local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēki atklāj, kas notika, kad uzspieda uz «vientuļo sieviešu» reklāmām24

581 1

Vismaz vienu reizi dzīvē Tu esi saskāries ar reklāmu, kurai ir visai vilinošs uzraksts: «Vientuļas sievietes no Tava rajona vēlas ar TEVI iepazīties» vai «Seksīga un vientuļa, grib ar TEVI padraiskoties», vai «Man ir vientuļi, nevēlies atbraukt ciemos?». Ja bērnībā neesi pārāk bieži apsitis galvu, tad Tu labi apzinies, ka tā ir tikai reklāma, kas nodrošina lielisku naudas izkrāpšanu no lētticīga cilvēka. Diemžēl ne visi mēs tādi gudri un attapīgi šajā pasaulē esam, tāpēc ir cilvēki, kuri uzķeras un ir cilvēki, kuri uzķeras un pastāsta par to citiem.

Tad nu šajā rakstā būs reāli cilvēku pieredzes stāsti par to, kas tad izvērtās pēc tā, kad nospieda uz vilinošā banerīša kādā mājaslapā.

581 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Nu cik var to negatīvo pieredzi ar šādām mājas lapām. Man par piemēru ir ļoti pozitīva pieredze - es neuzspiedu un nepiereģistrējos.

64 0 atbildēt

Man arī ir izlekuši šāda tipa paziņojumi, vienīgi mani uzmanīgu darīja fakts ka meiteni parasti sauc kaut kā tā - Beverlija Džeksone un viņa ir melnāka kā manas cepampannas dibens   emotion  

41 0 atbildēt

Tā viš' i'. Turklāt mārrutks vien zina kur tik vien tie maitas dabū e-pasta adreses. Man pilns spama folderis ar šitām "varengribošajām daiļavām no blakusmājas". Esmu ielicis automātisku tās drazas dzēšanu pēc 3 dienām.

29 0 atbildēt

Tās pieredzes jau ir bijušas simtiem, tāpat kā simtiem vel būs. Tapat kā ar visiem tiem Nigērijas prinčiem e-pastos, kuriem nav kur naudu likt un izvēlās tieši Tevi! Ļautiņiem vajag sāpīgu pieredzi, lai gūtu mācību. Tā nu viņš ir

16 0 atbildēt

Es nezinu, kas tā par interneta adresi, bet man paziņa stāstīja, ka pornhub.com arī tā esot, ka lec visādas reklāmas ārā. Varot iepazīties ar brīvām meitenēm, kuras dzīvojot kaimiņos. Cerams, ka viņš iepazinās.  emotion 

15 0 atbildēt
Būs auni ,būs cirpēji 😎
7 0 atbildēt

Man tā domājas,ka vienīgo mīnusu šim raxtam nospiedis smagi uz naudu apčakarēts,hormonu plosīts pumpains jaunulis emotion 

5 0 atbildēt

Es uzreiz zvanīju uz banku, kur, paldies, Dievam, man atbildēja saprotošs vīrietis, kuram es izstāstīju, kas ir noticis un viņš skaļā balsī teica: «Man ir ļoti žēl, ka Jūs lielveikalā pazaudējāt savu karti un kāds ar to paspējis norēķināties, mēs anulēsim visus pēdējos darījumus un cerams, ka drīzumā viss nokārtosies!»

Es vienīgais sāku skaļi smieties?

5 0 atbildēt

Moš pamēģināt?

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

4 0 atbildēt

man laiku pa laikam uz viena no maniem e-pasta nāk dažādi mantojumi ,kurus it kā peid'vā tieši man emotionemotion))) Te 10 .miljonus eu..,te atkal 7.miljonus ,visu laiku krietnas summas..man ir kāda bankas karte ,uz kuras nav nekā--es to nelietoju..un droši rakstu atpakaļ ,ka viss ok ,varat man to naudu sūtīt uz šito  rēķinu .Bez problēmām..))))  pārsmieties...taču kad vienu reizi atnāca naudas mantojuma piedāvājums tikai par 1.2 miljoniem eu,es to uztvēru jau kā personības apvainojumu..--kā tik maz!???  emotionemotion))))   it sevišķi man patika kaut kādas  āfrikas  bicici  bankas nosaukumsemotion)))

veči--,gribat sievieti uz nakti,nezinat kur un kā --jautājiet taksistiem..vai internetā to tāpat milzums..

3 0 atbildēt

gribunaudu.lv

 emotion 

3 0 atbildēt
Saja gadsimta pat pa muti bez maksas ne vienmer var dabut,kur nu vel sakolit kadu
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Kurš lohs vispār uzķeras.
2 0 atbildēt

Es piekrītu Onanīmam emotion 

1 0 atbildēt

Es, piemēram, nespiežot uz saites, saprastu, ka tās ir muļķības.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Interesanti, kā gan viņiem atmaksājas apmaksāt tādu reklāmu? Tiešām tik daudzi, kas arī uzķeras?  emotion 

0 0 atbildēt
Ja esi Rīgā, ej uz ČBK un būs tev milf.
0 0 atbildēt