local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv & “The experiment” balvu izloze tieši Tev13

327 7

“The experiment” kanāla autori ir pašu pasludināti zinātnieki, kuru galvenais uzdevums ir eksperimentēt, lai pārsteigtu skatītājus ar aizraujošiem video. Kanālā atradīsiet video, kuros autori veido pārspīlētas uzpariktes, kā, piemēram, pasaulē jaudīgāko kartupeļu lielgabalu un citus lietas. Šie video bieži beidzas ar liesmām un sprādzieniem. Ar savām zināšanām un attiecīgajiem instrumentiem autori cenšas realizēt gan savas idejas, gan arī skatītāju vēlmes! Autori aicina interesentus izteikt savus priekšlikumus.

Kanāla pirmā auditorija bija spoki.lv, līdz ar to esam noorganizējuši izlozi! Ja vēlies piedalīties izlozē, noskaties video un iesaki šo rakstu saviem draugiem facebook, twitter vai draugiem.lv mājaslapā. Izloze noslēgsies 2017.gada 2.jūnijā

Konkursa beigās izlozēsim 3 laimīgos uzvarētājus, kuri saņems sekojošas balvas: “The experiment” kanāla krekliņš kopā ar spoku uzlīmju sēriju un spoki.lv plakātu; “The experiment” kanāla krekliņu un spoki.lv plakātu; Spoku uzlīmju sēriju un spoki.lv plakātu.

Atbalsti savējos un, ja Tev patika video, pieseko “The experiment” kanālam un palīdzi tam kļut par pasaules mēroga youtube kanālu! Saite uz kanālu zem video, pie avotiem.

Šajā video redzēsiet kā mājas apstākļos var uztaisīt jaudīgu “Airsoft gaisa automātu” no parastas “coca-cola” pudeles. Video noslēgumā pats kanāla autors izbaudīs šaujamo uz savas ādas. 

327 7 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

apsveicu kalenu ar uzvaru! 

9 0 atbildēt
Such experiment... Much wow
8 0 atbildēt
Kūl 😊
5 0 atbildēt
Man vajag vnk kko spocīgu
5 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt
Ja savos video pateiktu kādu vārdu latviski, varbūt arī atbalstītu un ieteiktu tālāk. Bet tā kā tas ir mērķēts TIKAI angliski runājošajiem, lai iet ieskrieties!
4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Super. emotion

3 0 atbildēt

Nice!

1 0 atbildēt
Kad būs rezultāti?
1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt