local-stats-pixel fb-conv-api

Noslēpumi par citplanētiešiem - svešo vēstījumi36

781 4

Signāli no visuma dzīlēm. Noslēpumaini apļi laukos, vēstījumi mūsu planētas struktūrā - kopš seniem laikiem cilvēki ir lūkojušies debesīs un pētījuši dabu, lai saprastu mūsu vietu Visumā.

Taču viens jautājums paliek - Vai mēs esam vieni?

Cilvēki ir redzējuši NLO un pat citplanētiešus, taču, saziņa ar svešo būtu atslēga, kas atklātu noslēpumus par dzīvi Visumā. Daži uzskata, ka jau gadu tūkstošiem saņemam vēstis no ārpasaules.

Neseni pierādījumi var atklāt svešo mēģinājumus sazināties. Vai tie ir labas gribas vēstneši vai arī kara kungi? Un vai mēs spēsim saprast?

781 4 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000
Moš jautājums ne gluži pa tēmu, bet kapēc visi jebkad uzņemtie NLO attēli ir tik sūdīgā kvalitātē, pat mūsdienu "uzņemtie" attēli ...n cmon takš 21.g.s jus ko ar kartupeli filmējat vai ?
30 0 atbildēt

Visums ir pietiekami liels. Ja mēs it kā, eksistējam dažādu sakritību dēļ, tad kapēc to nevar ari citi? 

24 0 atbildēt
Un kaut kur kosmosā varbūt tieši šobrīd kāds citplanētietis domā, vai pastāv dzīvība citur, izņemot viņu planētu. emotion Protams, ka gribu otro daļu, beidz uzdot dumjus jautājumus. emotion
20 0 atbildēt

Vēlos gan to otro daļu :p (papal, krasavčik emotion )

19 0 atbildēt

Ja tie Citplanētieši ir sievietes, lai tik brauc un mani laupa man nekas nebūtu pretī  emotion 

19 0 atbildēt

Karoče tā ir viena teorija, kas var būt pat ļoti reāla, jo kā tad ēgipte 3 tukstošus gadus atpakaļ iekala piramīdas hieroglifos lidmašīnas, helikoptera sānskatu un kā arī kapēc cilvēku attēlos pamanāmi izteikta garuma radības, kas ir gandrīz 2,5 m garas? Tas viss ir tikai ticībaio vaig pierādijumus. emotion 

18 1 atbildēt

"Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying."

Arthur C. Clarke

16 0 atbildēt

Vēlos 2. daļu!  emotion 

8 0 atbildēt

Es ticu citplanētiešiem ( Nēesmu jucis , domāju loģiski) Pasaulēr ir miljioniem galatiku .Un 100% ir līdzīga planēta zemei.

8 0 atbildēt

Iespēja, ka pastāv dzīvība kaut kur vēl ir vairāk nekā liela, ir miljardiem galaktiku kurā ir vēl milzīgs skaits ar zvaigznēm. Mēs pat nezinam cik īsti ir zvaigžņu mūsu galaktikā nemaz nerunājot par citām. Planētu skaits ap šīm zvaignzēm ir vēl lielāks. Dzīvība kaut kur vēl noteikti pastāv.

7 0 atbildēt

Es domāju ka Dzīvība eksistē visumā, tikai iespējams ne tāda kādu mēs to iztēlojamies.....

Mans viedoklis ir ka iespējasm ir būtnes, kuras dzīvo miljardiem gadu un viņi laiku izjūt savādāk kā piem'eram mēs... tā pat kā ir baktērijas kas dzīvo varbūt vienu dienu vai vienu stundu, mēs viņas pat nepamanam, tā pat kā viņām nav ne jausmas par mums...

7 0 atbildēt
Es domāju ,ka neesam vienīgie visumā .Liels atklājums būtu arī tāds , ja atrastu kaut mikroskopiskas dzīvības daļiņas , jo mīts , ka mēs esam vienīgie visumā tiks apgāzts.
6 0 atbildēt

Nezinu nosaukumu tai planetai,kura miljoniem gadu atpakal eksplodeja un no taas atluuzaam attistiijaas citas planeetas-viena no taam Zeme....tad padomaajot logiski,cik taadu atluuzu eksistee,uz kuras vareetu attistities un buut dziviba?Pati esmu redzejusi kko tiesam neizskaidrojamu,kas nav ne lidmasina,vai ne kas tads,ko cilveks musu platuma graados spetu uzmeistarot..tapeec es saku-Jaa,es ticu,ka mes neesam vienigie Visumaa! emotion 

5 0 atbildēt
Nu nejau no mērkaķiem mēs radāmies(cilvēki)un ne jau no balta dūma pēkšņi sākām visu ko izgudrot.Kāds to pateica priekšā...Es ticu ka VIŅIeksistē un ticu tam ka savā ziņā vada mūs.Ja man nebūtu darba es ari būtu Ufologs...
6 1 atbildēt
par to Rendlšemas mežu tiešām bija interesanti uzzināt, jo esmu veikusi vairākus pētījumus un veidojusi dažādus rakstinjus skolai par šo tēmu, bet tas tiešām bija jaunums..
5 0 atbildēt

Gan šajā komentārā, gan rakstā pieļautas diezgan muļķīgas kļūdas, kuras varētu ļoti viegli pārbaudīt. Žils Verns dzima 19. gadsimta pirmajā pusē, un grāmatu 20 000 līgas zem jūras publicēja 1870. gadā, kaut arī pirmā zemūdene tika uzbūvēta 1620. gadā, _250_ gadus pirms tam.

Raksts saka, ka 1896. gadā cilvēki vēl nav lidojuši, bet īstenībā pirmie gaisa balona lidojumi ir bijuši vairāk nekā gadsimtu pirms tam , un gaisa balonu augstu gaisā ir grūti pareizi redzēt, it īpaši mākoņainos apstākļos.

4 0 atbildēt
Čalis perfekti atceras ciparu kombināciju?Tur būtu jāatceras vismaz kādi 40 cipari...
7 3 atbildēt

Runajot par to zelta ierakstu kas tika nosūtīts kopā ar Voyager satelītu, lielākā daļa jau zina, kāpēc tas disks tika nosūtīts kas ir redzams otrajā attēlā. Viņu nosūtīja ar cerību, ka intelektuāla dzīvības forma varētu uzzināt par mūsu eksistenci un kur mēs dzīvojam. Bet iedomājieties, ja satelīts ietriecas kaut kādā planētā kur nav intelektuāla dzīvība, un šo plati izmanto kā trauku vai ko tādu emotion te tev bija meklējumi.

4 0 atbildēt

Tas ir stulbi un egoistiski no mūsu puses, ja domājam, ka šajā prāta neaptveramajā visumā, labākajā gadījumā zinam kaut ko par mūsu saules sistēmu, ka varētu uzskatīt, ka no entajiem galaktikām un citu saules sistēmju esam vienīgie. Tas ir stulbums un aprobežojums, ka uzskata, ka esam vieni. Un visums ilgi pirms mums ir pastāvējis un attīstījies, ka nezinu nevienu labu pretargumentu, kāpēc lai nebūtu uz citas planētas radies agrāk dzīvības formas, kas tagad varētu būt tālu priekša mūsu attīstībai un ir spējīgi ceļot gaismas ātrumā. Nu neēsam vieni, tam tak ir jābūt pašaprotami, ja viss sevišķi tici zinātnei, tad jau nu noteikti jāsaprot ar loğiku, ka neēsam vieni. -_-

4 0 atbildēt

"Bināro ziņojumu atkodēšana" man vienmēr ir likusies absolūti sviestaina lieta.

Ja skaitļus tur vēl var noraidīt īsos gabalos, tad ASCII ir absolūti cilvēku izdomāts kods, kurā patvaļīgi ir izdomātas A un a un citu simbolu skaitliskās vērtības. Pat uz zemes cilvēki bez teikšanas nezinātu, ka skaitlis 65 atbilst lielajam A burtam, kur nu vēl par to vienoties dažādām civilizācijām. Ja gribētu nodot ko angļu valodā vēstītu, nebūtu vienkāršāk burtus pa taisno nodot, ja reiz tik telepātiski viss notiek?

3 0 atbildēt