local-stats-pixel fb-conv-api

Nebeidzamais karuselis? Palīdziet, lūdzu8

Sveiki, nepazīstamie spoki emotion

Šoreiz nebūs nekā interesanta un baigi laba ko lasīt kā tikai kāds cilvēka stāsts...

reiz es biju cilvēks ar ambīcijām mērķiem un sapņiem, Bet diemžēl tad nāca tautai ļauni laiki... 2014 gadā biju tiko beidzis studēt sācis strādāt domāju o forši varēšu kautko sākt iekrāt darīt un tā tālāk strādāju vienmēr officiāli dzīvoju lētākajā īrējāmā dzīvoklī un tad sākās... Kas? Īstā Latvijas realitāte... ziemas mēnešos sapratu ka ar savu officiālo algu nevaru nodrošināt sevi... ziemā bija jamaksā vai nu maksāt par apkuri vai neēst protams īrētā dzīvoklī nebija iespēju nemaksāt par siltumu (pamēģini tik uzreiz izmetīs) sāku ņemt 1 ātro kredītu... paņēmu atdot nevarēju laikā viss tikai auga un auga lai nomaksātu to kredītu dabūju ņemt citu ātro kredītu lai nomaksātu esošo nu jau es esmu priekšā pie tā ka pusotru gadu esmu viņiem parādā kopā pie 2 tūkstoši ar kautko un neredzu iespēju kā vispār LATVIJĀ var dzīvot? Vai es esmu stulbs? Vai esmu neizdevies? Vai es kautko skolā palaidu garām? Es nezinu ko lai iesāk man nav darbs es esmu uz nervu sabrukuma robežas man ir tik daudz jautājumu kāpēc ??? Vai es esmu vienīgais?? Man nav darba pašlaik un visticamāk ka prom es nebraukšu no Latvijas arī... Visticamāk nezinu ko lai darīt taisīt pašnāvību visiem redzot pie saeimas Lai saprastu kautko? Es noziedošos Lai vismaz varbūt viņi sāks domāt par to ko dara ar mūsu tautu Iznīcina taisa genocīdu... Vienīgais es nenosprāgšu bada nāvē bet pie Saeimas tajā vissintensīvākajā laikā kad būs visvairāk cilvēku! Man vajag padomu ko lai dara?! ES ESMU IZMISIS!!!!

108 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Tautas sāpe
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

"Man nav darba pašlaik un visticamāk ka prom es nebraukšu no Latvijas arī..." - tā arī ir tava problēma.

Tā, ka silti iesaku - kamēr vēl esi jauns: TINIES PROJĀM, KAMĒR VĒL VAR!!! Ja aiztaisīs ciet robežas, tad gan tava dzīve būs patiesi nožēlojama. Atceries vienu - laiks ir vislielākā bagātība, to tu NEKAD vairs nespēsi atgūt. NEKAD!

12 0 atbildēt

Ir iespēja padzīvot atkal pie senčiem? Ja jā, izmanto to. Atrodi darbu. Jebkādu sākumā. Sarunā ar tām kredītiestādēm, kā atmaksāsi parādus. Ja pats piezvanīsi, izteiksi vēlēšanos situāciju risināt, viņi varbūt būs pretimnākoši un varēsiet vienoties par plānu. Sāc pelnīt un maksimāli ātri tiec vaļā no kredītiem. Un pēc tam vienkārši nepieļauj tās pašas stulbās kļūdas, ko iepriekš. 

Nav jau nekāda zelta bedre šī valsts, bet nav arī tā, ka jāiet spridzināties pie Saeimas durvīm. Ja vien pats nevēlies, protams. 

Skolā nemāca gan, kā dzīvot lielo cilvēku dzīvi, tāpēc jāmācas pašam tagad. Un pirmā mācība šodien - neņem vairs nekad ātros kredītus!

Plašāk detaļās neieslīgšu, jo autors ir ar dienu vecu profilu un vārdu, kurš citur internetā nav atrodams.

9 0 atbildēt
Nu nesaprotu, kāpēc te tu visu šo raksta, jo šaubos vai spokos atradīsi risinājumu. Bet lasot, tev vēl nav tik traki, ja zinātu manu situāciju, tad jau sen būtu pakāries. Bet vēl staigāju un brīnumainā kārtā esmu vēl dzīvs. Tā kā tavs gadījums vēl nav tik trağisks, saņem sevi rokā un saved visu kārtība, jo vairāk vilksi garumā jo sūdīgāk būs. Bet ja esi trollis, tad vienkārši ej noslīksti podā un drošibas pēc piesien pie kājas ķieğeli lai labāk noslīksti.
4 0 atbildēt
Mmmm...tavā gadījumā ārzemes vai otrs variants, brauc uz laukiem, tur Tu badā nekad nenomirsi un kaut ko arī nopelnīsi!
3 0 atbildēt
Tā ir, kad iegūst 5 klašu izglītību. Spriežu pēc teksta. Padoms, kraties uz ārzemēm. Vienmēr var izšļūkt dzīvē augstāk nekā esi. Katram pienāk brīdis, kad dzīve kautkā apstājas un galvā tizlas domas, bet redzi 98% saņemāsemotion
1 0 atbildēt

Es arī biju iebraucis auzās ar parādiem, bet vismaz termiņus pagarināju, lai summa neaugtu. (atdevu)  Tas ir pats galvenais, ja ņem, tad ievēro līguma noteikumus. Savādāk visu mūžu cietīsi, 50% no algas katru mēnesi nost. Viņiem jau neinteresē cik Tev paliks...

Ja ir iespēja, tad brauc prom... 2-3 mēneši un varēsi atdot parādu un nokārtot dzīvi. Latvijā ar nepilniem 300 uz rokas brīnumus nesagaidīsi.

1 0 atbildēt
Paņem vel vienu kredītu. Lai nopirktu aviobiletes un tinies prom. Jo tvt tev atņems visu
0 1 atbildēt