local-stats-pixel fb-conv-api

Zēns, kurš bija savs vectēvs, un citi neticami reinkarnācijas stāsti15

309 0



Šie stāsti liks uzmesties zosādai.



309 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Tajā pašā laikā bariņš zinātnieku ir pierādījuši, ka dzīve pēc nāves neeksistē, viss esot pakļauts fizikas likumiem un nekam citam. Žēl, ka nekādi nevar tikt skaidrībā kā ir patiesībā. emotion 

19 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Nu vispār ir viena teorija, kas to visu izskaidro ar fizikas un bialoģijas likumiem.

Dzīve pēc nāves protams neekasstē, bet neviens īsti nav pētijis DNS mutācijas kas iegūtas dzīves laikā, instinkti kas iegūi dzīves laikā taču kautkā tiek nodoti tālāk, ja tas tā nebūtu tad dzīvība neeksistētu kā tāda. Kāpēc nevar pieņemt ka kautkādi atmiņu fragmenti tiek nodoti tālāk nākamajāi paaudzei?

Tas pat ir ļoti ticams, un būtu pat ļoti loģiski.

Un tas ari izskaidrotu kāpēc tieši bērni atcerās kautko no pagātnes, ir zinātniski pierādīts ka bērnam piedzimstot ir krietni daudz vairāk sinapšu ( nervu savienojumu), nekā pieaugušam.

Tas tika skaidrots ar to ka tas lai varētu uzņemt informāciju, bet kāpēc nevarētu būt ka t''a ir pagātnes - mantotā atmiņa? kas laika gaitā, dēļ tā ka nav vaajdzīga pazūd. 

Un vel par reinkarnāciju - ja visi cilvēki kautkur pārdzimtu, tad kā gan laika gaitā rastos vairāk cilvēku? un citu radību?

To skaits taču uzreiz nebija triljonos ( ja skaita visus kukaiņus un tā tālāk )...

Tās ir manas subjektīvās domas par to renkarnāciju

0 0 atbildēt

Ir ir, tika nepublisko - paprasi saviem vecākiem, vai radiem, gan kāds tev ko līdzīgu pastāstīs.. 

Ka tāda lieta ir bijusi...

0 0 atbildēt

Mans palātas biedrs iepriekšējā dzīvē bija Ļeņins. Tas jau nebūtu nekas īpašs,bet sūdi tādi...viņš apgalvo,ka arī tagad esot Vladimirs Uļjanovs no Simbirskas emotion 

0 0 atbildēt