local-stats-pixel fb-conv-api

Šī māte paskaidroja, kāpēc māca savam dēlam nedalīties ar mantām. Izlasi arī Tu!21

527 1

Un nē, tas nav tāpēc, ka viņi būtu ļauni, skopi vai neaudzināti. Zem tā visa slēpjas pavisam kas cits, lai to uzzinātu, nāksies izlasīt viņas ierakstu, ar kuru viņa dalījās savā Facebook profilā!

527 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Viss pareizi-ar svešiniekiem nav jādalās. Ar tuviem cilvēkiem gan.

68 0 atbildēt

''Pats ej nopērc'' emotion

42 0 atbildēt

bet bērni, kuri izgājuši cauri maskačkai, vēlāk mammai ar lepnumu sirdī saka, ka padalījušies ar savu mobilo, diviem eiro un vēl pāris foršām lietiņām   emotion  

29 0 atbildēt

Uzreiz seši sveši bērni pienāk klāt? Kas tas ir stāsts par suņiem un 3 kauliem, šādu skatu ar bērniem ir grūti iedomāties... Sveši bērni vēl zin, kurai mammai var iet sūdzēties? 

Nezinu kā tagad, bet es maza būdama pie svešiem cilvēkiem (vecākiem) negāju, kad gribēju kādam mantas atņemt.   emotion  

23 0 atbildēt

Patiesībā tas nemaz nav viegli pateikt 'nē'. Daudzi šīs neprasmes dēļ sataisa 'life-changing' sūdus.

17 0 atbildēt

Labs un gudrs raksts.  Arī ASV cilvēki pēdējos desmit gados ir aizdomājušies ka jau ilgāku laiku ar bērnu toleranto audzināšanu ir aizgājuši par tālu. Pie mums tikai tagad ir sākusies ši kāpšana uz bērnu audzināšanas ''grābekļa''. Ja šo jautājumu sāk apskatīt uz globālās bēgļu invāzijas fona tad mati uz dibena sāk celties iedomājoties sekas šo divu faktu kombinācijai.  Manai paaudzei šādu īpašu uzsvaru par nepieciešamību dalīties ar citiem un kur nu vēl normas statusā noteikšanu nebija. Dzīvi atceros kā mana ome atnākusi no veikala iedeva man pagalmā ejot kadu kārumu pavadot ar komentāru: ''ne vienam nedod, pats ēd, jā kāds prasa pasaki lai iet pats nopērk tad zinās cik maksā''. Un es tūlīt devos pagalmā un aiz šķūnīšiem ar saviem sētas draugiem  sasēdušies kā zvirbulēni uz baļķa brālīgi sadalījām dotos kārumus. Un tā vienmēr darīja arī citi. Bet ja gadījās kādi sveši bērni kas nemācēja uzvesties tie dabūja iepazīties ar ''mūsu sētas bērniem''.

10 0 atbildēt

Godīgi sakot valoda kādā jūs pasniedzat savas idejas izklausās pēc garīgi nenobrieduša infantīla pusaudža lai neteiktu mazgadīgo pāraudzināšanas iestādes subjekta vai pat cietumnieka.

3 0 atbildēt

80-tajos komunistu dzērāju bērni parasti atņēma un salauza rotaļlietas. Ja nav pašiem, tad lai nav arī nevienam.

3 0 atbildēt

nja dziļi bet tāpat nepareizs skaidrojums emotion

2 0 atbildēt

jaUKI

0 0 atbildēt

Vispar ta dalisanas man berniba bija smaga tema. Ome uzskatija ka daloties tu iegusi draugus, un gruta bridi tev bus vairak paligu pasam. Es to redzeju citadak, jo mazak dalijos, jo retak nonacu situacija kad man kaut ko vajag emotion Atkratijos no vesela bara izmantotajiem, kuri burtiski gaidija kad zarus velkot 2 latus nopelnisu emotion Vectevs man iemacija dalit cilvekus 2 grupas - Tuvinieki(neatkarigi no radniecibas)ar kuriem attiecibas ir tuvas un siltas, un Lidzcilveki, ar kuriem attiecibas ir formalas, un neitralas. Tatad, butiba dalos ar abam pusem, tuviniekam varu izraut sev no mutes pedejo kumosu un atdot, bet lidzcilvekiem atdodu tikai tad, kad pasai vairs nevajag, un . Rezultata tuvienieku kategorija man ir maz cilveku, un neielaizu nevienu cilveku kurs megina mani kaut kada veida nopirkt. Skan cietsirdigi un egoistiski, bet ne visa sula ir spiesanas verta,netaisos teret tik dargo laiku lai butu ideala visiem. Atrodoties pasaule pilnigi pietiek but godigam, un ieverot etikas normas.(datoram nav garumjzimju). 

0 0 atbildēt

Jumts aizbraucis vecenītei emotion 

1 8 atbildēt