local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis no Latvijas vēlas veikt dzimuma maiņas operāciju un kļūt par sievieti!17

52 7

«Es eju uz dzimuma maiņas operāciju, taču nedomāju, ka to darīšu šeit, Latvijā,» televīzijas «STV Pirmā!» raidījumā «Sieviete. Personīgi» atklāj Stefa, kura piedzimusi kā vīrietis, taču savā dabas dotajā ķermenī nejūtas labi un sevi uzskata par sievieti. Vai Stefa tiešām ir pārliecināta par tik radikālu lēmumu un pēc pāris gadiem nesapratīs, ka tas tomēr bijis kļūdains? Viņa pārliecinoši atbild – tā nebūs. Tiesa, arī neslēpj, ka pirmais gads pēc šā lēmuma pieņemšanas ir bijis viens no sarežģītākajiem, jo viņa sapratusi, cik daudz kam jāiet cauri, lai nokļūtu gala punktā, kur patiešām vēlas būt. «Es vairs nevaru iedomāties savu dzīvi kā pretējais dzimums. Tāpēc dzimuma maiņas operācija man ir nepieciešamība, bez kā es nevarētu izdzīvot. Tas ir kā manas iekšējās pasaules dvēseles kliedziens pēc palīdzības. Es redzu visas tās vīriešu detaļas, kas man ir jau no dzimšanas, piemēram, Ādama ābols, krūtis, augums, dzimumorgāni – un tās man liek justies ļoti slikti,» raidījumā stāstīs Stefa.

52 7 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Man ir apriebies ka cilvēkus apsmej par to ka kāds ir gejs vai lesbiete, vai arī transvestīts. Katram ir dzīvē sava izvēle un neviens nevar piedzimt perfekts! Lai katrs ir kāds viņš ir!
21 2 atbildēt

Pēc sejas tomēr vairāk čalis nekā meitene, jādzer vairāk hormonu tabletes

10 0 atbildēt

who cares? You can change your gender every day if you want, but still you will look like shit and nobody will respect you.

17 8 atbildēt

Okēj........... emotion

8 1 atbildēt

 emotion  emotion 

5 0 atbildēt

Glīta   emotion 

7 2 atbildēt

Konča, Latvijas daiļums.  emotion 

7 2 atbildēt

lūk kas notiek ja vecāki ir idioti

7 2 atbildēt
Normāla Latviešu meiča!!!
5 1 atbildēt
Peni jau var atstāt. Viens no dabas meisterdarbiem.
5 1 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Tā nav sieviete ar pautiem. Tas vienkārši ir vecis ar pupiem..  emotion 

2 0 atbildēt

Kaut kā pie kājas, lai dara, ko grib. Tik, lai pie straight džekiem nelien.

1 0 atbildēt
Paklau tu pedofīl tā ir mana darīšana ko atctāt un ko ne tev skaijdrs tu geijs zilaijs es vismaz dāmu meklēju a tu dročī kulakā kēms.
1 1 atbildēt
Esmu pārgudraijs spoks.
0 1 atbildēt