local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmo reizi SPOKU vēsturē: medaļas dala visi!85

235 4

Pirmo reizi SPOKU vēsturē esam nolēmuši spokiem dot iespēju dalīt medaļas. Ja Tu esi vismaz 7 līmeņa (spoks), tad šī ir Tava lielā iespēja. Katru kalendāro mēnesi (marts, aprīlis, maijs, jūnijs ...) visi spoki, sakot ar 7 līmeni, reizi mēnesī, par komentāriem var piešķirt medaļas "Dienas joks" un "Dienas doma". Katru medaļu vienu reizi mēnesī.

īsi:
1. Dalīt medaļas dalīt var tie, kas sasnieguši 7 LVL (spoks)
2. Divas medaļas kalendārajā mēnesī
3. Medaļas "Dienas joks" un "Dienas doma"
​4. Sev nevar dot

Ja šī ideja iepatiksies, mēs domāsim par papildus iespējām, kā Tev izklaidējoties iesaistīties spoku sabiedriskajā dzīvē. Pie katra komentāra redzēsi nelielas "dienas joka" un "dienas domas" ikoniņas. Tās piespiežot varīsi iedot medaļu šī komentāra autoram. Dot medaļas par saviem komentāriem nav iespējams.

Komentāros rakstām savas idejas un domas par šo sociālo eksperimentu.

235 4 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Tas, ka var iedot tikai pa vienai katra veida medaļai kalendāra mēnesī ir ļoti ok, tas nozīmē, ka ar viņām nemaz tā nemētāsies un pa labi un pa kreisi nedalīs.

2 3 atbildēt

super, super, super, neesmu vēl gan dabūjis nevienu šādu medaļu, bet būtu super, ja par adminstrācijas medaļu dotu vairāk cepumus, nekā par parasta mirstīgā spoka medaļu(ja par to cepumus vispār dod). Neesmu piefiksējis, vai par katru raksta balsojumu dod cepumus. Ja dotu tad tas pamudinātu parastos spokus ātrāk krāt cepumus. Ko spoki.tvnet.lv no tā iegūtu?

raksti tiktu biežāk vērtēti, izveidotos precīzāks tops un varbūt arī tiktu palielināta spoku popularitāte.

1 2 atbildēt

​4. Sev nevar dot  emotion  man neviens cits nedos  emotion 

4 5 atbildēt

Tad vismaz noainiet tekstu, kas ir uz medaļas, kad uz viņas uzbrauc. Ja vien pēkšķi visi spoki nav administrācija, tas nav precīzs.

4 6 atbildēt

Pamēģinam visi uz šo komentāru, cik daudz jokus šis komentārs dabūs? emotion 

tas izskatās pēc izmisuma emotion

5 14 atbildēt
« 1  2  3 »