local-stats-pixel fb-conv-api

Soli pa solim: No vīrieša par sievieti 17 mēnešos31

311 2

Ja Tev 17 mēnešu laikā būtu jāpiepilda savs sapnis, vai Tu to varētu? Lūk, students no Amerikas, kurš visu mūžu vēlējās kļūt par sievieti, to paveica 17 mēnešu laikā!

311 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Ir neliels procents dabas kļūdu - vīrieši, kam ir palielināta hipofīze, līdz ar to nojaukts hormonu līdzvars [tas pats ar sievietēm, kurām ir samazināta hipofīze]. Tiem varētu palīdzēt arī ķirurģiski, lai nemokās.

Bet genderisma propagandas upuriem, kas iedomājušies, ka dzimumu viņi var izvēlēties kā desu veikalā, gan derētu ar mietu pa muguru un uz akmeņlauztuvēm, lai stulbas domas nelien galvā.

39 0 atbildēt

Vot kur ir tā robeža, starp - "Bļa, es varētu būt Napoleons" un viņu iepis psihenē un dēvē par nepieskaitāmu, bet ja puika iedomājās, ka es gribētu būt vecene, to sauc par toleranci un fancy as fuck. emotion ?

30 1 atbildēt

"..nejūtas ērti [..] ķermenī, kurā viņi ir piedzimuši.." - tā ir garīgi ĀRSTĒJAMA kaite! Ne ķirurģiski.

29 5 atbildēt

es nenosodu, laitakņemas

14 0 atbildēt

Šito vajag pārvietot uz sadaļu "Praktiskais spoks"  emotion 

15 2 atbildēt

Nav šeit runa par garīgu slimību. Fizioloģiski cilvēkam izdala ģenētisko, mentālo, endokrīno un fizisko dzimumu. Varbūt, ka bija vēl kāds dzimums, bet tik smalki es no fizioloģijas lekcijām vairs neatceros. Embrija veidošanās un augļa attīstība ir sarežģīts process, kura laikā pastāv iespējām kaut kam noiet greizi. Tāpēc var rasties situācijas, kad šie daudzie dzimumi savstarpēji konfliktē. Cilvēkam ir viens fiziskais dzimums, bet pretējs mentālais dzimums u.tml. Šādas situācijas var novērot ne tikai cilvēkiem, bet arī citām zīdītāju sugām.

12 1 atbildēt

Ja es nezinātu kad viņa iepriekš bija čalis, tad kapēc ne? Ļoti izskatīga džekmeitene lmao

9 0 atbildēt

Tas nav normāli  emotion 

11 2 atbildēt
Man liekas dīvaini, bet tai pat laikā manu dzīvi tas nekādi neietekmē. Galvenais, ja izvēlējušies šādu nedabisku ceļu- lai pieņem arī, ka šādā nedabiskā ceļā nevar rasties bērni un neapdotē bērnus, sačakarējot tiem dzīvi, kā arī nesaka ka viņi ir tieši tādi paši kā pārējie, jo viņi tādi diemžēl nav. Ir 2 iespējas- vai nu tāir slimība vai izvēle. Ja viņi atzīst, ka tā ir slimība, tad to vajadzētu varēt izārstēt. Ja neatzīst- tad tas ir apzināts lēmums, kuru pieņēmis cilvēks bez kāda pamata tam. Tomēr uzskatu, ka jebkura vēlme mainīt dzimumu vai pārveidot sevi traģiski utt, nāk no apziņas: "Es neesmu vērtīgs, es neesmu mīlams tāds, kāds esmu, es nepatīku nevienam". Untad nomainīt dzimumu ir kā atbilde šiem cilvēkiem. Bet mindsetsjau paliek tas pats. Tāpēc arī pēc tam 50% nožēlo dzimuma maiņu.
4 0 atbildēt

Skatos, ka tagad jau pirmajā randiņā pat ļoti vēlams pārbaudīt vai skuķim nav bumbas..

4 0 atbildēt

Katrs indivīds grib ar kaut ko izcelties,katrs izvēlas savu ceļu,ko nu kurš.Nesākšu uzskaitīt visas varbūtības,jo godīgi atzīšos esmu slinks rakstītājs,tātad kāds uzskata ka tas ir veids kā pievērst sev uzmanību,ja var precēties veči un vecenes savā starpā un  io uzskata par normālu parādību,tad mainīt dzimumu arī jāuzskata par normālu parādību,lai gan daba teic pavisam ko citu,tās visas ir cilvēku radītas nenormālības,tāds ir mans viedoklis,bet es to nevienam neuzspiežu,lai katrs dara un domā pēc saviem ieskatiem. 

3 0 atbildēt

Interesanti, kā viņa vecāki jūtās, ka dēls kļuva par meiču. emotion

1 0 atbildēt

Vienmēr būs cilvēki, kas domās par sevi un sekos pārējiem līdzī kā aitas, bet būs arī tādi, kas pārleks pāri sētai un ies savu ceļu, kā to izdarīja viņš. Šobrīd pasaulē laikam tāds trends - apsmiet un nosodīt visus, kas atšķiras kaut vai ar sīkāko atomu ķermeņa uzbūvē. Viņš tevi netraucē, tev arī nav viņš jātraucē - liecies mierā un dzīvo savu dzīvi   emotion  

Protams, ka tas nav normāli, ka arī dzimuma maiņa kļūst par tādu, kā trendu, tomēr mūsdienās vieglāk nosaukt tos, kuri tiek nosodīti - steroīdus rijošie sportisti, anoreksiķi, bulīmiķi, melnādainie, pat ķīnieši emotion , atkarīgie, geji un lesbietes, sejas "špaktelētāji", youtuberi u.t.t.

1 0 atbildēt

Kaut kā dzimstība jāsamazina. Un šis ir lielisks veids.

4 3 atbildēt
Spokos cenzūras nav
1 0 atbildēt
Nesmuka šīmeilīte! Bet gan jau sev mīlnieku atradīs!emotion
0 0 atbildēt

Tas ir transvestīts.  emotion 

T a diem viet a  psih. slimniic a a .

4 4 atbildēt

Būs jāpamēģina.

3 3 atbildēt

No nesmuka vīrieša par tikpat nesmuku (ne)sievieti! Škiet neveiksmīga tranformācija!  emotion 

1 2 atbildēt