local-stats-pixel fb-conv-api

Twitter darbinieks nosvin savu pēdējo darbadienu, izdzēšot ASV prezidenta kontu!19

226 9

Donalda Trampa Twitter konts aizvakar uz īsu brīdi pazuda no Twittera.

Kurš gan nav sapņojis par aiziešanu no darba stilā? Un kurš gan nav sapņojis par to, kā varētu Trampam atņemt viņa telefonu, lai viņš beigtu tvītot sūdu? Viens cilvēks paveica tieši šīs lietas vakar.

Donalda Trampa Twittera konts aizvakar pazuda uz veselēm 11 minūtēm, to izdarīja Twitter klientu apkalpošanas speciālists savā pēdējā darbadienā.

226 9 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Haha. Šo darbinieku tiešām atcerēsies ilgi. Aizgāja ar vērienu emotion
27 0 atbildēt

Interesanti tie 43%, kas aptaujā nobalsoja - 'Ka jādzēš' - kāpēc? viņš neko nepareizi nav uzrakstījis uz izmanto savu Twitter kontu lai paziņotu jaunumus un savus viedokļus, viena lieta ir ja jums vienkārši personīgi nepatīk viņa politiskais viedoklis, bet neko nepareizu viņš nav uzrakstījis  emotion 

11 0 atbildēt

Tramps, ja arī melo, tad daudz mazāk, nekā liberāļi, un, par cik ASV masu mediji ir pārsvarā liberāļu rokās (tāpat kā Latvijā), viņa konti sociālajos tīklos ir ļoti būtiski, lai viņam vispār būtu iespēja paust savu viedokli.

Kā krievi saka, lomaķ ne stroiķ, lauzt ir vieglāk nekā celt, un, manuprāt, tas džeks, kurš izdzēsa Trampa kontu, ir vienkārši infantils, destruktīvs idiots un ne vairāk.

10 2 atbildēt

> Un kurš gan nav sapņojis par to, kā varētu Trampam atņemt viņa telefonu, lai viņš beigtu tvītot sūdu? (?????? kas?)

Viss ko viņš ''tvīto'' ir savs viedoklis par reģionālajiem/globālajiem politiskajiem notikumiem un savas kampaņas virzienu tālākos fokusus.

Tas jau sāk kļūt smieklīgi kā cilvēki pavadiņā pavelkās uz jebkuru ASV Prezidenta tvītu  emotion komentāru lappusē vispār pirmie 3-8 ir liberāļi/demokrāti, kas vien sēž ar atvērtu pārlūku un gaidi, kad pienāks paziņojums par jaunu Trampa tvītu.

7 1 atbildēt

Tas darbinieks ir kaut kāds lēts āksts. Ej prom no darba ,okey - bet dari to ar godu, nevis taisot sūdus. Un vispār nelikumīgi dzēst kāda kontu ,nav svarīgi vai prezidenta, vai sētnieka, ir stulbi un zemiski. Jā Tramps var nepatikt, tomēr arī viņam kā jebkuram citam ir tiesības paust savu viedokli, ko viņs ar Twitter palīdzību dara. Ta kā laikam pelnīti šis darbinieks ticis atlaists. emotion Bet par rakstu +

6 0 atbildēt

žēl ka bakupos arī nenolikvidēja..

4 0 atbildēt

Prieka pēc jau var emotion

6 3 atbildēt

Vecīt, tu latviešu valodas stundas vispār esi apmeklējis? Vai aiz stūra zālīti pīpējis? Ja ko raksti - dari to saprotamā valodā emotion  emotion ne šādi.

3 0 atbildēt

Nu bļē suka, kāpēc man neatļauj atstāt savu komentāru. :@

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Twitter un facebook pieļauju ka ir rezerves kopijas, beigās vienkārši paākstijās, un pēc tam atlika atpakaļ kontu no arhīva. Nav nekas neiespējams tās atlikt atpakaļ vietā. Ja pat no cietā diska izdzēšot, var atgūt datus(paliek pēdas un arhivētās lietas), tad ko runāt par tik lielām platformām kā twitter vai facebook utml.

1 0 atbildēt

Kāpēc tas,ko viņš tvīto ir sūds?Un kāpēc viņa konts būtu jādzēš?

Un raksta ievads tikai parāda,ka tu esi kā aita,kas seko baram,ķip,daudziem viņs nepatīk tad es ar paheitošu un dabūšu plusiņus un skatījumus. emotion 

1 0 atbildēt

Ahu*ec ! emotion

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai, Tavuprāt, ASV prezidenta Donalda Trampa Twitter kontu būtu jādzēš?

Cits variants: Kaut kā pilnīgi vienalga, jo Twitter jau ilgu, ilgu laiku neizmantoju.

0 0 atbildēt

Nesaprotu, kā to Trampu varēja ievēlēt par prezidentu!

1 3 atbildēt