkiem pirms 50 - 60 gadiem liktos pavisam dīvaini?»

Šeit būs pāris labākās atbildes:

«Zvanīt kādam, lai pajautātu, kur atrodas.»
«Zagt mūziku un filmas no gaisa.»
«Vilkt mugurā saplēstu apģērbu.»

235 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

nu pēdējais - ir muļķibas- taksometri parādijās līdz ar auto attīstību, un stipri agrāk kā 50 gadus atpakaļ.. Un izsaukt arī varēja... Pirms tam bija zirgu vilkmes "takši" .. Arī ūdens ir tirgots cik vien sena ir cilvēce... varbūt ne plastmasas pudelēs, bet stikla pudelēs pirms piecdemit gadiem noteikti bija pērkams veikalā..

Solāriji kā tādi nebija, bet "kalnu saulīte", parādījās drīz pēc parastāsaš lampiņas izgudrošanas..

tātad arī krietni senāk kā piecdemit gadi.. Un par plastikāta kartiņām - nu jau tā ir vecāka par 50 gadiem emotion

šogad JAU nosvinēja 50 gadu jubileju emotion

Tātad .. nemaz nav tā kā stasti emotion

9 0 atbildēt

Pēdējais gan bik garām - taksometru pakalpojumiem ir varāk nekā simt gadu vēsture, bet mašīnā pie nepazīstamiem labāk nekāpt arī šodien.

Toties tagad ir telefons bez vada. Veikalu durvis pašas atveras, kad kāds tuvojas. Dators ir iebāžams kabatā, nevis aizņem veselu istabu. Iepirkties veikalā var, neatverot muti. Vai vispār pasūtīt, lai pieved klāt. Iebraucot kādā Eiropas valsts galvaspilsētā, baltos cilvēkus gandrīz neredz. Bērniem ir aizliegts skolā notīrīt tāfeli, palīdzēt virtuvē vai slaucīt klasi - pirms 50 gadiem tas bija obligāti. Drīkst neklausīt skolotāju, izrunāties un spļaut viņam virsū. Ērces pārnēsā encefalītu. Tualetes papīrs ar smaržu. Visiem suņiem jābūt reģistrētiem un čipētiem. 

6 0 atbildēt
5. visi kas nav slinki un domā ar galvu, arī visu labāk sataisa paši, kautvai stresojot, ka nesanāb, bet tomēr sataisa, nevis ka izmest ārā un pirkt jaunu
5 0 atbildēt

Es neko no ta nedaru... man joprojam teva davinatais telefons (11 gadus vecs un joprojam iet ka tanks)

4 0 atbildēt

Nē, neienāca.

1 0 atbildēt

Neesmu ikdienišķs , jo nedaru neko tādu ko esi pieminējusi  emotion 

1 0 atbildēt

Kādreiz neviens neiedomājās,ka nedrīkstētu kāpt nepazīstāmā mašīnā pie nepazīstama cilvēka...un neviens nevienam neko tādu neteica!Perversitāte uzbrieda līdz ar interneta parādīšanos!

1 0 atbildēt

Redzēt savu atrašanās vietu kartē realā laikā. 

Dzīvot, gandrīz nekad neaptaustot reālu naudu. 

1 0 atbildēt

Neesmu ne reizi fotogrāfējis savu ēdienu, tas ir dīvaini.  emotion 

0 0 atbildēt

Pirms 50 gadiem ? Visi smietos ka traki ,ja kads teiktu ,ka vares braukt pa nezinamam vietam autinja un maza kastite radis un stastis kur jabrauc... un pec tam vel vares majas paskatities pashu braucienu  emotion 

0 0 atbildēt

  emotion   jā izlasīju ziņas un noslaucīju dibenu   emotion  

iedomājies, izlasīju ziņu, nebija papīr un noslaucīju dibenu ar telefonu - izmetu un nopirku jaunu un jūtos laimīgs   emotion  

0 1 atbildēt