local-stats-pixel fb-conv-api

10 cilvēki, ar kuriem sastopas katrs homoseksuālais jaunietis!53

277 22

Ir cilvēki, kuri joprojām to uzskata par «fāzi» un «izvēli»!

277 22 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

/me izvelk popkornu un lasa komentārus

56 2 atbildēt

Mani visvairāk tracina, ka viņi sevi reklamē gājienos un uzbāž viedokli, ka tas ir normāli... Lai savā guļamistabā dara ko grib, pasaulei par to nav jāzina  emotion 

66 18 atbildēt
es sevi identificēju kā metroseksuāla augļu kūka un śis raksts mani aizvainoja
38 2 atbildēt
Es cienu tos, kuri neizrāda to visai pasaulei un neraksta statusu "proud to be gay", jo tie ir konkrēti debīli cilvēki, kas alkst pēc uzmanības. Ja ieturi to privāti, tad respekts, jo tā ir vispareizāk, mēs taču neviens netvītojam "proud to be hetero" vaine?emotion
35 3 atbildēt

Nesaprotu, kpc lieto vārdu homofobija, ja fobija ir panisku baiļu izpausme. man tak nav bail no gejiem un lesbietem, man viņi vnk nepatīk i viss. 

31 6 atbildēt

Cik esmu novērojis, homoseksuāli cilvēki nevienam neuzbāžas ar savu dzīvesveidu, vismaz manā paziņu lokā. Lielākoties tie ir radoši, inteliģenti, interesanti cilvēki, ar savu satvaru un pārliecību. Drīzāk varētu teikt, ka apkārtējie ar saviem aizspriedumiem bojā homoseksuālistu dzīvi. Un ne tikai homoseksuālistu, piemēram, ieraugot 40 gadīgu vecpuisi/vecmeitu, sākas apspriešana - kas viņam/viņai ne tā, varbūt maniaks/zilzeķe.

29 10 atbildēt

Kā var būt gejs, to es nekad nesapratīšu. Vēl var saprast kādu mirkļa perversības izpausmi pamaigākiem puišeļiem, bet tādu stāvokli, kad puišiem vairs nepatīk meitenes un nestāv uz tām - tādu nekādi nespēju saprast. Tāpat vēl var saprast meitenes, kurām kādu traumu rezultātā vīrišķais dzimums šķiet atbaidošs, bet tad tam ir jābūt iemeslam nevis tāpat. Katrā ziņā absolūts homoseksuālisms galīgi nav normāli!!!

37 20 atbildēt

 emotion 

15 1 atbildēt

Man pret viņiem iebildumu nav (kamēr nesāk man uzmākties). Mani tracina tikai viena lieta - homoseksuāļus reāli bāž TEJU KATRĀ seriālā/filmā iekšā, bet it īpaš seriālos. Un tas mani tracina! Jā, mēs zinām, ka viņi tādi eksistē un ka viņi arī ir cilvēki, bet vai tāpēc viņus jabāž katrā seriālā???

21 7 atbildēt

Es esmu mikrovilņu krāsns un mana mamma saka ka es nēsmu! Ar tādām problēmām saskarās mikrovilņu krāsnīs!  emotion Jācīnas ar to! 

18 4 atbildēt

Eh, bija laiki, kad šamējos irsā pucētājus ārstēja ar kastrāciju, nagu maukšanu un citām progresīvām metodēm..

19 8 atbildēt

nevaig dirst, nekādas piekāpšanās tiem praideriem, nespēsi pat pamirkšķināt kad viņi jau gribēs bērnus adoptēt

17 8 atbildēt

man ir realā dzīve kādi 3 geji draugi, bet normāli kuri ar to neplātas un neiet karogu vicinādami. Tā pat darbā ir kāds lezbiešu pārītis. Mani pilnīgi neuztrauc ko viņi visi dara gultā, mēs visi daram dīvainas lietas, mazāk vai vairāk un tas nav nevienam jāzin, bet nu tie kas iet gājienos un izrādās būtu jānošauj jeb vismaz uz pāris gadiem jāaizsūta uz Sibīrijas plašumiem.

Tagad jau modīgi ar kaut ko izcelties, baltajam cilvēkam jau grūti, neesam jau Afroamerikāni, afroafrikāni un afro austrālieši, nerunājot par vēl citām rasēm kuras uz tā pamata ar zēlumu spekulē.

13 6 atbildēt

9. Mūsdienās jau piestiprināt pie sevis var dažādus banānus. 

wtf...  emotion 

6 0 atbildēt

Ir dažas tēzes par šo tēmu:

Homoseksualitāte ir vēl viens veids, kā cīnīties ar pasaules pieaugošu apdzīvotību tāpēc tā tiek kultivēta kā laba, dabiska un pat vēlama parādība.

Homoseksualitāte ir ģenētisks brāķis, tāpēc tiek kultivēta īpaša attieksme pret šiem cilvēkiem.

Homoseksualitāte ir vēl viens veids, kā deģenerēt jau tā nopietni samaitātu sabiedrību, jo šādus cilvēkus ir viegli kontrolēt.

Katram savs viedoklis par šo tēmu, bet lai vai kā, nekā dabiska un normāla tur nav, jo dabā viss ir pavisam vienkārši, ja Tu neradi pēcnācējus tad tu neturpini sugu, kad tas notiek masveidā, tad sugas izmirst. Tas ir līdzīgi kā ar pandām.

6 0 atbildēt

emotion emotion

5 0 atbildēt
Pilnībā piekrītu.👍
5 0 atbildēt
Geji un lesbietes pēc būtības ir evolūcijas "parazīti". Ja viņi nerada pēcnācējus, tad visa daudzu tūkstošu gadu evolūcija, kas notika pirms viņiem ir bijusi velta un visas dzimtas DNS paliks nebūtībā...
5 1 atbildēt

jo vairāk peģiku, jo vairāk brīu meiteņu

3 0 atbildēt

kakustūmēju propoganda

3 1 atbildēt