local-stats-pixel fb-conv-api

Vēršos pie jums, Latvijas dāmas!135

294 98

Es nesaprotu kur ir jūsu problēma, kāpēc jums ir tik stingra nostāja, ka likties gultā ar jaunāku puisi būtu nepareizi? Vai tiešām jums nav apnikuši tie utainie, garlaicīgie, nodzērušies Latvijas vīrieši? Latvijā nav normālu vīriešu, kas vecāki par 30 gadiem. Varbūt kāds ir, bet tas ir retums. Viņi visi ir pārsvarā nodzērušies, tikai seksu griboši un neko no mīlestības nejēdzoši neveiksminieki. Viņi nespēs jūs mīlēt. Jauni puiši turpretī gan zina kā mīlēt, viņiem nav dzīvē vajadzīgas tikai 2 lietas: sekss un alkohols, kā trisdesmit+ vīriešiem Latvijā, viņiem ir plašāks interešu loks, vairāk enerģijas un pozitīvāks skats uz dzīvi. Viņi gadījumā, ja jūs pati esat nomākta un tāda ar drūmu skatu uz dzīvi, palīdzēs ienest gaismu jūsu dzīve, palīdzēs atgūt jaunību un dzivesprieku. Viņi nevērtēs jūs un jūsu ķermeni kā to darīs jūsu vecuma vīrieši. Viņi nepiesiesies un nekritizēs jūs par katru krunciņu, tauciņu vai jūsu zobu kvalitāti, kā to darītu jūsu vecuma vīrieši. Viņi būs tik laimīgi esot kopā ar jums, ka viņi visas šīs nepilnības, ja jums tādas ir, nepamanīs un pat ja pamanīs tad par tām nerunās un centīsies pie tām pierast. Jaunāki zēni prot uzklausit, saprast, dot padomus. Viņi var dot jums arī daudz vairāk gultā. Pieredzes trūkums gultā ir atspēkojams ar enerģiju, vēlmi izmēģināt jaunas lietas un milzīgu seksuālo apetiti, kāda piemīt tikai jauniem zēniem. Pusmūža vīrietis ar jums gultā spēs likties tikai reizi dienā, nu varbūt divas kā maksimums, sakarā ar to, ka mūždien būs darbā un pēc darba būs pārāk noguris, lai nodotos seksuālos piedzīvojumos ar jums. Par cik jūs savu seksuālo virsotni sasniedzat tikai ap 40 gadiem, jums tieši šajā vecumā vajag jaunu zēnu blakus, kurš arī atradīsies savā seksuālajā virsotnē. Vīrietis pēc 30 jau no šīs virsotnes būs sen nokritis un būs iegrimis seksuālās stagnācijas purvā no kura ārā vienkārši netiks vairs ārā, jo jaunāks vairs nepaliks. Mežonīgs sekss var viņu novest līdz sirds aritmijai vai citām kaitēm. īsi sakot vīrietis pēc 30, pēc 35 jau nu pavisam noteikti, gultā vairs ir nelietojams - viņš ir kā izlietots prezervatīvs no kura jēgas nekādas. Metiet viņu miskastē un aizvietojiet viņu ar gados jaunu mīlas ērzeli.

Es kā pats būdams gados jauns puisis būdams varu jums teikt vienu: būt kopā ar vecāku sievieti ir mūsu sapnis, fantāzija par, kuru tikai retais no mums uzdrīkstas runāt skaļi un atklāt to citiem. Un vēl mazāk ir to, kuri šo sapni centīsies piepildīt. Zinu, ka arī jūs par to sapnojat. Zinu kā jūs siekalojieties ik reizi, kad jums garām paiet kāds jauns, simpātisks un labi trenēts jauns puisis. Jūs zināt, ka viņš gultā būtu daudz labāks nekā jūsu strauji novecojušais vecais vīrs, kurš jūs jau nespēj apmierināt labi sen. Tomēr jūs baidāties no savām vēlmēm un tādēļ šīs neķītrās fantāzijas paliks tikai fantāziju līmenī. Jūs baidāties, ko par saiešanu kopā ar jaunāku puisi teiks jūsu ģimenes, draugi un bērni. Ticiet man, jums nav no kā baidīties. Dzīve ir parak īsā. Jums tas ir jāsaprot. Jums ir jārīkojas! Jaunāks puisis pie jūsu sāniem būs labaks par jebkurām zalēm, kuras jūs izmantojat, lai justos jauna un svaiga un izbaudītu dzīvi visā tās krāšnumā.

Jūs zināt, kur mūs meklēt. Sporta zālēs, iepazīšanās portālos un aplikācijās un daudz kur citur. Mēs esam sastopami daudzās vietās un pacietīgi gaidām, kad nāksiet pie prāta un nekautrēsieties no savām vēlmēm. Beidziet mocīties dzīvojot kopā ar saviem dzērājiem vīriem, ar kuriem jau sen auklējoties esiet aizmirsusi par sevi un to, ko gribat jūs. Dzīve pēc 40 tikai sākas. Jūsu vīrietim pēc 40 viņa jau ir beigusies, viņš vairs neko negrib un nevar, jo ir vecs. Priekškam jums tādu? Sajūtieties jauna esot kopā ar jaunu puisi, un atcerieties jauns pusis var jums dot daudz vairāk kā tikai labu seksu. Viņi ir izcili psihologi, padomdevēji un izklaides partneri. Viņi grib un ir gatavi uz visu, gluži kā jūs pati. Esiet beidzot laimīga!

Paldies, ka izlasījāt šo visu. Veiksmi jums dārgās dāmas :*

294 98 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000

Raksta īsinātā versija:" Sveiki, esmu jauns puika un sapņoju par MILFU, tāpēc neskatieties uz vecajiem večiem, bet skrieniet pakaļ man un citiem "jaunajiem" Esmu iedomīgs narciss, tāpēc visi vīrieši pēc 30 man skaitās dzērāji un pilnīgi jebkādā veidā sliktāki par mani, tāpēc izvēlieties mani. "

185 0 atbildēt

Viss ko es sapratu no tava raksta - tu gribi pisienu, tev viņu nedod, pārējais totāli slima suņa murgi.  emotion 

138 0 atbildēt

Tad jau tevi arī izmetīs pēc 30. Dzīvosi uz ielas, būsi ekshibicionists, rausi ķepā uz Maskavas ielas. emotion

93 0 atbildēt

Jaunieti, sapratu ka tevi gribulis moka, bet ar uzsaukumiem, tukšiem apgalvojumiem un vīru noķengāšanu sievietes nepārliecināsi atdoties raižu nomāktiem puišeļiem, sievietēm seksiņš nav vajadzību saraksta aukšgalā. 

Sanāk, ka pa velti esi te visu šo vilni dzinis  emotion 

61 0 atbildēt

Tu zināji, ka spokos ir Čats, kurā var iepazīties ar meitenēm tā vietā, lai piesārņotu spokus ar savu "Forever Alone" problēmu un nopeltu meitenes? emotion

58 0 atbildēt

"Viņi nevērtēs jūs un jūsu ķermeni kā to darīs jūsu vecuma vīrieši. Viņi nepiesiesies un nekritizēs jūs par katru krunciņu, tauciņu vai jūsu zobu kvalitāti, kā to darītu jūsu vecuma vīrieši", 1. Nu ja padsmitnieki tik priecāsies, ka pis*ienu dabūjuši, lai var draugiem palielīties. 2. Kā tad, tieši jauniem čaļiem vajag blakus smuku dūdiņu, ko izlielīt tiem pašiem draugiem, jo reti kurš tādā vecumā morālās vērtības ceļ augstāk par seksu un sievieti ar skaistu ķermeni  emotion  Tik garu sviestu un smieklīgu sen nebiju lasījusi, pats sevi arī pec 30 metīsi miskastē un pēc 40 jau uz kapiem šļūksi?  emotion  P.S. Pilnīgi piekrītu IgnisDei. 

55 0 atbildēt
Tātad, Tev patīk vecākas meitenes vai sievietes, Tu viņas iekāro ne? Bet tevi tikai atšuj. Man kādreiz patika jaunāki, bet pieredzes trūkums un dzīves nenopietnības šajos puišos man ātri apnika. Kāpēc vecāki vīrieši ir labāki? Lielāka dzīves pieredze, stabilitātes sajūta un viņi zin ko sieviete vēlas un kad, arī finansiālais stāvoklis daudz nosaka, šaubos vai Tu to pašlaik kādai vari nodrošināt. Tev vēl daudz jāaug un nevis jānoliek citi vīrieši bet no viņiem jāmācās un daudz jāmācās.
50 0 atbildēt

 "Jūsu vīrietim pēc 40 viņa jau ir beigusies, viņš vairs neko negrib un nevar, jo ir vecs. Priekškam jums tādu?"

Iedomājies,ka būsi forever young? emotion Arī tev reiz būs 40.. un tad tava sieva tevi tāpat pasūtīs "saulespuķes lasīt"..  emotion 

45 0 atbildēt

Raksts labs, bet tā ir tāda kā jaunu puišu reklāma, lai pievilinātu dāmas. Pačukstēšu, ka bija laiks, kad arī domāju, ka būšu jauns, smaržīgs, gudrs, sportisks, ar naudu un lielu auto, un meitenes mani ievēros. Jā, ievēroja noteikta suga, kas paflirtēja, noslauca naudu un pazuda. Dzīves gaitā mainījās prioritātes, kļuvu aizņemtāks ar darbu un hobijiem un pamanīju dīvainu lietu - jo mazāk laika veltīju meiteņu pievilināšanai, bet savām interesēm, jo biežāk meitenes sāka pievērst man uzmanību. Pieklājīga atturība, kas mijas ar piepeši strauji emocionālu ekspresivitāti negaidīta komplimenta, paķircināšanas un/vai it kā nejauša fiziska kontakta veidā, ļauj iegūt iniciatīvas handikapu. Lai izdzīvotu, piemēram, sieviešu kolektīvā, nepietiek ar ārējiem atribūtiem - izskatu un naudu, jābūt neprognozējamam un jāpārvar bailes būt oriģinālam, jo tikko dāmas atšifrē vīrieša uzvedības modeli un paredz vīrieša tālāko rīcību, viņas sāk dominēt un zaudē cieņu pret vīrieti. Vīrieša spēks ir ne tik daudz izskats un nauda, cik stratēģiskais prāts, asums, drosme, asprātība un abstraktā domāšana.

44 0 atbildēt

Kaut kā negribētos tagad savos 26, 15 gadu jaunu puku blakus. Es kā mamma pat šajā vecumā justos. Man ir vienaudzis un ar viņu ir labi. Un tu lkm neredzi arī neko vairāk sievietē kā seksuālo objektu, jo tavs teksta temats bija pārsvarā par seksu. Sekss nav galvenais dzīvē, ir vēl citas svarīgas lietas uz kurām laikam tev ir pohu*.

41 0 atbildēt

smieklīgi lasīt. Ko Tu vari piedāvāt 40+ gadīgai sievietei? 7 3 min. reizes pa vakaru? ne kaut kur aizvest vari,ne Tev ir statuss sabiedrībā,ne dzīves pieredze. man ir vecāka draudzene,tieši Tavā fantāziju vecumā un zini viņa uz tiem,kas ir viņas dēla vecumā neskatās,seksā viņu viss apmierina,jo nebeidzu ta kā jaunieši ļoti ātri un varu mierīgi vairākas reizes pēc kārtas,kaut gan man sen jau vairs nav divdesmit..  nodzēries neesmu,fiziskajā iekabināšu daudziem jaunajiem gurķiem,kas uz svaru zāli staigā,pats to nekad neesmu apmeklējis.. Ta kā labākajā gadījumā Tu vari būt mīļākais,bet nekas vairāk un tāpat ar Tevi viņa nerēķināsies,Tu skraidīsi kā sunīts,kad viņa pasauks..

36 0 atbildēt

Teksta sākums iet pretrunās ar teksta vidu, teksta vidus iet pretrunās ar teksta beigu daļu. Nu nez nez, man liekas ka tiem jaunajiem jau ''kakraz'' visvairāk interesē nopisties un ieraut, ne jau velti katru piektdienas vakaru klubos spieto bariem tādi zirgi. Te, kā jau coldasice minēja, tādi tik der kā mīļākie, a to uz izsaukumu variantiem. KO, TU, vari piedāvāt sievietei, kurai jau jādomā par to kā pensijas vecumu pavadīt,izņemot savu desu?-NEKO. ''Viņi ir izcili psihologi, padomdevēji un izklaides partneri.''- par ko te vispār iet runa? Kādi padomi,kādi psihologi? Vārdu sakot, autoram iesaku mazāk pornosaitus apmeklēt un samazināt fantāziju par to kā nu šis ies dricelēt ''mammeles'' gados.

32 0 atbildēt
Man radās jautājums, kur tieši tu šo visu info esi smēlies? Ja ņem piemēru no kaut kādiem salašņām kas tālak par aliņu un tv neredz tad nav brīnums, ka tev ir šādi uzskati. Paskaties plašāk, viss atkarīgs no sabiedrības kurā uzturies. Vai tev gadījumā nav kādi aizspriedumi pret savu tēvu?
31 0 atbildēt

Bet dāma jau grib ko vairāk, kā tikai daiktu aiz vaiga. Ēst un tā. Ar pišu jau vis nebeidzās. A zaļi gurķi jau tikai to var dot emotion

30 0 atbildēt

Ja jau uzskati ka visi gados veci ir nodzērušies neveiksminieki tad man tev ir jaunums - tu arī jaunāks nepaliec  emotion 

29 0 atbildēt

 Kkas tik stulbs un jautrs vienlaicīgi sen nav lasīts.. Izrādās esmu atpalicis no grafika: jāiet uz gastronomu iepirkt dzērienus un jāsāk "krāt tostus".. un vēl utis kkur jāsameklē.. emotion emotion emotion 

25 0 atbildēt

laughing my ass off. Nav brīnums ka tev tāds niks.

24 0 atbildēt
Pēc alfonsa izklausās. Jeb latviski - m**kas biksēs. Tām sievietēm ap 40 ir ģimenes, bērni. Ja nav - tas jau ir aizdomīgi. Bet ja ir - autors var smagi dabūt pa ausīm savējās ģimenes ziņā, svešas ģimenes jaucot. Bet nu ja haļavščika dzīvesveids ir pieņemams, tad paša darīšana. Es sen jau zinu no malas kopdzīvi vecākām sievietēm un jaunākiem puišiem. Autors paaugsies, pēc 10 gadiem pienāks un palasīs paša rakstīto, varbūt ko jaunu būs uzzinājis. Un varbūt piezvanīs savai tagadējai, apvaicāsies, kā labi iet. emotion Par 30+ vīriešiem, kas esot nodzērušies un nekam neder, "izlietoti prezervatīvi" - pat nekomentēšu.
23 0 atbildēt

Zini kur ir problēma? Jau pats savā sarakstītajā penterē atbildēji uz sevis uzdoto jautājumu - pats sevi uzskati vēl par zēnu/puisi. Sievietēm nevajag zēnu vai puisi, bet vīrieti!

19 0 atbildēt

Darbā divi kolēģi, viens jauns puisis otrs jau vīrietis gados.

Jaunais katru dienu vecajam "Man vakar bija 5 reiz"

Vecais "Man vienu reizi"

Pēc 3 gadiem Jaunais katru dienu saka vecajam "man vakar bija 3 reiz"

Vecais "Man vienu reizi"

Pēc 6 gadiem jaunais katru dienu saka "Man vakar bija 2 reiz"

Vecais "Man vienu reizi"

Pēc 10 gadiem jaunais saka "man vakar nekas nesanāca"

Vecais "Bet man vienu reizi"

19 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »