local-stats-pixel fb-conv-api

Vēršos pie jums, Latvijas dāmas!135

294 98

Es nesaprotu kur ir jūsu problēma, kāpēc jums ir tik stingra nostāja, ka likties gultā ar jaunāku puisi būtu nepareizi? Vai tiešām jums nav apnikuši tie utainie, garlaicīgie, nodzērušies Latvijas vīrieši? Latvijā nav normālu vīriešu, kas vecāki par 30 gadiem. Varbūt kāds ir, bet tas ir retums. Viņi visi ir pārsvarā nodzērušies, tikai seksu griboši un neko no mīlestības nejēdzoši neveiksminieki. Viņi nespēs jūs mīlēt. Jauni puiši turpretī gan zina kā mīlēt, viņiem nav dzīvē vajadzīgas tikai 2 lietas: sekss un alkohols, kā trisdesmit+ vīriešiem Latvijā, viņiem ir plašāks interešu loks, vairāk enerģijas un pozitīvāks skats uz dzīvi. Viņi gadījumā, ja jūs pati esat nomākta un tāda ar drūmu skatu uz dzīvi, palīdzēs ienest gaismu jūsu dzīve, palīdzēs atgūt jaunību un dzivesprieku. Viņi nevērtēs jūs un jūsu ķermeni kā to darīs jūsu vecuma vīrieši. Viņi nepiesiesies un nekritizēs jūs par katru krunciņu, tauciņu vai jūsu zobu kvalitāti, kā to darītu jūsu vecuma vīrieši. Viņi būs tik laimīgi esot kopā ar jums, ka viņi visas šīs nepilnības, ja jums tādas ir, nepamanīs un pat ja pamanīs tad par tām nerunās un centīsies pie tām pierast. Jaunāki zēni prot uzklausit, saprast, dot padomus. Viņi var dot jums arī daudz vairāk gultā. Pieredzes trūkums gultā ir atspēkojams ar enerģiju, vēlmi izmēģināt jaunas lietas un milzīgu seksuālo apetiti, kāda piemīt tikai jauniem zēniem. Pusmūža vīrietis ar jums gultā spēs likties tikai reizi dienā, nu varbūt divas kā maksimums, sakarā ar to, ka mūždien būs darbā un pēc darba būs pārāk noguris, lai nodotos seksuālos piedzīvojumos ar jums. Par cik jūs savu seksuālo virsotni sasniedzat tikai ap 40 gadiem, jums tieši šajā vecumā vajag jaunu zēnu blakus, kurš arī atradīsies savā seksuālajā virsotnē. Vīrietis pēc 30 jau no šīs virsotnes būs sen nokritis un būs iegrimis seksuālās stagnācijas purvā no kura ārā vienkārši netiks vairs ārā, jo jaunāks vairs nepaliks. Mežonīgs sekss var viņu novest līdz sirds aritmijai vai citām kaitēm. īsi sakot vīrietis pēc 30, pēc 35 jau nu pavisam noteikti, gultā vairs ir nelietojams - viņš ir kā izlietots prezervatīvs no kura jēgas nekādas. Metiet viņu miskastē un aizvietojiet viņu ar gados jaunu mīlas ērzeli.

Es kā pats būdams gados jauns puisis būdams varu jums teikt vienu: būt kopā ar vecāku sievieti ir mūsu sapnis, fantāzija par, kuru tikai retais no mums uzdrīkstas runāt skaļi un atklāt to citiem. Un vēl mazāk ir to, kuri šo sapni centīsies piepildīt. Zinu, ka arī jūs par to sapnojat. Zinu kā jūs siekalojieties ik reizi, kad jums garām paiet kāds jauns, simpātisks un labi trenēts jauns puisis. Jūs zināt, ka viņš gultā būtu daudz labāks nekā jūsu strauji novecojušais vecais vīrs, kurš jūs jau nespēj apmierināt labi sen. Tomēr jūs baidāties no savām vēlmēm un tādēļ šīs neķītrās fantāzijas paliks tikai fantāziju līmenī. Jūs baidāties, ko par saiešanu kopā ar jaunāku puisi teiks jūsu ģimenes, draugi un bērni. Ticiet man, jums nav no kā baidīties. Dzīve ir parak īsā. Jums tas ir jāsaprot. Jums ir jārīkojas! Jaunāks puisis pie jūsu sāniem būs labaks par jebkurām zalēm, kuras jūs izmantojat, lai justos jauna un svaiga un izbaudītu dzīvi visā tās krāšnumā.

Jūs zināt, kur mūs meklēt. Sporta zālēs, iepazīšanās portālos un aplikācijās un daudz kur citur. Mēs esam sastopami daudzās vietās un pacietīgi gaidām, kad nāksiet pie prāta un nekautrēsieties no savām vēlmēm. Beidziet mocīties dzīvojot kopā ar saviem dzērājiem vīriem, ar kuriem jau sen auklējoties esiet aizmirsusi par sevi un to, ko gribat jūs. Dzīve pēc 40 tikai sākas. Jūsu vīrietim pēc 40 viņa jau ir beigusies, viņš vairs neko negrib un nevar, jo ir vecs. Priekškam jums tādu? Sajūtieties jauna esot kopā ar jaunu puisi, un atcerieties jauns pusis var jums dot daudz vairāk kā tikai labu seksu. Viņi ir izcili psihologi, padomdevēji un izklaides partneri. Viņi grib un ir gatavi uz visu, gluži kā jūs pati. Esiet beidzot laimīga!

Paldies, ka izlasījāt šo visu. Veiksmi jums dārgās dāmas :*

294 98 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000
Interesanti, ka raksts publicēts spokos, kura noteikti ir viena no MILFu un cougaru pūlcēšanās vietām. emotion
5 0 atbildēt
Es ceru ka tu vienkārši šeit joko. Ja ne tad lūdzu nenoliec visus vīriešus. Tas ka tev tuvumā ir dzeraji nenozīmē ka visā valstī ir dzeraji
5 0 atbildēt

Ko?

5 0 atbildēt
Clickbait. Lol.
5 0 atbildēt

Lai gan es nezinu, cik veci ir Tavā rakstā pieminētie jaunie puiši, bet, ja pieņemam, ka tie ir vecumā ap 20-25, tad pēc pazīšanās ar tāda vecuma puišiem, varu apgalvot, ka visi viņi skatās uz tā saucamajām "mazajām", kas ir 14-18 gadus vecas. 

4 0 atbildēt

Nepievērsu uzmanību raksta bildei. tev tās dāmas, kuras bildē skaitas ap 40?

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

mulkibas, visiem intrese sex, un tas ari galvenais faktors vai attiecibas viss ir labi! 

5 1 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Nav retums arī redzēt 20 gadniekus, kas ir utaini, garlaicīgi un nodzērušies....
3 0 atbildēt
😂😂😂😂
3 0 atbildēt

Te komentāros tā raksta par starpību 18 un 23 gados. Nu nez tajos gados jau nav nekādas starpības , tas skolā likās , vienu gadu vecāks vai jaunāks, jau starpība kā starp bērnudarzu un augstskolu.  No raksta sapratu ka runa iet par 40 gadīgām sievietēm un čaļiem ap 20-25.  Nu jā ir man gadījies, ka uz ielas kāds jaunais sāk sist kanti , bet tā nav norma.  Kaut daudzām manām paziņām ir gadus 15 jaunāki draugi. Tagad tāda mode radusies.  Kā nu kuram patīk. Pirmkārt , es kaut kā negribētu, ka par mani runā kā par Makrona sievu , kad palasa komentārus , slikti paliek. Ko šī skaistā sieviete kādam nodarījusi, un kāda vispār kuram daļa, ar ko Makrons guļ. Otrkārt, teikšu atklāti - man ar tiem jaunajiem čaļiem vienmēr bijis  garlaicīgi. Nu ko es iesāktu ar tādu bērnudārzu? Jā , vienreiz man arī bija sekss ar kaut kādu neatceros vairs , gadi 18 vecu vai, kad man jau sen nebija 18.  Nu vienreiz tas bija jauki, tāds svaigums, spirgtums , bet tas arī viss. Otreiz nekad mūžā neesmu gribējusi.  Patiesībā tā arī bija vienīgā reize, kad man vispār bija 18 gadīgs. emotion Pilnīgi nepiekrītu par to, ka pēc 30 visi nodzērušies. Pazīstu ļoti daudzus, kas ir forši čaļi un patiesībā tikai pēc 30 viņi beidzot sāk iegūt smadzenes, kļūst nosvērtāki,  tāpat kā sievietes. Līdz 30 mēs visi vēl esam bērni. Tad sanāk, ka tu tagad esi tāds foršs , gudrs, interesants, bet tikko tev apritēs 30-tā  dzimšanas diena, tā pēkšņi tu nodzersies , paliksi nekur nelietojams?  

3 0 atbildēt

Atbilde pa visam vienkārša, meitenes nav nimfomānes, bet gan piedzimušas par staigulēt, tāpēc liekas gultā ar katru garāmgājēju, jo vecāks jo bagātāks (tā viņām vecāki māca), Var redzēt, ka autors ir nabadzīgs izmisis nodzeries aukoholiķis emotion Daļa tur taisnība ir: Lidz šim nevienu neesu mīlējis un to nevienai neesu teicis (pilnigi nevienai), jo nav pelnījušas, jo kas gan tā par milestibu ar mauku. Viņu tak nav pelnijusi, lai kāds viņu mīlētu, man no tādām vēmiens nāk, tākā latviešu meitenes ir sliktākas par latvijas bāleliņiem emotion Kļūdies tajā, ka kāds te nodzēries, man riebjas pīpmaņi un alkaholiķi, pats nedzeru un neballējos pa grāvjiem un klubiem. Kļūdies sava tekstā ari tajā, ka kāda Latviete būtu pelnijusi kādu zolīdu puisi, jo kurš gan Skaists, gudrs, sportisks, izglītots puisis gribēs sev resnu, neglitu slinku palaistuvi, kura domata lai viņu pi*stu, palaistu no rokas rokā. Tāpēc ari manu uzmanibu lidz šim navpelnījusi neviena latviete (vai vispār kāda meitene (mīlestibas apliecinājumu nav pelnijusi)), jo viņas nav manis cienigas, es necienu maukas, palaistuves emotion Tākā nepatiesi spried par cilvēkiem un baigi uz kādu esi apvainojies, nezmazvai kā mankāriga kuce emotion Un lai kādu ievilktu gultā, es neesu tik zemisks, lai kādam melotu, esu viens no retajiem, kurš nemelo, lai kādu pavedinātu, saku tieši un konkrēti, ar kādu mērķi un kam viņa domāta (ja viņai tādi nepatik, nav mana problēma, neesu vainigs, ka viņai patik meļi, nikuļi, vārguļi, pēc kuriem viņa tik staigā roku rokā, ar 10 berniem savos 16 gados tādejādi sāpinot tikai sevi).

- Autors nenormali safantezējies dzivodams savos melos un pašizdomātajā pasakā, tavai zināsanai, nav neviens kurš būtu tevis vai kāds cita cienīgs kurš kādu nepratigi milētu. Atklāšu noslēpumu, MILESTĪBA nepastāv emotion tādejādi neviens nevienu nemīl, kas gan tā par mīlestibu, ja tu mīli visus pēc kārtas ar kuriem guli un to saki katram garāmgājējam?  (tāpēc es ar vārdiem nemētājos). Tu runā tā, itkā meitenes uz šis zemes butu pašas svētākās un nevainigākās. 

Diemžēl ari par jauniešiem kļūdies, kur esi uzrakstijies, ka viņi māk milēt un viņiem neinteresē sex, tieši otrādies, viņiem tas interesē un viņi mīl visas kuras dod. Ja neinteresē sex, tad milestiba ar neinteresē, tad viņiem interesē spēles un izklaides, tusiņi...

Vecit, mazāk dzer un saceri tādu figņu. Nevienam nav sapnis būt kopā ar vecu grezeli. Nejauc izpriecas ar attiecibām.  Pats personīgi esu veicis visāda veida aptaujas un varu teikt to, ka jauni zēni noteikti nav nekādi psihalogi (bet gan balamutes, batonu spraudēji) un padomdevēji it īpāsi. Tā pat kā jebkurš cilveks it ipaši sievietes, neprot izlasit tekstu un atbildēt uz visiem jautājumiem. (šis bij mans patiesais viedoklis nevis pārmetumi vai pretenzijas (kuru tu sauc par heitu)) emotion Gribat gādu padomu? Vērsieties pie manis emotion sniegšu pilnvertigu atbildi

Autor, pirms raksti kautko līdzigu šai figņai, pakustini savas pelēkās šuniņas, padomā un apdomā ko raksti, jo šis ir pilnigs mēsls. Tā vien šķiet, ka šo tekstu izspļāvis kāds nogribējies tīnis.  Meitenei pašai ir izvele ar ko maukoties, pieēramar jauniešiem jāties katru dienu pa 5 minūtēm, vai ar noruditu ērzeli 1x neēļā 2h un atšķiriba ir ari kvalitātē. Salīdzinājums tev nožēlojams, jo nesalīdzināji maciņa biezumu un kāpēc tam pensionāram varētu but sex 1x nedēļā.

3 0 atbildēt

MILF, MILF, MILF  emotion 

2 0 atbildēt

Pirmkārt, kāda starpība, kurš ko izvēlas - ja partneri ir pilngadīgi un pie pilna saprāta, tad who cares?!

Otrkārt - obvious troll is obvious.

http://i67.tinypic.com/2wqfp8y.jpg

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Puika sadzejojis pilnīgu nekoemotion

1 0 atbildēt
Tas viss ir koks ar diviem galiem. Daudzas sievietes kurām ir 40+ ir tādas pašas dzērājas kā daudzi vīrieši. Šaubos ka lielākā daļa sieviešu kurām ir pāri 40 grib seksu katru dienu un vairāk kā vienu reizi. Daudzi puišeli maina meitenes kā zeķes un ir meitenes kurām bail ka viņas būs tās kuras nomainīs. Ir sievietes zeltraces un sievietes kuras strādā. Ir tādas sievietes kurām patīk jaunāki puišeļi un ir meitenes kurām patīk vecāki vīrieši. Ir vīrieši kuri dzer katru dienu ir vīriešu kuri iedzer svētkos un ir vīrieši kuri nedzer. Nevar visus bāst vienā maisā. Jālieto vārdi kā lielākā daļa vai daudzi. Un sievietēm ir viens ideāls psihologs draudzene ar vīna pudeli. Un jaunie puišeļi kas daudz pavada tusējot pa labk pa kreisi vai sēžot pie datora neav tie labākie dzīves pazinēji lai būtu psihologi. P.s pastāv tādi iepazīšanās portālik kur gan jau var atrast tādu sievieti kādu vēlies.
1 0 atbildēt

Nudien raksta autoram sēkla galvā sakāpusi ..... pornhub, nolaid spierienu "ērzelis"   emotion

Savā tizlumā citus nevaino, sāc ar sevis analizēšanu ērzel iā iā lol

1 0 atbildēt

tik 1. daļu esmu redzejusi.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »