local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomām par multikulturālās sabiedrības reālo pusi.16

43 1

Izdomāju Youtubā pasērfot pa random video un atradu šo. Ja tas tā turpināsies, šī problēma var skart ar laiku mūs.

43 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Nost ar multikulturālismu! Katram jādzīvo savā zemē. Var atbraukt ciemos un visi būs priecīgi, bet nedrīkst uzspiest cilvēkiem pieņemt citu kultūru.

16 2 atbildēt

Paši vainīgi

7 0 atbildēt

Zviedrus pārcelt uz LV emotion

2 0 atbildēt

nav vidjiks  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Smiekli nāk. Nav brīnums, ka cilvēkiem ir šādi uzskati par imigrantiem, kad Fox News baro cilvēkus ar šādiem "ģeniāliem" izdomājumiem un dramatizējumiem.

Pat salīdzinot slepkavību daudzumu uz 100K iedz. (murder rate) ir redzams, ka propagandai nav pamata - ASV, no kurienes nāk šie meli, ir astronomiski skaitļi, salīdzinot ar Zviedriju, bet redz liberālā Zviedrija ir tā, kur visur ir noziegumi. Smiekli nāk. Vienīgais, ko var teikt, ir izvarošanas, jo Zviedrijā ir visstriktākā izvarošanas legālā definīcija pasaulē un ļoti augsti ziņošanas procenti, par kādiem citas valstis var tikai sapņot, jo sievietes parasti nevēlas par tām ziņot aiz bailēm vai policijas tuvredzības.

Murder Rate:

Zviedrija - 1.15 uz 100K iedzīvotājiem (Malmo - 3.4)

Latvija - 4.41 uz 100K iedzīvotājiem

Lielbritānija - 0.92 uz 100K iedzīvotājiem

Somija - 1.60 uz 100K iedzīvotājiem

Nīderlande (viens no Eiropas multikulturālisma centriem) - 0.61 uz 100K iedzīvotājiem

ASV - 4.88 uz 100K iedzīvotājiem

(paši varat šo statistiku apskatīties un redzēt visas Eiropas valstis - dažām skaitļi ir pat tuvu 0.50, piemēram Spānijai, te tikai nejauši izvēlējos valstis, kas tuvāk latvieša izpratnei, piem. Lielbritānija kā mūsu emigrantu mīļākā vieta, vai Somija kā cita Skandināvijas valsts blakus Zviedrijai)

Varbūt laiks veikt reālu izpēti par faktiem, nevis ēst visu propagandu, ko sniedz tādi apšaubāmi "avoti" kā Fox News, Breitbart, InfoWars un citi propagandas caurejas avoti?

0 2 atbildēt