local-stats-pixel fb-conv-api

Par sensāciju kļuvusi meitene, kura pirmo reizi devās uz pludmali peldkostīmā61

398 4

Es jau zinu, ka šajā rakstā būs ļoti daudz negatīvu un rupju komentāru, bet nospļauties par to! Šī 13 gadus vecā meitene ir spērusi, pēc viņas domām, visdrosmīgāko soli savā mūžā.

398 4 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Nu tad gan sensācija!

Drīz būs sensācija pat par to, ka ''cilvēks sabiedriskajā transportā redzēts ar grāmatu rokās. Vai viņam viss kārtībā?''

68 1 atbildēt
Manuprāt visiem pie vienas vietas kad resnā uz pludmali saņēmās aiziet. Vienreiz kāds ejot garām iesmiesies un atkal 5gadus uz pludmalēm neies , tad aizies un atkal varēs rakstu uztaisīt. 😁
42 1 atbildēt
Nu cik var to resnumu popularizēt? Jā,lai iet uz pludmali,kas par sensāciju tā ir? Labāk lai iet un strādā ar savu ķermeni nevis stāsta,ka viņai ir sūdīga vielmaiņa,ka grūti nomest svaru. Nekas nav neiespējams!
41 9 atbildēt
Normāls skuķis!!!Resni cilvēki vienmēr ir bijuši labsirdīgi un omulīgi!!!emotionEs labāk tusēju ar resni nevis tievo zebieksti!!!Resnie rulzzzzzzzz!emotion
33 7 atbildēt

Sēžu spokos, ēdu čipsus un prātoju, kādēļ cilvēki ir tik ļaunprātīgas būtnes. Protams, ne vienmēr, bet tik bieži, tik daudz... un tajā pašā laikā tik nejēdzīgi, jo ļaunums vairo ļaunumu. 

20 0 atbildēt

Simpātiska jauna meitne. Protams viņa ir lielāka nekā viņai vajadzēja būt, bet viņai ir tikai 13 un mēs kā cilvēki viņu nosodīt par to nevaram. Ja jau šī bija primā reize pludmalē, tad meitene zin viņas problēmu un cerams, ka to sāks risināt. Bet par visiem negatīvajiem, tievajiem sportistiem komentāros nerunāsim.   emotion  

19 0 atbildēt
Diezgan smuks meitēns. Cilvēki gan var būt riebīgi. Man piemēram vienalga vai resns,tievs,īss,garš vai sazin kāds. Ja labi attiecas pret mani tad es labi attiekšos pret citiem.
15 2 atbildēt

drosmīga meitene  emotion 

12 1 atbildēt

Drosmīga meitene! Varbūt, lai viņa nomestu svaru, viņai vajag vingrot vai peldēt. Jau vairākkārt esmu rakstījusi - Tie, kuri apsmej vai raksta rupjus komentārus, nav gudri. Apsmiešana vai rupju komentāru rakstīšana norāda, cik cilvēks ir neizglītots.

10 0 atbildēt

Es tūlīt riskēšu saņemt kaudzi mīnusus, taču šī ir tēma, kura man liek aizdomāties. Agrāk, runājot par nedabiski kārnajām, ar anoreksiju slimojošajām modelēm, sabiedrība bija šokā par to, ka slimīgi tievās modeles ir tās sievietes no kurām citas vēlas ņemt piemēru, vēlas būt tikpat tievas kā viņas. Pēc tam vienā mirklī viss sāka mainīties un aizvien biežāk gan internetā, gan žurnālu lappusēs sāka parādīties cilvēki ar lieko svaru - big size modeles, apaļīgas apakšveļas modeles, pat lelle Bārbija tika uzlabota un padarīta apaļāka. Un, protams, šie iedvesmojošie raksti no sērijas beidzot esmu pieņēmusi sevi tāda, kāda esmu vai nekaunieties no sava svara! Tādiem rakstiem vienmēr sekoja komentāri par to, cik tas ir apsveicami un brīnišķīgi - pieņemt sevi tādu, kāds esi, cik tas ir lieliski, ka tagad lielo izmēru modeles nekaunās no saviem augumiem, ka beidzot mazām meitenītēm būs no kā ņemt piemēru un apzināties, ka būt tievām ne vienmēr ir skaisti un labi, utt., utjp.. Kopš kura laika būt resnam skaitās norma? Man nekas nav pret apaļīgiem cilvēkiem, pilnīgi noteikti ne! Arī manā ģimenē ir cilvēks ar noslieci uz apaļīgumu. Taču es neuzskatu, ka tā ir norma un lieta ar kuru vajadzētu lepoties, rādot piemēru un sakot, ka būt apaļiem ir baigi labi un forši! Manuprāt, izteikts anoreksijas upura ķermenis ir briesmīga lieta, taču tikpat briesmīgi ir tas, ka visas big size modeles un resnie cilvēki ar šādiem iedvesmojošiem stāstiem, reklamē otru galējību un, tā vietā, lai iedvesmotu citus iet uz sporta zāli un ēst veselīgi, viņi sludina pieņem sevi tāds, kāds esi! ideoloģiju, tādā veidā parādot, ka būt resnam ir ok! Šajā konkrētajā gadījumā es neredzu neko apsveicamu. Savam vecumam pat pārāk resna meitene aizgāja uz pludmali un tagad ir ļoti laimīga, ka visi viņu pieņem tādu, kāda viņa ir! Neticu, nu neticu, ka pat tad, ja ir slikta vielmaiņa, cilvēks, kurš ēd veselīgi un ievēro diētu vai nodarbojas ar sportu, vienalga turpina pieņemties svarā un palikt aizvien resnāks. Viņa nedara neko no tā, tikai izdomā attaisnojumus tam, ka nevēlas neko mainīt. Jo, protams, vieglāk taču ir apēst kārtējo trekno kūku un būt resnai un laimīgai.

11 1 atbildēt

Izlasot komentārus, gribas sacīt , ka nelabvēļu un bezjūtīgo mums ir pa pilnam. Meitenei tas bija liels pārdzīvojums, spert šādu soli. Un te , manuprāt, derēja smalkjūtība, uzmundrinājums nevis zākāšanās, jo katram mums dzīvē var būt briži, kad ir nepieciešams draudzīgs atbalsts, lai  nejustos lieks un atstumts.

12 3 atbildēt

VINAI IR 13 GADI??!?1?????

7 1 atbildēt

Nīlzirgs vārtīsies pa pludmali un mīlēs sevi tādu kādu viņa ir emotion

jei.  emotion 

5 0 atbildēt

Tad tagad nosaukšana par pingvīnu jau ir šausmīga apcelšana? Apcēlāji skolās vairs nemāk apcelt.

5 0 atbildēt

Pietiek, ja bērnam ir acu problēmas un viņam jānēsā brilles ar bieziem stikliem. Bērns uz reiz kļūst par apsmiekla objektu.

4 0 atbildēt

Kur video ar pingvīnu pludmalē?!!

4 0 atbildēt

Nav jau nemaz tik resna, lai veidotu tādu sensāciju.  emotion 

4 0 atbildēt

Esi tu.

4 0 atbildēt

malacis

4 0 atbildēt
Za to silti vienmer
3 0 atbildēt