local-stats-pixel fb-conv-api
177 9 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Kuru jūs mānāt? Ja reāli dzīvē atgadītos kāds no šiem dotajiem piemēriem, jūs ne mirkli nedomājot, pārmestu visus pāri bortam, lai tikai izdzīvotu. Ar izņēmumiem VARBŪT ģimene, bet nu nejau svešas sievietes dēļ, kura tāpat aizies pa skuju dzelmi, jūs būtu ar mieru noslīcināties pats un paraut līdzi vēl veselu laivu. Fantazētāji atradušies.

33 1 atbildēt

da je*al es tik daudz lasīt  emotion 

26 1 atbildēt

Ļoti samākslots tests, vairums situāciju ir nemērā nereālistiskas.

18 1 atbildēt

Sēžot pie Datora ar kafijas krūzi rokā, Es visticamak atbildešu uz tiem jautājumiem tā, kā, manuprāt, man vajadzētu rīkoties attiecīgajā situācija. Bet skarbā realitāte ir tāda, ka mums visiem ir spēcīgs, izdzīvošanas intinkts. Reālajā situācijā mēs būsi spējīgi gan draugu izmest no laivas, gan arī zīdaini nosmacēt.

17 1 atbildēt

Tā ir tukša salmu kulšana. Neviens nevar iepriekš paredzēt kā viņš uzvedīsies šādās situācijās. Vai reāli vari pateikt kura no dzīvībām ir visvērtīgākā, lai izšķirtos? Te vienmēr viedokļi atšķirsies.

9 0 atbildēt

Smagi, bet domāt rosinoši jautājumi+ emotion 

7 0 atbildēt

Atvainjos, nespēju tik garus tekstus izlasīt. Šis tests man šoreiz iet garām emotion

7 0 atbildēt

Es ļoti ceru, ka saglabātu sevī principu, nedarīt citiem to, ko nevēlētos, lai nodara man. Protams, situācijas dažādas, bet es domāju, ka nevienu nenogalinātu, lai izdzīvotu. Ja to izdarītu, atlikušo mūžu mocītos. Diez vai tāda dzīve atsvērtu nodarīto.

6 0 atbildēt

nebija labs ..

6 0 atbildēt

7. Es: "Mhm...  emotion Es domāju, ka es spē...  emotion EU KO TU DARI?!?! AU!!!"

Cits vīrietis: "Sorry, bet Tava nāve izglābs piecus cilvēkus  emotion "

5 0 atbildēt

Testa nosaukums jau norāda ,ka tas nav jāpilda,bet jāpadomā par sastadītāja veselo saprātu.Ja tas Tev liekas smieklīgi,tad man piemēram noteikti nē.

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Beidzot kaut kas labs no testiem !!! Uz šiem tiešām bija grūti izdomāt atbildi. Nekā testi, kur jautā - (nereālas stūlbas fantāzija)  visu mūžu ēstu puņķus vai dzertu cita siekalas emotion

3 0 atbildēt
Patika jautājumi bet gaidīju atbildi ka testos.salidzinat ar citām atb.ir garlaicīgi.
1 0 atbildēt

a?

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

  emotion Sarežģītas situācijas, grūti pateikt, kā reālā situācijā rīkotos, bet ceru, ka tā, kā atbildēju. Cerība mirst pēdējā.

1 0 atbildēt
daži varianti paņemti no National Geographicemotion
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Drausmas ne tests! Piedodiet. Pretīgi pat līdz galam bija pildīt. Vismaz tik tālu, cik izpildīju, ir ko pateikt. Pārmetīsi tu pāri to sievieti, un? Paliksi dzīvs, bet kā ar sirdsapziņu? Nemocīs visu atlikušo mūžu, ka esi nogalinājis citu cilvēku? Un teikšu godīgi, tie, kuri atbildēja, ka nosmacētu zīdaini (īpaši jau SAVU) vai atļautu to izdarīt citam, manuprāt, vispār nav pelnījuši būt par vecākiem.
1 3 atbildēt