local-stats-pixel fb-conv-api

«UldonamTV» jaunieši uzdod neķītrus jautājumus, garantēju, ka Tev paliks SLIKTI!36

264 6

Sāksim ar to, ka UldonsTV ir viens no zināmākajiem jūtūberiem Latvijā, lai gan negribas to atzīt, tomēr skatītāju pulks viņam ir savācies visai iespaidīgs. Arī Spokos viņš kādreiz lika savus video, varbūt vēl joprojām liek - nezinu, neesmu pamanījusi. Bet skaidrs ir tas, ka ir grūti viņu nezināt, ja +/- vazājies pa latviešu portāliem un meklē latviešu jūķabu.

Bet šoreiz raksts ne tik ļoti par pašu Uldi, bet par to, uz ko viņš aicina savus «skatītājus». Pirms pāris dienām savā Instagram profilā viņš pievienoja attēlu ar aicinājumu, uzdot viņam neķītrus jautājumus. (Ja viens video aiziet kosmosā ar skatījumiem, tad tā govs jāslauc, kamēr paliek sausa!) Viss jau būtu forši, ja tos neķītros jautājumus neuzdotu bērni. Es nepārspīlēju - bērni.

Kamēr es taisīju skrīnus, tikmēr man gribējās vemt. Iedomājies 12 gadīgu Egīlu, kurš sēž mājās, skatās YT kaut kādu Uldona video, vienā rokā tur telefonu, ar otru roku mutē bāž čipsus. Atver Instagramu un ierauga tur Ulda postiņu. Ilgi nav jāgaida, kamēr Egīls izdomā visoriģinālāko jautājumu un pievieno to: «Vai pa miljonu izdrāztu bomzeni?»

Ko es ar šo visu gribu pateikt? Tā kā es esmu pārliecināta, ka Spokos sēž cilvēki, kuru māsas, brāļi, māsīcas, brālēni, meitas, dēli vai vienkārši kaimiņbērni skatās šo 30 gadus veco tverkojošo vīrieti, tad, lūdzu, liedziet viņiem pieeju internetam!

Tagad piedāvāju pāris jautājumus, ko BĒRNI uzdod pieaugušam vīrietim!

264 6 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

To, ka mūsdienu bērni ir debīli jau sen zināju. Pietiek jau kādā publiskā vietā paklausīties, tādas tēmas tiek apspriestas, ka neerti paliek.

49 1 atbildēt

Mjā emotion ! Aug SLIMĀ paaudze emotion

Šo "slimnieku " vecakiem salikt kartigas soda naudas un bloķet piekļuvi netam visiem ģimenes locekļiem ! 

35 4 atbildēt
Pārspīlējums. Džekam nav sanācis pašapliecināties un izveidot attiecības līdz 30.gadiem, kā arī pietrūkst seksa. Kompleksus viņš mēģina atrisināt šādā veidā. Lai par galvas stāvokli spriež psihiatrs, bet es pateicu savu viedokli par iemesliem, kāpēc kas tāds rodas. Tagad, lai vai ko viņš darītu, tāpat paliks viņam perversā cilvēka zīmogs virsū, un nekad to neizlabos.
27 0 atbildēt
Sekss ar māsu??!Interesants jautājums!!!emotion
24 1 atbildēt

Katrs Youtube kanāla īpašnieks ir spējīgs kontrolēt savu auditoriju gan uz labo pusi, gan slikto. Ja kanāla īpašniekam kā jautājumus uzdod nepieņemamus variantus, viņam ir visas tiesības tos ignorēt, tādā veidā radot skatītājiem priekšstatu, kas ir labs, kas ir slikts. Tāpat kanāla īpašniekam vajag parādīt, kas ir labs, kas ir slikts, t.i. kanāla īpašnieks pēc savas uzvedības parāda, kā uzvedās krietns cilvēks.

Ja kanāla īpašnieks izrāda interesi iegūt npiedienīgus jautājumus, tad attiecīgi viņš tos arī saņems. Tā kā Youtube kanāla "Uldons TV" īpašnieks ir ieinteresēts atbildēt uz nepiedienīgiem jautājumiem nepilngadīgām personām, tāpat ir ieinteresēts atbildēt, vai ir gatavs stāties seksuālos sakaros ar nepilngadīgām personām, velk uz faktu, ka ir orientācijas novirzes. Protams, es nevaru izdarīt šādus secinājumus, jo, 

1) Nepazīstu youtube kanāla "Uldons TV" īpašnieku Uldi Ozolu personīgi, vai arī kādu, kas pazītu viņu;

2) Neesmu specializējies konkrētajā medicīnā, lai noteiktu diagnozi;

3) Neesmu specializējies kokrētajās tieslietās, lai noteiktu sodu.

Runājot par kanāla saturu, Uldis Ozols rada situāciju, kurā parāda, ka "pieaugušais var ākstīties," pēc kā arī seko bērni. Bērni konkrēti seko pieaugušajam un viņu vērtē augstu, kā tas ir bijis visos laikos. Tāpatās kanāls attēlo tādu humora līmeni, kāds ir pieņemams kādai konkrētai grupai (vecuma grupai?) bērnu, līdz ar to viņš iegūst lielāku popularitāti. Ja paskatās šādu un līdzīgu kanālu auditorijas vecuma līmeni, ir lieliski redzams, ka lielākoties auditorija ir nepilngadīgi bērni. Pieaugušie šos kanālus skatās maz vai gandrīz nemaz.

Lai novērstu to, ka bērni skatās šādus Youtube kanālus, ir divi varianti:

1) Izveidot alternatīvus Youtube kanālus, kuros būtu bērnus piesaistošs,, bet ne degradējošs saturs;

2) Panākt Youtube kanāla īpašnieka satura un/vai paša kanāla īpašnieka maiņu

3) Ekstremālos gadījumos panākt attiecīgā Youtube kanāla slēgšanu.

Paldies par rakstu, gaidu konstruktīvus viedokļus.

22 0 atbildēt

Ak šīs mūsdienu meitenes, tik perversas  emotion Dzīvojam brīnišķīgos laikos

19 0 atbildēt

Šādu rakstu uzskatu par kārtējo reklāmrakstu Uldonam. Tagad arī spoku bērniem, kas viņu vēl nezināja, būsi radījusi interesi par šo personu.  

16 0 atbildēt

Ja arī parādītu šo bērnu vecākiem - kāda ir viņu sociālā dzīve tad lielākai daļai no viņiem būtu nospļauties. Tā nu tas ir aug cilvēki kuri neprot nopelnīt, bet vēlās visu. Nav cieņas ne pret vienu un to visu stūlbumu aizsargā likums. Būtu vecais labais lineāls pa pirgstiem, siksna pa pēcpusi tad varbūt būtu cerība tagadējos vēl pilngadību nesasniegušos izglābt un meitenes tik pat tupas un viņām tas liekas kruti, jo bravūrīgāks lops, jo ātrāk meiteneei noslid biksītes.  Zināt kādi speciālisti mums būs pēc pāris gadiem ? Nekādi !!! Jo gandrīz visi skolēni aiziet par palīgstrādniekiem un ja tomēr dodas turpināt mācības tad izvēlas tā- painteresējas kur vislielākā haļava un nekas nav jādara.  

15 2 atbildēt

Pat nezinu, kas ir sliktāk - šitā daunatne vai piekautais policijas ōpis

13 1 atbildēt
Nesaprotu kāpec šis cilvēks netiek “banots” no Youtubes.Kādu piemēru viņš rāda mūsdienu sabiedrībai-bērniem.Viņs tos degradē ar savu stulbumu.Protams,pie tā nevar tikai vainot viņu,bet arī bērnu vecākus, kas nekontrolē to ko viņu bērni dara internetā.Uldonis ir pieaudzis vīrietis kurš ir par slinku,lai strādātu un nodrošinātu sevi.Viņš izmanto bērnus,lai tie ziedotu viņam naudu(To iespējams redzēt daudzos viņa video).Jūs noteikti domāsiet vai tiešām bērni ir tik stulbi un ziedo savu vecāku doto kabatas naudu pieaugušam vīrietiem, kurš propagandē cilvēku degradāciju kā kaut ko “foršu”?Jā,tā tiešām ir.Šis raksta lieliski pierāda to,kas notiek ar sabiedrību kopumā-katra nākama paaudze kļūst arvien debīlāka,protams ar izņēmumiem.....
10 0 atbildēt

Manuprāt tas ir slimi, nu nevar svešs 30 gadīgs vīrietis ar normālu domāšanu šādā veidā kontaktēties ar svešiem nepilngadīgiem sīčiem. Tas tiešām velk uz seksuālām novirzēm. Pieaugušajiem būtu bērniem jādod kas gaišs, pozitīvs, neviss kaut kas prostitūtu līmenī. emotion 

9 1 atbildēt

Stop making stupid people famous. 

8 0 atbildēt

Es Tev Matilde pilnīgi piekrītu,bet ir viens liels'' bet'',visus mājas darbus bērni pilda ar interneta palīdzību un izkontrolēt ko viņi dara katru minūti ir neiespējami,vienīgais variants ir ja dotā tīkla īpašnieks par šitādām nejēdzībām noklapē tam darbonim tīklu,bet domāju,ka arī tas pie mums ir gandr;iz nereāli. 

7 0 atbildēt

............................................______ __........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:, ........ .....................,?........................... ...........................,..... .................../.................................................. .........,}.... ................./.................................................. ....,:`^`..}.... .............../.................................................. .,:”........./..... ..............?.....__............................ .............:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`..... ..._/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.`~,......“~.,....................`..... }............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...................................../................... .............`~.*-,.....................................|,./.....,__........... ,,_..........}.>-._...................................|........... ...`=~-,.... .....`=~-,__......`,.................................... ..................... ...................`=~-,,.,............................................ .......... ................................`:,,.............. .............`..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_........ ..._,-%.......`............... ...................................,<`.._|_,-&``................`..............

8 1 atbildēt

Duraks , kkas nav ar galvu laikam.

6 1 atbildēt

A kur atbildes uz uzdotajiem jautājumiem, bez atbildēm nav interesanti.

5 0 atbildēt

Ja es redezētu, ka man sīkais skatās šitādu te sūdu, tad internets nost būtu līdz skolas beigām... emotion

5 0 atbildēt

                                               Nē. Nē. Nē. 

Nē. Nē.             Nē.        Nē. Nē. Nē. Nē. Nē. 

Nē.      Nē.        Nē.        Nē.

Nē.            Nē.  Nē.        Nē. Nē. Nē. Nē. Nē.

Nē.                    Nē.        Nē.

Nē.                    Nē.        Nē. Nē. Nē. Nē. Nē.      Nē.

5 0 atbildēt

ari pats tas uldons ir debīls ja kautkādu tādu sviestu var publicēt.

5 0 atbildēt

Cik tev gadu, mans anonīmais draugs? Zināji, ka par rupjībām internetā var pienākties arī kriminālatbildība? Internetā tu neesi pilnīgi anonīms, paturi to savā prātā!

4 0 atbildēt