local-stats-pixel fb-conv-api

Video pamācība: Kā panākt to, lai mīļotais nopērk Tev jaunāko iPhone?22

218 3

Dāmas, rudens nav aiz kalniem, tāpat kā jaunākā iPhone izlaišanas datums. Tāpēc iesaku noskatīties šo video un ielāgot pāris lietas, kas jādara, lai panāktu to, lai TAVS mīļotais nopērk Tev to sasodīto ābola kluci!

218 3 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Cienījamās Gold Digger maukas!

   Iesakumu jums labāk neizspēlēt šādus trikus, jo savādāk jūs ātri vien paliksit vienas.. Īpaši ja dzīvojat Latvijā. 

Bet ja tomēr nolemjat darīt ko šādu, tad iesaku to nedarīt mašīnā, jo jūs jau zināt ka var notikt ''negadījums'', nu ja jūs šādā veidā pārslogosit čali ar emocijām, tad viņš var noģībt, un ieskriet kokā. Runājot par emocijām, vīrieši nezin kas tās tādas ir, tāpēc nemaz necenšaties tās izmantot pret mums. Un runājot par mīlestību, vīrietis mīl jūsu ķermeni, tikpat stipri, cik jūs viņa naudasmaku.

Ja jūs negribat tikt izsviestas kādā autobusu pieturā, tad labāk tiešām neizmantojat mašīnu par vietu, kur sākt raudāt, jo normāls čalis pateiktu ka droši vari iet meklēt kādu ar biežāku naudas maku, un ka viņš jau ir atradis kādu normālu meiteni.

Tāpēc jā, ja jūs negribat pa labam lai jums uzdāvina to IPhone, un ja izmantosit šādus trikus, tad varat atvadīties no sava jau bijušā vīrieša, un iet strādāt lai nopelnītu tam IPhone.

-Ar cieņu

Normālais Čalis

Ps. If you really want a man to love you, then don't start crying about some phatetic shit what you can buy with money, better care about the love between you two and work on your relationship.

27 1 atbildēt

Ar šitādām ku*ēm nav ko pīties, visu dzīvi sapisīs, kontu izsūks un katru nakti pisīsies ar kaimiņu Andri "jo viņam lielāks krāns".

20 1 atbildēt
Aifons ir mēsls 😁😁
19 1 atbildēt

Wow, jaunāko iphonu nenopirka. A faktu, ka viņai nav jāstrādā un, ka atļauj uzvesties kā princesei aizmirsa jau. tas Čalis gan jau viņai ir devsi to, par ko daudzas var tik sapņot. To gan viņa nenovērtē.

17 0 atbildēt

Ar kaju pa dir*u,lai ie meklet sev "sugardaddy"! Atiecibas balstitas uz materialismu nav grasha vertas.

18 1 atbildēt

Ko es tikko noskatījos? 5 gadīga meitene, kurai nenopirka to konču spīdīgajā papīrītī.  emotion Izskatās, ka čalis arī nedaudz skuķi izlaidis pērkot viņai visu, ko vēlas.  emotion 

15 1 atbildēt

Mazu bērnu rotaļlietu veikalā atgādināja.

12 1 atbildēt

Uz manīm šādas lietas nestrādātu, lielāka iespēja ka es viņu no mašīnas izsviestu laukā nekā nopirktu iPhone. emotion

9 0 atbildēt

Vai es saredzu pīļlūpiņas? emotion

9 0 atbildēt

Vajadzēja biežāk minetu taisīt mošs tad dabūtu emotion

8 0 atbildēt

Ja čalis nepērk Die Phone, ieteiktu nedaudz paseksot ar čali, pēc tam paņemt baltu lapu, uzrakstīt iesniegumu par izvarošanu, un aiznest uz policiju. Pēc tam aiziet uz ekspertīzi, DNK analīzēm. Čalis 99% gadījumu negribēs pavadīt 5-8 gadus zonā, tāpēc žigli nopirks prasīto. Attiecības tas nesabojās, jo puišiem ļoti patīk ekspresīvas un izlēmīgas meitenes.

8 0 atbildēt

Ko darīt ja čalis sāk raudāt pretī un viņam arī ir sīpols ar dēlīti un nazis rezervei? 😁😁😁

5 0 atbildēt

Priekš kam "mīļoto" slaukt? O_O

Lasiet pamācību spokos, kā tikt pie aifona, tajā pašā laikā netērējot ģimenes budžetu! Palīdzība, lūdzu - vienkārši paprasi naudu (vai aifonu) puišiem internetā! emotion  

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

labs emotion

0 0 atbildēt