local-stats-pixel fb-conv-api

Uzmanību, meitenes no Rīgas, netaisiet nagus pie Kristīnes no Pļavniekiem!11

91 0

Gan attieksme, gan darbs ir drausmīgs. Neiesaku nevienai. Viss tur ir putekļos un netīrs. Palūdzu pārtaisīt nagus, ignorēja. Kad lūdzu atgriezt naudu, pēc 5 ziņām tik atbildēja, sakot, ka nav un nebūs mājās, kā arī naudu neplāno atgriezt.

Par šādu «kvalitatīvu» darbu samaksāju 15 eiro. Palūdzu, lai atgriež vismaz 10 eiro atpakaļ, jo tagad man ir jālabo šie nagi, jo tie ir salipuši un ne tuvu nelīdzinās «ombre» krāsojumam, ko lūdzu. Krāsa ir švīkās un gali nav nokrāsoti, turklāt vēl gēls ir satecējis.

Drošības apsvērumu dēļ uzvārdu neminēšu, bet šī Kristīne pieņem A. Deglava ielā, Pļavniekos! Ja būtu zinājusi, ka viņa taisa visu tik pavirši, būtu savus piecpadsmit eiro pataupījusi un gājusi uz kaut kādu salonu, kur jāmaksā trīs reizes vairāk.

91 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Bļāviens, nekad vairs pie viņas nekrāsošu nagus! 

59 0 atbildēt

Laikam visas skaistumkopšanas salonu sievietes sauc par Krīstīnēm, vai Svetlanām... emotion 

Nav ko iet pucēties uz kāpņutelpu, būs mācība   emotion 

52 0 atbildēt

nu bet! Ja jau bija tik slikti, tad kāpēc tu maksāji tos 15 euro? Tev bija acis aizsietas, ka tu neredzēji kā viņa tev krāso vai kā?

45 0 atbildēt

Man vienreiz Kristīne no Pļavniekiem kaut ko citu taisīja, ļoti labi viņai sanāca!

40 1 atbildēt

kapēc Tu maksāji, ja ezultāts neapmierina? ? ? emotion 

26 0 atbildēt
Izskatās, ka Tu esi sajaukusi spokus ar sūdzībām.lv emotion
10 0 atbildēt

Nesaprotu, tač uz vietas tu neredzēji? Šitās bļāvējas pēc tam, ja man kaut kas nepatīk esot salona, es saku. Kas tu  ļausi matus nogriezt super īsus, neko neteiksi, bet pēc tam raudāsi, ka negribēji tādus?

Kādēļ procesa laikā vai pēc tā tu nevarēji atvērt muti un pateikt? Mana meisteres ir pārtaisījusi, kad es esmu jau gandrīz ar vienu kāju ārā, bet saprotu, ka kkas nav. RUNĀT vajag uzreiz, nevis pēc tam kaut ko centsties atrisināt, pašai grūtāk.

2 0 atbildēt

nu nez nez, vai tik nav konkurences antireklamina? ! 

kka slim shady izklausas viss tas tekstins.   emotion 

P.S. 15 eiriki par nadziniem nu gan nav cena, pati noskopojies un tiesi ari taads rezultatins ir. 25-40 ir letais galinjs, to jaunu zemak bez pazisanas neiesaku dziit.  

Sen senajos LVL laikos bij dvacaaariitis par labu nagu darbu, peksni tgd sagribeji pa leeeto.  emotion  emotion 

0 0 atbildēt