local-stats-pixel fb-conv-api

Vēršos pie Jums, Latvijas puikas!134

361 38

Atkal un atkal pierādās tas, ka maziem puikām galvā ir sperma un mammas ķīselis.

361 38 134 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 134

0/2000

Itkā pirmais raksta teikums -  Kāpēc ir cilvēki jāliek kaut kādos rāmjos?

Pēc tam pati saliek kaut kādos savos sačakarētos, nesaprotamos rāmjos. 

75 0 atbildēt

Izskatās, ka autorīte arī apgrozās ne tajā publikā. Pati izveidojusi savus rāmjus un tad nu pieturās pie tiem. Nenobrieduši tirliņi līdzīgās proporcijās ir atrodami visās vecuma grupās. Tāpat kā tā saucamie normālie.

46 2 atbildēt

Jūs visi esat tuk tuk   emotion  Katra/katrs guļ ar ko grib ko jūs stumjat virsū savus rāmjus  emotion  Dzirdu tik nauda nauda laikam Tevi nekas vairāk arī neinteresē.  Vot varētu laimēt tik daudz naudas, ka visām no skaudības acis izsprāgst  emotion 

31 1 atbildēt

Ok. Skatos, ka NaglaKabatā ir debīlu un jēlu uzbraucienu meistars/e. hu* zin kā ar to dzimumu tur īsti ir, bet runa jau nav par to.

Runa ir par to, ka tādas maukas (rakstura nevis profesijas ziņā), jeb kā vēl saka "gold digger", pēdējā laikā ir saradušās tik daudz, ka pilnīgi vēmienu sit augšā. Kā jau iepriekš viens minēja - Tu raksta sākumā minēji, ka cilvēkus ir stulbi iedalīt rāmjos, bet pati tiko iedalīji savos tizlajos, debīlajos rāmjos. Es protams neko nezinu nedz par tavu vecumu, bet pēc šī raksta izskatās, ka vai nu tu esi augusi kopā ar konservatīvi domājošām mammītēm, vai arī pati tāda esi.

Tā vien izskatās, ka tu esi atskatījusies n-tās melodrāmas, pēc kurām tev tāds murgs ir sakāpis galvā. Nokrīti beidzot no gaisa! Nu... Vai vismaz atraujies no ekrāna. Izej ārā, paelpo svaigu gaisu. Ej uz randiņu nevis ar "Sims" varoni, bet ar reālu cilvēku.

Varu uz 95% saderēt ka tu uz manu komentāru centīsies atbildēt ar kādu kārtējo jēlību, taču nesteidzies! Apstājies, padomā! Vai bija vērts? Vai ir vērts? Un vai būs vērts tev vēl turpināt normālu dzīvi sabiedrībā ar šādiem uzskatiem?

Rakstā aprakstīji kāds tavuprāt ir galants vīrietis. Es tā domāju, ka tādu tu diez vai sastapsi, jo diez vai galanti vīrieši uzturas tādā maucīgā sabiedrībā.

Katrā ziņā. Novēlu tev beidzot ķerties pie prāta. ...Un arī pie latviešu valodas mācību grāmatas, jo nejau tikai sievietēm nepatīk čaļi, kas nemāk rakstīt. Arī čaļiem nepatīk, ja sieviete ir tik pat gramatiska, cik aita aplokā.

15 1 atbildēt

Man 24 un uzvedos kā pēc kategorijas vīrieši pēc 40. Nu Jopcik. Dzīvoju nākotnē? Man vienmēr vecāki teica, ka esmu dzimis, lai darītu ko labu dzīvē.

14 0 atbildēt

Spriest par visu pasauli pēc savas pieredzes galīgi nav gudri  emotion 

12 0 atbildēt

Manliekas, ka cilveki ir idioti un cīnas par kkādām muļķībām. Lai dzīvo katrs ar ko vēlas pēc paša brīvības un apzinātas gribas. Tu ne ar ko labāka par to bīberpuiku bloudžābu neesi.

11 0 atbildēt

Šī tipa vīriešiem nav naudas par ko aizvest meiteni uz randiņu pieklājīgu vai dāvinātu ziedus

Viņiem sāk parādīties kau kāda nauda bet īsti vēl nav. samaksā tā kā sieviete nemaz pat neredz cik viņš samaksāja, Trīs teikumi izteica visu par autoru, tu esi vienkārši prece kuru var nopirkt un izmest kad paliec garlaicīga.

10 0 atbildēt

Izskatās, ka arī šī autore, tā pat kā Bloudžāb, ir sasniegusi tikai agrīno attīstības vecumu - 2/3 gadus, kad bērns arvien labāk spēj izstāstīt par savām vajadzībām un vēlmēm, taču reizēm viņš pats neizprot, ko īsti grib.

10 0 atbildēt

Kādā pasaulē dzīvo šī raksta autore? 

9 0 atbildēt

Ne jau vecums nosaka cilvēka (vīrieša) uzvedības īpatnības!

Tā ir audzināšana!

Nepilnās ģimenēs ir grūti sagaidīt, lai puikiņš izaugtu par normālu vīrieti.

Māte nevar ieaudzināt dēlā visu to rakstura iezīmju komplektu, kas atšķir vīrieti no vienkārša sēklneša!

Un tā rodas jefiņi un tizleņi.

Agrāk vismaz tos iesauca armijā, kur - ja nebija dzīvotājs - tad arī atrada sev kādu zaru. Vismaz ar savu jēlo genofondu neturpināja savu tizlumu.

Arī ārpus ģimenes - jaunie cilvēki nemitīgi tiek mudināti tikai uz izklaidēm un iepirkšanos. Šis dzīves standarts tiek uzspiests kā pareizais.

Ģimenes vērtību attīstīšana vispār netiek pieminēta!

Vai tad ir jābrīnās, ka līdz pat 30 g.v. puiši ir bērna prātā?

9 0 atbildēt

Man pietika ar pirmo rindkopu... Atslēdiet šīs tēmas rosinātājus no wifi..........  emotion  

8 0 atbildēt
Vispār krietni vecāki vīrieši patīk tām sievietēm, kurām vai nu tēva nav vispār vai arī ar to ir ļoti sliktas attiecības. Tā viņas neapzināti mēģina to kompensēt. Un ar vīriešiem ir tas pats.
7 0 atbildēt

Tāds tādu satiek. Žēl, ka tā sanācis. Autor, nesatraucies, tu esi perfekts materiāls priekš cukura tētukiem. 

6 0 atbildēt

> pirmais teikums - "Kāpēc ir cilvēki jāliek kaut kādos rāmjos?"

> viss pārējais raksts - cilvēku likšana rāmjos pēc vecuma

  emotion  

6 0 atbildēt
Muhahahha, so raksta meitene kurai ap 17-20 gadiem. Puika tikko salauzis mazo sirsninu un si izdoma uzrakstit rakstu ar domu sevi mierinat un meklet sev Virieti ap 41-44 gadiem, kas vinu ritigi izvales.
5 0 atbildēt
Raksta autore *Feministe*.
3 0 atbildēt

MAN DRĪZ BŪS 30. TAD ES BŪŠU LIELS?

6 3 atbildēt

Kārtējās m@ukas žēlabas ar domu - : "Ak cik grūti atrast vīrieti, kas mani uzturēs, jo man taču tā patīk parazitēt, es esmu super īpaša un mani ir jāapdāvina ar viskautko. Labāk lai taču mani dr@ž vecāks vecis, kam ir nauda, nekā es par velti došu jauniņajam." Meitenīt, ja tik labi pazīsti visas vecuma grupas, tad apsveicu, laikam esi tāda pamaucīga... + visās vecuma grupās sarunu noved uz naudām.

Varbūt pamēģini iegūt vismaz vidējo profesionālo izglītību, sāc pati sevi uzturēt, un nevajadzēs meklēt sponsorus - tādā veidā nevajadzēs sūdzēties par pauikām un vīriešiem.

vēl īsāk sakot - raksts ir par to, ka vīreši negrib un/vai nevar tevi uzturēt

4 1 atbildēt
« 1  2  3 »