local-stats-pixel fb-conv-api

Kā atņemt meiteni4

Nav tā ka mums trūktu brīvu sieviešu, tomēr reizēm gadās, ka visskaistākā, gudrākā un visādi citādi vēlamākā meitene jau ir attiecībās ar kādu citu. Daži šādā situācijā atmestu ar roku, bet noteikti atradīsies arī tādi, kas vēlēsies pacīnīties.

Raugoties uz šo situāciju no morāles un vecās labās sirdsapziņas skatupunkta, tas, protams, ir ļoti egoistiski. Turklāt ja sieviete ir aizgājusi no viena vīrieša, viņa var to izdarīt atkal, tikai šoreiz cietējs jau būsi tu. Bet nu labi, mēs saprotam, ka sirdij nevar pavēlēt un tāpēc ja esi stingri izlēmis mēģināt, mēs tev piedāvājam dažus padomus, kas tev palīdzēs sasniegt kāroto.

36 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Par meitenēm, kuras var "atņemt", man jau izsenis ir teiciens:" Ja meiteni var nocelt, kādam - necenties. Nocelsi viņu, paies laiks un cits nocels viņu tev"

22 0 atbildēt

Normāla meitene nav pamesta alus pudele, kas ceļa malā metājas kuru kurš katrs  var paņemt. A ja mietene ir vienkārši noceļama, tad tev viņu nocels arī kāds. Neiesaku veidot attiecības ar viegli ietekmējamiem cilvēkiem.

9 0 atbildēt

Un finālā dabū riktīgi pa purnu.

2 0 atbildēt