local-stats-pixel fb-conv-api

Publicētas bildes vīrieša mājās, kuru notiesāja par bērnu seksuālu izmantošanu!7

257 4

Attēli, kas parāda kāda vīrieša-bērnu izmantotāja mājas, ir tikuši publicēti visu apskatei. Vīrietis tiek turēts aizdomās par vardarbību pret bērniem un webkameru izmantošanu, lai pārdotu ''livestreamus'', video un fotogrāfijas.

Piecdesmittrīs gadus vecais Deivids Deakins no ASV pagāšmēnes tika arestēts viņa mājās, Filipīnās, ko uzskata par vienu no lielākajām atsavinātajām digitālā materiāla kolekcijām valstī.

257 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

4. Tā nekārtība ir diezgan iespaidīga...  emotion 

14 0 atbildēt
A bērni? Kas ar bērniem?
2 0 atbildēt

kāpēc ''slimos cilvēkus''?(ja spētu tādus izārstēt,tad varētu saukt par slimajiem..tas ir tāpat kā ar gejiem,nesaku,ka tas ir normāli,bet ko darīt ,lai viņiem palīdzētu?) ok. nav pārāk ētisks fetišš,bet ko darīt,ja nekas cits neuzbudina,ārstēšana jau visticamāk nepalīdz-,ja Tevi uzbudina tikai bērni.. un nelegāli ,tas jau ir daļā pasaules, Norvēģijā par to nerunā,bet tas notiek, 3. pasaules valstīs var tikt pie mazgadīgajiem,jo tie tiek tirgoti vai paši piedāvājās,lai kaut ko nopelnītu.. strādājot uz kuģiem, vietējie sutineri piegādā meitenes ,kādas vēlies,o.k. tas ir bizness,bet ja jau piedāvā,tad ir pieprasijums ...

3 10 atbildēt