local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Spokos ir vieta plikumiem?

Jau izsenis laiku pa laikam spoku vidū notiek viedokļu pamaiņas par to vai Spokos plūsmā (Visiem pieejamajās kategorijās, kurām nav vecuma ierobežojuma) būtu jābūt puskailu sieviešu bildēm, foto ar knapi nosegtiem augumiem utt. Ir veiktas aptaujas ar 1 jautājumu, ir piedāvātas alternatīvas, ir piedāvāts ieteikt risinājumus - pa lielam nekas diži nav mainījies. Šoreiz es vēlos mazliet piestrādāt pie šīs problēmas (tiem, kam neiet pie sirds šadi foto). Izveidojot aptauju ar vairāk kā 1 jautājumu, kurā vēlos noskaidrot jūsu viedokli par to, vai vajag šādas bildes, un kāda ir robeža. Es nesolu, ka tas radīs, kādas izmaiņas, taču ir ļoti interesanti redzēt plašāku viedokli kā tikai jā un nē. Ja aptauja izrādīsies pietiekami populāra tā tiks analizēta ne tikai uzmetot aci procentiem, bet arī ar socioloģisko metožu palīdzību un tiks izveidots raksts par to.

235 1 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Spokos ir tādas bildes, kādas spoku apmeklētāji GRIB redzēt. Ja vairumam plikumi neintresētu un uz tiem neklikotu, tad tādas arī neliktu. Ja vairums tādiem rakstiem liktu mīnusus, tie nonāktu miskastē un netraucētu dzīvi. Satura kvalitāte un atbilstība ir pašu spoku rokās tāpat kā jebkas cits sabiedrībā. Bļaut mākam, bet kaut ko iesākt - ne. Visi, kas ir pret plikumiem, uz priekšu - ieliekat katrs pa augstas kvalitātes rakstam!

8 3 atbildēt

1. jautajums varetu but labak noformulets.  Jo nepieciesamas puskailas sievietes nav, bet aizliegt ari nevajag

4 0 atbildēt
Beidz čīkstēt, citu viedoklis baigi neko nemainīs, jo tādus rakstus liekam mēs paši, ja Tev kks nepatīk vērsies pie tiem, kas liek tādus rakstus, un tiem saki, lai neliek tādas bildes. Bet šaubos, ka tas palīdzēsemotion Labāk ka ir kā tagad, jo Tu jau kā čalis negribētu puspliku veču bildes.
4 0 atbildēt
To visu cepšanos par puskailumu izsauc 4 sabiedrības slāņi: 1) geji 2) musulmaņi 3) skauģi 4) resnīši, kuri propogandē nedabisku resnumu. Pārējiem vai nu pofig, vai intetesē.
4 0 atbildēt

Manuprat tam visam ir jābūt attiecīgaja sadaļā. Mūsdienās ar to ir apsēstība, bet protams tas jau nav nekas nedabisks cilvēka ķermenis, bet šo lapu apmekle arī bērni. 

4 1 atbildēt

Godīgi sakot, ir palicis mazāk pikanto titulbilžu. Ok, varbūt es vienkārši ienāku, kad šie raksti jau ir aizslīdējuši, bet vienubrīd tiešām bija tā, ka katrs otrais raksts no jāņujāņa un kas nu vēl tādas titulbildes lika.

Risinājums jums jau ir - nsfw. Lieciet arī uz titulbildēm un ļaujiet man savā profilā atzīmēt, vai es gribu tādas redzēt visā portālā vai ne. Nav ne jausmas, cik tehniski iespējams to nokārtot, bet ideja tāda - Autors pats pievieno+administrācija izčeko rakstus, atzīmē visas aizdomīgās bildes, un, ja esmu savā profilā atzīmējusi, ka negribu nsfw bildes redzēt bez migliņas, tad manā taimlainā tās uzrādās ar migliņu. ja gribu, manuāli varu paskatīties, bet lai nav tā, ka viss ir vienos dekoltē, niecīgā apģērba gabalā, kur pēc tam vēl ar administrāciju dabū strīdēties - ir tur kaut kas mugurā vai tomēr nav.

8 5 atbildēt
Es uzskatu ka vajadzētu šķirot rakstus 18+ sadaļā. tas ir... 18+ bildes un 18+ raksti tas reāli būtu tā kā 18+ bildes būtu bilžu raksts kur pārsvarā ir bildes un 18+ raksti būtu sadaļa kur būtu lasāmgabali... Jo reāli ja gribi lasāmgabalu tad starp visiem 18+ nereāli atrast to... Visādi citādi man nekādu pretenziju nav pret 18+ sadaļu... Pat varētu atļaut kailākas dāmas likt... Jo reāli ir tā ka ja tev viņas nepatīk tad neviens tev nespiež vērt vaļā to sadaļu... ;-) Ārpus 18+ sadaļas varbūt nevajadzētu likt pārāk kailas dāmas... Manuprāt ārpus 18+ sadaļas dāmas apakšveļā ir ok, apakšveļā tas nav erotiskajā tērpā vai tamlīdzīgi... Cerams ka sapratāt ko gribēju pateikt.
3 0 atbildēt
Un par puskailām sievietēm un vīriešiem jau sen vajadzēja pārstāt bļaut, jo autoriem ir iespēja tādas bildes atzīmēt kā "NSFW". Ja lietotāji sūdzas par konkrētiem attēliem, tad administrācijas pārstāvjiem ir tiesības tās atzīmēt kā "NSFW".
4 1 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Puskaila ir tāda bilde, kur puse no bildes ir kaila.
2 0 atbildēt

Plikumi var nepatikt tikai gejiem vai meitenēm... 

Kas tur tāds, ka titulbildēs meitenes?  emotion 

6 4 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Es gribētu, lai puskailās bildes iet uz 18+.

5 4 atbildēt
Ja tiek publicētas pusplikas Latviešu meitenes,tad iebildumiem nevajadzētu būt!!!emotionAgrāk šeit varēja atrast arī smukas bildes no žurnāla "Klubs"!!!
2 1 atbildēt

Pa lielam vienalga par bildēm kā tādām, ja raksts ir par to. Clickbait jau ir pa visam cita lieta. Uzskatu, ka to ir jāaizliedz: gan raksta virsrakstam, gan titulbildei vajadzētu būt konkrēti saistītai ar tēmu rakstā nevis tupa plika vecene. Tas vienkārši krīt uz nerviem tāpat kā YouTube video, kuros titulbilde nekādā veidā nav saistīta ar video iekļauto. 

Savukārt, no otras puses skatoties - skarbajos ziemas vakaros, kad rociņas sals un vajadzēs tās sasildīt, būs liels abloms: ienāku, ieraugu atbilstošu materiālu, taču ieejot iekšā, esmu vīlies, jo tas nemaz nav tas, ko gaidīju. Tā nu rokas paliks aukstas un iestāsies besis. Vai tas ir vajadzīgs? Nu vai tiešām tā vajadzētu nabaga cilvēkus kaitināt?  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Man nekas nav pret tādām bildēm. 

Atbildot uz jautājumu Nr.6  Bija situācija darbā kad  ienāca klients, domāju ka esmu minimizējis attēlu, bet redzot klienta  smīnu sapratu ka kautkas ne  tā,  protams paskatoties monitorā bija jāsarkst,  krūtis pa  visu  ekrānu.  Nez  ko  cilvēks  padomāja  par mani..Mierinājums nedaudz  par to ka viñš bija čalis aptuveni  manā vecumā, gan saprata  ka gribas acis  ar  pamielot. 

0 0 atbildēt

+ par titulbildi  emotion 

0 0 atbildēt

Pamēģiniet tikai piemēslot spokus ar tādam muļķībām🫣

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »