local-stats-pixel fb-conv-api

12 lietas, ko var iemācīties no depresijas27

406 4

Depresija ir visai īsta lieta, nevis kaut kāds izdomāts mīts. Pats esmu pusceļā uz atlabšanu un lēnām virzos uz gaismu. Šeit būs uzskaitītas 12 lietas, kas noteikti var palīdzet cīņā ar depresiju. Un šis uzreiz nenozīme, kas viss šeit uzskaitītais ir pareizs!

406 4 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Vai maz Latvijā ir kāds cilvēks, kam izdodas izdzīvot visu dzīvi bez kāda (vismaz viena) depresijas perioda? Man diemžēl liekas, ka nē. Un nemaz nerunāsim par tiem daudzajiem cilvēkiem, kam it kā depresija nav, bet kuri ir vien mazu solīti no tās..

19 0 atbildēt

Depresija ir super. Man patīk. Kā Melnais balzams bez uzdzeramā. Es vairs sevi nevaru iedomāties bez depresijas. Man ir atkarība no tās.

14 0 atbildēt
Vislabākās zāles, lai izraudātos, ir uzlikt kādu vecu multeni, kuru mazs būdams redzēji, jo ar laiku tu sāc saprast tās multenes domu, nedaudz aizdomājoties atklājas tās multenes īstā būtība un pašam no sevis sanāk izraudāties. Man tas palīdzēja. Neskatoties uz to, ka esmu ciets rieksts, multenes bija tās, kas mani piebeidza.
8 0 atbildēt

Pozitīvs raksts!

Dievs uzliek tikai tādu slodzi, ar kuru cilvēks var tikt galā. Pēc raksta izlasīšanas sapratu, ja cilvēks pārvar depresiju, viņš kļūst stiprāks un varošāks.

3 0 atbildēt

ja vecāks kļūsti, jo labāk ir savārīt sūdus (vēlams citās valstīs, un tādā, kur neparedz cietumsodu vai nāvessodu) apzināti un ar baudu. 

Pēc tā diez vai vispār aizdomāsies, ka ir kāds citas problēmas. 

3 0 atbildēt

Depresija manā skatījumā ir pieskaitāma pie audzējiem. Padoties viņas priekšā ir viegli, ļoti. Bet neviens nekad nav teicis, ka dzīvot būs viegli. 

3 0 atbildēt

Turies vecais. Zinu, ka tu varētu būt labs cilvēks. emotion

3 0 atbildēt

tik daudz depresiju raksti pēdējā laikā, ka es jau esmu kļuvis depresīvs emotion

2 0 atbildēt
Zinu, kā tas ir - iet cauri sāpēm un bezcerībai. Virzos uz gaismas pusi. Reizēm nesanāk, bet tādos brīžos galvenais ir nepadoties un cīnīties tālāk, lai arī cik grūti tas šķistu. Turies! 😊
2 0 atbildēt

Plus par bildem no animem !  emotion 

2 0 atbildēt

>  Nervostrong, khem!

Ceru, ka autors to nedomāja kā sliktu piemēru. Jo Nervostrong ir vienkārši vitamīni (galvenokārt jau B) + magnijs + baldriāns + līdzīgas piedevas. Vesela rinda problēmu var tikt risināta ar it kā sīkumiem - piemēram, ziemā daudz ko var uzlabot ar elementāru D vitamīnu (zivju eļļu), un pašsajūtu pie nervozuma vai nomāktības var normalizēt ar to pašu B (magneB, nervostrong, utml). Ja palīdz - super!

3 1 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Nepadodies!!!
1 0 atbildēt

Diemžēl cilvēki, kas izstaro lielu negatīvu atbaida arī labus cilvēkus. Cittreiz ir grūti tadām pat blakus nosēdēt.

1 0 atbildēt

Galvenais, ka pats tam visam tici. emotion

1 0 atbildēt

Taisnība. emotion

1 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

" nekas neaizstās ģimeni. Ģimene, kā saka, ir līdz laika galam. Tu spēsi saprast, ko īsti nozīmē ģimene. Viņi tev dos atbalstu un neierobežotu mīlestību"

Ha. Tev ir ģimene? Nevis vecāki, bet sieva/vīrs un, īpaši, bērni, kuriem VAJAG. Un realitātē viņiem ir vienalga, vai tev ir, vai nav, ko emocionāli (un arī materiāli) dot. Viņi ŅEM. Un viņiem Vajag ēst, parunāties, ģērbties, paklausīties, parādīt, nokļūt bērnudārzā/skolā, iedot, paprasīt, parunāties, naudu, parunāties, iedot, drēbes, parunāties, mājasdarbus, parunāties, paklausīties, lietas, un to visu 24/7. Gadiem.

Bet tu ar pēdējiem spēkiem [parunāties] velcies [paklausīties] uz ateju, [parunāties] lai [parādīt] nemīztu gultā [paprasīt] aiz bezspēka [iedot], un tikai [parunāties] tāpēc, [parādīt] ka zini, [iedot] ka pašam [parunāties] tā gulta būs [iedot] jātīra [parunāties]. 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt