local-stats-pixel fb-conv-api

Vai smagais metāls tiešām tevi ietekmē slikti?30

298 1

Uzmanību, spoki, cilvēki un metāla piekritēji! Visiem, izņemot pēdējo kategoriju, varētu likties jocīgi, tas ka... Metāls patiesībā tevi ietekmē pozitīvi kā īstermiņā, tā arī ilgtermiņā? Kādā veidā? Uzzini šeit!

298 1 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Labs raksts! Pašam vairāk pie sirds iet vecāki metāla izpildītāji, kā Megadeth, Judas priest, Iron maiden, metallica un citas leģendas, kaut arī bieži patīk uzbliezt ko modernāku, kā Skyforger, Gojira, Mastodon... Žanrs nav pievīlis ar savu dažado raksturu. Katrā dziesmā ielikts darbs, un smaga doma. Metāls arī vainojams, kā viens no iemesliem, kāpēc šodien rakstu un apgūstu dažādu mūziku. Ļoti vēlētos redzēt rakstu par metāla sub-žanriem.

15 0 atbildēt

Klausos metālu kopš 15 gadiem, īpaši powermetalu ir arī žanri, kas man nepatīk. Metāls labi uzlādē. Popsis man drīzāk uzdzīs zajobu, es vairāk domāju visādas nicki minaj un Teilores Sviftas. 

14 0 atbildēt

Neklausos metālu, jo grūti saprast vārdus un man nepatīk, ka uz mani kliedz.  emotion Bet par cilvēkiem gan jāpiekrīt, bieži vien šādas mūzikas fani ir laipnāki, jaukāki, mierīgāki. emotion

12 0 atbildēt
Vai smagais metāls tiešām tevi ietekmē slikti? - Svins esot kaitīgs, jo tas ir tiešām smags. dzivsudrabs ir diezgan kluss, bet ātrs gan. Zelts tevi var ietekmēt kaitīgi, jo ātri paliksi bagāts un izlaidīsies.
7 0 atbildēt

emotion

7 0 atbildēt

Klasiskais metāls man visvairāk iet pie sirds (70-90-tie gadi) Nezinu, vai man vienīgajam tā ir, bet vislabāk metālu man patīk klausīties, braucot mašīnā....  emotion 

7 0 atbildēt

Proud to be metalhead! m/

6 0 atbildēt

Metāls man ir dzīvības glābējs!

4 0 atbildēt
Jēej pohu* metāls. Seks, alkohols un metāls, un manus skaistos garos matus vicināšana pie labas metāla grupas, tas atīra un uzlādē manu ķermeni un dvēseli. (Rock) Uz priekšu sātana bērni. P.s. es neticu sātanam. emotion
4 0 atbildēt
Biju Metāla fans agrāk, esmu šodien, būšu arī nākotnē! m/
3 0 atbildēt

relatīvi. Kā kultūra metālisti reti patīkami tipāži( vismaz man zināmi) ņemot vērā to ka videnē ar tādiem regulāri tesos pēc skolas, šur tur vel gredzenu atspiedumi palikuši. Mūzika kā tāda liek asinīm ātrāk ritēt, skrienot itsevišķi.

3 0 atbildēt

Vai es gadījumā rakstā neminēju divus universitātēs veiktus pētījumus, kuros, acīmredzot, piedalījās vairāk par manis pazītajiem sešiem metālistiem?

3 0 atbildēt

Ne jau viss metāls ir rūkšana vai kliegšana. Daudzi daiņo visnotaļ glīti, piemēram, King Diamond. Smagāki lēnākas versija, piemēram, norvēģu blice „Funeral" ar nedaudz sērīgo albumu „From these wounds", arī angļi „My dying bride". Vai, piemēram, dāmu vokāls „Theatre of Tragedy".

3 0 atbildēt

mīļumiņšušanu un ķērkšanu kā debīlajiem neklausos... Vieglais metāls gan nomierina, jo katrā dziesmā ir dziļa doma...  emotion 

2 0 atbildēt

Tviteri nelietoju un Gerdu nepazīstu :|

1 0 atbildēt

mīļumiņšušana

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Stulbais spamu ķērājs...  emotion 

0 0 atbildēt