local-stats-pixel fb-conv-api

Internetu pārņem mistiska fotogrāfija ar kailu vīrieti, kas apskauj haizivi!?6

139 1

INTERNETS - Dīvaina fotogrāfija, kas pēkšņi sāka ceļot pa virsu internetu ir pievērsusi dzīvnieku aktīvistu uzmanības, kā arī to cilvēku, kas cenšas atklāt šī mistiskā vīrieša patieso identitāti pēc bildes, kurā viņš, var teikt, maigojas ar mirušu haizivi.

Neidentificētajam un kailajam vīrietim esot pārsteidzoša līdzība ar Džimija Džona firmas dibinātāju Džimiju Džonu Liautaudu un Florida Gators amerikāņu futbola treneri Džimu MakElvainu.

Kailā un resnā vīrieša medības neoficiāli sākās, kad konservatīviste un TV šovu vadītāja Anneka Svenska ievietoja attēlu ar šo dīvaino vīrieti savā ''Twitter'' kontā. Daži lasītāji ātri norādīja uz pārsteidzošo vīrieša līdzību ar sviestmaižu ātrās ēdināšanas uzņēmumu ķēdes atklājēju Džimiju Džonu Liautaudu, kas pirms pāris gadiem spīdēja vairāku skandālu gaismā pēc viņš internetā sāka lielīties par saviem eksotisko dzīvineku medījumiem Āfrikā u.c. valstīs. 2015. gadā internets bija pilns ar tādiem dzīvniekiem kā, piemēram, nogalinātiem ziloņiem, degunradžiem, gepardiem un lāčiem.
Kad viņam pieprasīja komentēt šo attēlu, Džimija Džona pārstāvis noliedza jebkādas saistības ar šo fotogrāfiju.

Citi Twitter lietotāji uzskata, ka apaļīgais haizivs mīlētājs varētu būt Florida Gators amerikāņu futbola treneris Džims MakElvains. Arī kad viņam pieprasīja komentēt šo attēlu, viņš atbildēja sekojoši: ''Es nezinu, kas viņš ir, bet es tas noteikti neesmu.''

Šī nofotogrāfētā vīrieša identitāte vēl joprojām ir noslēpumos tīta. Zemāk vari apskatīt foto, kas tik ļoti ir satricinājis cilvēkus:

139 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kalvītim līdzīgs emotion 

15 0 atbildēt

Tā bagāti vīri spēlē zilo vali.

5 0 atbildēt

Šito tak uz T+ jāsūta  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Atgādina mazliet fake...  emotion 

0 0 atbildēt